Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bende yok demek istemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 BARİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 no-lifer lamer bi isim olmus, bence vazgec bi an once olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ankara belediyesi gibi su servisi yapmayi beceremeyen bunyeler gelip artik oyun oynamiyorum buyudum ben demesin. once su dagitim, sonra mektep sonra gelin adam olmus diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oyun oynamamak büyümek anlamına da gelmez , zevk meselesi . Oyun oynamak no-lifer olduğun anlamına da gelmez , tadında bırakmak lazım . Boş konuşuyorum bugün gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kimsenin içini bilemezsinizki şu lazım bu lazım diyebiliyorsunuzki? belki öyle sıkıldı yazdı, belki alkollüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Xaenin üye [şikayet et] § 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:18 [ özel msj ] Oyun oynamamak büyümek anlamına da gelmez , zevk meselesi . Oyun oynamak no-lifer olduğun anlamına da gelmez , tadında bırakmak lazım . Boş konuşuyorum bugün gideyim ben. Dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oynayamiyoruz yonetim sahip cikmiyor no liferlara. YONETIM ISTIFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hızlı hızlı cevap vericem sana. Senin anlayabilicegin sekilde. cevap vermeden önce milletin antipatisi kazanmaktan ve sorunlu biri oldugu göstermek başka hiçbirşey yapmıyosun bu forumda. A-sosyal biri oldugunu her seferinde actıgın topiclerle ve tavırlarınla gösteriyosun. Doğal davranıyorum ben,siz hepiniz kasıntı adamlarsınız demeye çalışarak burda milletin sinirlerini bozmaktan başka bir icraatın yok senin. Biz hepimiz kasıntı adamlarız bi tek sen dogalsın burda. Bırak git burayı vallahi billahi. said: No Lifer'ım, Çünkü halen WoW'da bir Lvl 70 karakterim yok. Oysa No Lifer olmasaydım kasıp şimdiye kadar Lvl 70 karakterim olurdu. 2 tane level 70 karakterim 2 tane +65 karakterim oldu. 2.5sene wow oynadım.Çokta güzel aşk hayatım oldu çokta güzel kız arkadaşım oldu.Arkadaşlarımlada takıldım düzenli sekilde ailemlede baglarımı koparmadım. said: No Lifer'ım, Çünkü MSN'de 24 saat chat yapanlardan değilim. Bana yazılan bir mesajı bile çok geç cevaplarım. evet 7/24 mesaj yazmıyosun msn'de insanlara ama burda siktiriboktan topicler açarak bilgisayarın başından kalkmadan F5 Tuşuna basabliyosun. Keşke bunun yerine 7/24 chat yapsaydın. Belki bitane kız ayarlar dışarı cıkardınız onunla. said: No Lifer'ım, Çünkü asla sahilde oturup sahil gitarcisi olarak gitar çalan veya onu dinleyen kişilerden olamadım. Onun yerine sahilde turlamayı ve denizin sesini dinlemeyi sevdim. Sen yalnız bir insansın. said: No Lifer'ım, Çünkü 3 erkek-3 kızlı arkadaş gruplarım olmadı. Genelde Bir veya iki kişiyle takılırım. Dedimya..Sen yalnızsın. said: No Lifer'ım, Çünkü İstanbul'da değil Ankara'da yaşıyorum. Allah akıl fikir versin. Sonuç olarak : Sen hakikaten ciddi problemleri olan yalnız bir insansın. Sana tavsiyem tedaviye git. İnsanlara önyargıyla yaklastıkca bu yalnızlıgın sürücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 no-liferlara özgürlük plx plox = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Buraya üye olduğumuzdan beri hepimiz az çok değiştik. Yaşımıza göre ilgi alanlarımız değişti,kişiliklerimiz oturdu,büyüdük ve hayata biraz daha atıldık. Bone sanırım bu gelişmeyi biraz kaçırdı. Kendimden örnek vereyim,artık bilgisayar oyunu oynamıyorum. Oynayamıyorum.Hem artık bir zevk vermiyor(oyuncak oynama zamanı biten çocuk gibi) hem de ilgilenmem gereken başka şeyler var ve bunlar bilgisayar oyunundan çok daha cazip. Bilgisayar oyunu bana hiçbirşey sağlamaz ama sosyal çevre,okul,arkadaşlık,kız arkadaş,hobiler(herhangi birşey, sanat,spor falan-benimki müzik ve resim) bunların bana çok yararı var. Beni mutlu ediyor,hayatı yaşadığımı böyle hissediyorum. Şimdi Bone'a gelelim. Bone bunları yapamıyor değil yapmıyor,istese yapabilir. Ama o yapamadığını sanıyor bilinçaltında. İçine atıyor içine atıyor,sonunda kompleks olarak böyle patlak veriyor. Yapan insanlara sataşıyor,kin duyuyor. Mızıkçı çocuk gibi bir tutuma girmiş. Biran önce kendine gelmesini temenni ediyorum. işte sorun burda arkadaşlar. yazdıklarımı bile doğru düzgün okumadan. "bone no-lifer olduğunu itiraf etmiş zuzuzu" olayına giriyorsunuz. topicte demek istediğim kısaca şu: "ne yaparsam yapayım, no-lifer olduğumu iddia edeceksiniz. dışarı çıkıp dolaşmama rağmen dışarı çıkmıyor, fotoğrafçılık hobim olmasına rağmen hiç bir hobisi yok, gibi sözler sarfedeceksiniz. illa belirli kalıplarda mı olması gerekiyor bir insanın, no-lifer olmaması için." ama bu topicte anlattıklarımın doğru olduğunu ispat etmişsiniz. afiyet şeker olsun :) biran önce kendinize gelmenizi temenni ediyorum. çıkın dışarı biraz dolaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: