eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hayırlı uğurlu olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nasıl olucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Süpriz değildi açıkçası. O kadar kişi olmasın dedi. Seçimde ılımlı islamcıyız ayağına tekrardan seçildiler(diğerleri agresif satanist çünkü). Ordan gazı aldılar. Penguen kapağındaki gibi bize oy verenlerin hepsi zıplasa dünyayı ossturturuz havasıyla istediklerini yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olmasaydı çok oy kaybederlerdi (tabii sonraki seçimlere daha çok uzun zaman olduğunu düşünürsek insanımızın bunu unutma oranı %99 oluyor, ama 20 gün seçim olsaydı kaybederlerdi evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 türban istemiyoruz. yapmayın be. genelkurmay bile söyledi. 2007 senesinde türbanlı birisi mi çağdaş türk kadınını temsil edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 genelkurmayı takan çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 A.... a.... s.... ben böyle milletin de a.... k.... o.... e..... Hem resmen aday oldu hem resmen gelin beni kaşıyın diye göz kırptı orduya.. Hadi hayırlısı [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:19 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Arkadaşlar ne kızıyonuzki milletler hakettikleri şekilde yönetilirler.Bize yakışanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Evet Ramses bu millet bunu hakediyor.. Ama malesef bu millet aynı zamanda hiç bir hatasından ders almıyor, çabuk unutuyor ve aynı hatayı sürekli tekrarlıyor.. Bu sefer iyice bi sürünsünler de akılları başlarına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne zaman bopluycaz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yumurta kapıya dayanmadan bu milletten umudunuzu kesin bence =) Ben doğduğumdan beridir aynı yanlışlarla yaşıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yaw bu millet bunu hakediyor da bu milletin içinde bunu haketmiyenler de var kurunun yanında yas da yaniyo o da ayrı bi gicik durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 It's called democracy baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 müstehak .bu saatten sonra yaşanan ve yaşanacak olan herşey bu insanlara müstehak.abd Irak'a girerken Irak'lı halk ne yapıyordu? elde bayraklar hoş geldiniz kurtarıcılarımız bizi sizler kurtaracaksınız diye sevinç çığlıkları atıyorlardı.Aynısı bizim için geçerli bayraklarla coşkuyla karşıladık bu seçim sonuçlarını.Mis gibi akp'ye ve yardakçılarına oy verenler bu durumdan memnundular. 3 sene içinde zannediyormusunuz ki şuanda bulunduğumuz durumda olacağız.Yaktılar güzelim memlekti,bu saatten sonra geçti borun pazarı diyip gelecek olan yağmur için kendimizi su almayacak bir yere götürmeliyiz yada denemeliyiz.Çünkü oy verenler gelecek yağmuru hesap etmediler etmek istemediler.Keyifleri bilir olanlar olacaklar herşey onlara müstehak... Hak etmeyenlere gelince;umarım gelecek ve zaman bizim için şuandaki kadar cömert ve anlayışlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 adamlar ılımlı islamcı olmasa hemen cakardı duzuldugunu millet zaten, ılık ılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Allah sonumuzu hayır etsin.İnanın fırsatım olsa bi dk durmam burada,gider yurt dışında İNSAN GİBİ yaşarım.İleride de bu fırsatı yaratmak için her türlü olanağı kollayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yanlız forumda bir düzelme var, AKP seçimi kazanınca herkes AKP'li gibi mesaj atıyordu, duruldu birden, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 devam eden davalari nolcak? aklanmadan mi o koltuga gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cumhurbaskanının dokunulmazlığı yok ona göre hüküm giyen cumhurbaskanımız olmasında bide kaos olur tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O cumhurbaşkanlığı seçimi için belli kişide katılımcı olması savını ortaya atan adam eğer gül cumhur olursa dokunulmazlığı düşer demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Yanlız forumda bir düzelme var, AKP seçimi kazanınca herkes AKP'li gibi mesaj atıyordu, duruldu birden, iyi oldu. çok medeni tartışma ortamı vardı tabii, neden gittiler ki işe bak sen.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ŞARYAT GELMEYECEK FAK HORAS FİK SEM SİE NİNJAS AQP WEBCAM SEX GİRLS COLLEGE ASİAN ORGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 körlerle sağırlar, birbirini ağırlar sözüne hak vererekten dışarıda kalıyorum ben artıkın. ha bin kere yemin ettim bin kere bozdum ayrı. bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yanız cons anlamadım benim veya samin alakalı alakasız her mesajının altına şeryat gelmeyecek caps babs yapmanın anlamı nedir? hayır belli ki bir kinayecik espiricik filan var da ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 BONGOÇYA LAYİKTİR LAĞİK KALACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar