Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül Resmi Olarak Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Mustehak bu insanlara diyerek niye kendinizi disarida tutuyosunuz ki? Eger bu insanlar secilmisse, bu sizin de sorumlulugunuzdur; sorumluluktan kacmak herhangi bir sekilde cozum getirmez; zira Melih Gokcek 13 senedir Ankara'yi yonetiyor. Her 5 senede bir secildikten sonra insanlar ah vah diye aglasiyor, sonra unutuluyor.

Arkadaslar, insanlarin ortadaki sorunlari anlamalari, neden AKP'ye oy vermemeleri gerektigini kac kisiye anlattiniz (kendi cevreniz disinda)? Kac kisiye komur vs. yardimi yaptiniz bu gune kadar? Bakin siyaset sadece Baykal vs. RTE degildir. Eger insanlar isik evlerine yoneliyorsa, bunun cozumu gitmeyin demek degildir; alternatif sunmaktir, sonra da bilgilendirmektir. Eger adamlar 100YTL icin oy satiyolarsa ve siz bunda sorun var diye dusunuyorsaniz; bu konuda siz ne yaptiniz diye kendinize sormaniz lazim...

Ha bi de cumhuriyet miting'leri AKP'nin oyunu dusurmedi; insanlar AKP'yi istemiyoruz da demedi. Ayaginizi denk alin, duzeni degistirmeyin dendi (secimler gostergesidir). Adamlar da mesaji aldik, buna gore hareket edecez dediler; daha once de yazdigim gibi AG'nin ismini bu sefer son anda aciklamak yerine, 1 hafta onceden acikladilar ki insanlarla gorusulsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Hala aynı konulardasınız ya. Ulan Abdullah Gül Hristiyan olsa var ya hiçbirinizin ağzından ses çıkmayacak demi. Bakın ne kadar gelişmişiz diyeceksiniz. Siz adamın adamlığından ne kadar iş yaptığından şikayet etseniz eyvallah diyecem. Ama müslümanlığından eşinin başının kapalı olduğundan şikayet ediyorsunuz. Nedir laiklik? Din ve Devlet işlerinin birbirinde ayrılması diye öğretmiyorlar mı bize çocukluğumuzdan beri. Siz ayırdedemiyorsunuz ki burda din ve devlet işinin farklı olduğunu gidip Abdullah Gül ü şikayet ediyorsunuz. Laiklik anlayışı dinsiz eşinin başının açık olmasıdır diye mi tanımlamış Atatürk? Tamamen müslüman antipatisi oluşmuş sizde.

NOT: Akp SEVMEM, Abdullah Gül SEVMEM. Ama forumlardaki yaklaşım tarzını doğru bulmadığım için eleştirme ihtiyacı hissettim. Seçim öncesindede sie go akp yazıları vardı. Hala var. Artık şunu anlayın ki sie go falan yazarak anca burda kendinizi tatmin edersiniz. Aşırı tepkiniz vardır anlarım ama icraat yapın o zaman icraat burdan sayıp sövmeyle olmuyor bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bi kere kukla insanlarin buyuk tepki gostermesinin nedenlerinden birisi bu rte ne derse yapicak ne isterse hiç bi seye hayır demicek yazik olucak turkiyeye bizim insanımız bazı seyleri sonradan anlar ama iş işten gecmiş olur. bizim kadinlarimiz peceyi istiyolarmı diye sorcak %99 u istemez ama ileride belki buna zorunlu kalıcaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

hemen ülkemizin soluna bakıyoruz ve ne görüyoruz ?

ha şu varki bu sessiz ve derinden yürüme stratejisine devam ediyorlar ülkedeki herşeyi yabancılara satana kadar

şeriat gelmez ama zaten şu an şeriat lite yaşıyoruz herşeyi

ha bide ben fettullah hocaefendi hazretleri haşmetmaaplarını istiyordum padişah olarak nerde niye tek aday o değil?
Sosyal ağlarda paylaş

kım olursa olsun necı olursa olsun!!!
ben karısını kullanarak Türkiye Cumhuriyetini aihm e sikayet eden birisinin cumhurbaskanı olmasını ıstemıyorum

ben kaddafinin cadırında fırca atılıp asagılanan bırının cumhurbaskanı olmasını da ıstemıyorum

memlekette adam mı yok baska seda sayan bıle bundan ıyıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Neleri içime sindirmedim ki?

Tayyip'in başbakanlığını bile kabullendim bir şekilde.

Ama herhalde içime sindiremeyeceğim birşey varsa o da Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığıdır. Benim için hiçbir zaman T.C. Cumhurbaşkanı olmayacaktır o adam, o köşkte otursa bile.

Buna sevinenler vardır elbet aramızda, pek sevgili Milli Görüşçülerimiz cumhurbaşkanlığı koltuğuna da oturuyorlar, buna sevinilmeyecek de neye sevinilecek?

Sonuçta rektör ve yargı atamalarından tutun da ordu üzerindeki etkisine kadar muazzam bir güce sahip bir koltuktan bahsediyoruz. Böyle bir güce sahip kişi halkın % 50 oyu kendisine verdiğini sanmaya devam edince neler olabileceğini varın siz düşünün.

İşte ilginç bir nokta daha. Cumhurbaşkanımız hiçbir yurtdışı gezisine eşiyle gidemeyecek. Neden mi?
Başkumandan sıfatı nedeniyle cumhurbaşkanının uçak yolculuklarından Hava Kuvvetleri sorumludur ve bu uçuşlar Ankara Etimesgut'taki askeri üsten yapılır. Ama askeri tesislere türbanla giriş yasaktır.
Alın size ikilem.

Derdim eşinin türban takması değil. Derdim "first lady" adayımızın bunu siyasallaştırmış, AİHM kadar götürmüş derecede bir fanatik olması. Bu da ayrı bir nokta.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:41 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...