A-sosyal biri oldugunu her seferinde actıgın topiclerle ve tavırlarınla gösteriyosun. doğru :) pazar günü boş boş evde oturup bu topicte saçma sapan cevaplar yazmış benim tabii, dışarı çıkmayan da benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bone sen anti-sosyal olmadığını ispatlamaya çalışıp biryandan sosyal birşeyler yapan insanlara kin dolu mesajlar vermişsin. Bence burada bir acayiplik var. Madem çok sosyalsin hobilerin var vs. neden ispat etmeye çalışırsın ki? Kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Bone sen anti-sosyal olmadığını ispatlamaya çalışıp biryandan sosyal birşeyler yapan insanlara kin dolu mesajlar vermişsin. Bence burada bir acayiplik var. Madem çok sosyalsin hobilerin var vs. neden ispat etmeye çalışırsın ki? Kime ne? bir üstteki mesajımı bir daha oku plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Gayet de güzel okudum. Adamın teki gelip durup dururken "ben top değilim!" diye konu açsa sen ne düşünürsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bir pazar günü.saat 19.10.bu topşce msg atıyorum ve no lifer ım sanırım ? sana göre öyle tabi :) 2 gün evde oturmayla asosyal olunmuo.aynı şekilde 2 gün sokaga cıkmaylada sosyal olunmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu bone benim tanıdığım bone değil ya da ben tanıyamamışım o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Rahat olun ya kasmayın... Illa bi terim mi bulmak istiyorsunuz birbirinize.. insanların dönemleri vardır.. bazen 1 yıl boyunca dısarı cıkmaz kız arkadası olmaz ders calısır loser takılır..ama bazen 3 ay boyunca ortamlara akar..ıcer sevisir daldan dala konar... gerek yok bence irride etmenin insanları.. ben burda 2002 yılından beri incelerim..bone u da tanırım eternalıda tanırım.. ne yazdıklarını ne baslıklar actıklarını esasında yazılarında nasıl ınsanlar oldugunu zaten bilirim..ben buyum suyum sen busun git tedavi ol demenin ne mantıgı var arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Dedimya..Sen yalnızsın. yalnız olmak illa no-liferlık mı getirir? eskiden beri çok fazla arkadaş yerine, az ama öz arkadaş seçmeye çalıştım. ha okuldan çok kişi tanıyorum belki ama azıyla arkadaş ediyorum. yazıda da belirttiğim gibi, illa belirli kalıplarda mı olmak gerekiyor no-lifer olmamak için? antipati mi çekiyorum? hadi ya? hani vanille demişti ya, "çok da skimde" insanlar bana antipatik olmaya çabalıyorsa, ben de karşılığında çok güzel antipatik olurum. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:14 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bonec millete ayar vereyim ortalık karışsın tadında bir topik açmışsın.. Yazdıklarından yola çıkarak, yalnızsın ve asosyalsin.. Aşırı uçları örnek gösterip kendi yaşam stilini haklı göstermeye çalışıyorsun.. said: O kapkaranlık loş ortamda, konuşulanları duyamıyacak kadar yüksek müzik altında, karşıdaki kızı etkilemeye çalışanlardan değilim. Bunun yerine marketten bira alıp, arkadaşlarıma oturup içmeyi daha çok severim Bu ne ya? Diskoda, barda ya da herhangi bir yerde, tanımadığın bir hatunla kesişmek, vücut hareketleriyle bazı şeyleri belli etmek ve en sonunda onla konuşmak, numarasını almak ya da başka şeyler (!) yapmak kadar (bir erkek için) zevkli ve hayatına renk katan birşey var mıdır ya? Çok affedersin söylemeden edemiycem, marketten biranı alırsın arkadaşlarınla sohbet edersin sonra eve gidip bülbülü şaklatırsın.. Gençken flörtsüz, hatunsuz hayat geçmez.. Hayatında herşeyden tat alsan da, hobilerin olsa da, süper arkadaş ortamın olsa da gençlik H-A-T-U-N olmadan geçmez. Sonra ilerde evlenince ya da sap kalınca, kerhanelere abone olursun.. Gençliği dolu dolu yaşamak lazım, yanlız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 işte sende insanların skinde değilsin ama saçma sapan şöyleyim böyleyim diye başlık açarak "forumun popiler çocuğu" olma çaban yüzünden millet seninle dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: No Lifer'ım, Çünkü 2 bira içip sarhoş olanlardan olamadım, kaç bira içsem de sarhoş etmiyor beni. Onu geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 miller bende içerim o kadar :) kırmızı tuborg içmeni tavsiye ederim en en en fazla 5 tane.ki sanmıorum :millet=miller [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:20 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Bu ne ya? Diskoda, barda ya da herhangi bir yerde, tanımadığın bir hatunla kesişmek, vücut hareketleriyle bazı şeyleri belli etmek ve en sonunda onla konuşmak, numarasını almak ya da başka şeyler (!) yapmak kadar (bir erkek için) zevkli ve hayatına renk katan birşey var mıdır ya? e vardır tabiki ne sacma soru bu böle, soru değil zatende ne sacma bi cıkarım mıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adam bira demiş ama miller dememiş kırmızı tuborgda dememiş, bira demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar