Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Daha tamamlanmamış bir proje: korsan gemisi. Runuodan, resimden, korsanlıktan ve Mul'dan anlayan herhangi biri varsa yardımcı olabilir :) Şu anda grafiklerle uğraşıyorum, yakında scriptleri halledeceğim. Her yanda 2-3 top olacak Şimdiki hâli: Edit: Runuo 2.0 için [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:12 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:13 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kolay gelsin, güzel olcağa benziyor. bola ball mu atıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hayır tabi ki cannonball atacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mul'a gerek var mı ki? örneğin sphere'de gemi multileri hareket ettirilebilir tarzda. yani konumları gemi kurulurken belirleniyor. runuo da öyleyse bi bak derim :D [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 10:53 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yardım edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Şimdilik plank'ın yerine topları koydum. "BoatCannon.cs" adlı bir dosya yarattım (tiller man'ın scriptinin biraz modifiyeli hali). Bu dosyayı multis/boats klasörüne koyunca şöyle bir hata veriyor: said: Scripts: Compiling C# scripts...failed (1 errors, 1 warnings) Warnings: Error: System.ArgumentException: The path is not of a legal form. at System.IO.Path.NormalizePathFast(String path, Boolean fullCheck) at System.IO.Path.GetFullPathInternal(String path) at System.IO.Path.GetFullPath(String path) at Server.ScriptCompiler.Display(CompilerResults results) at Server.ScriptCompiler.CompileCSScripts(Boolean debug, Assembly& assembly) at Server.ScriptCompiler.Compile(Boolean debug) at Server.Core.Main(String[] args) This exception is fatal, press return to exit Hatanın sebebini bulmaya çalışıyorum... istersen scriptleri PM ile yollayabilirim [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:07 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ok hata çözüldü... Şimdi cannon scriptlerine bakayım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar