Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 dişime tel takılıyo ilk bilmemkaç ay kola yasak ='( ühü.hakkınızı helal edin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 renkli taktır bari :D + ne olcak boşve coca cola zararlı zaten tarım maddesi içmeye gerek yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bişi olmaz kaktır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 1 yil icmedim hicbise olmaz :) da 11 yasimdayken takilmisti tel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tarım maddesi içmeye gerek yok bence de, yeterince yiyoruz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Tarım maddesi içilmez olurmu: bira, vodka, rakı, vodka, şarap, vodka, rom, vodka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iç,birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 pipetle direk şişeden boğaza aktar dişlere değdirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben tel takarkende iştim. Bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 gayet içtim,teller çıktı hiçbir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kola içtim sakız çiğnedim ve 5 serne tel taktım birşey olmuo+şeffaf taktır ya da renksiz direk gümüş taktır öle renkli falan yapma çok aptal durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hiçbişe olmuyo coladan.başına bişey gelirse mesuliyet kabul etmem ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ZUHAAHAH ROBOT DİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yaş kaç bu arada bende takdırmayı düşünüyorumda :/ düşünmenin ötesinde dişler çift cıkıyodu benim sonra tek kalınca yamuldu falan düzeltin bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 renk konusunda kırmızı iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bu gg nedir ya her yerde kullanıyorsunuz böyle? good game den farklı bir şey herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet bende alt dişler için düşünüyorum 18 doldu hafif yamukluk var temizlikte güçlük çıkarıyo kaça kadar takılıyo bu diş teli hedesi bide diş çekme ihtimali varmış sanırım sanırım düzeltmek için doktora görünmeden fikir edinemem sanırım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yaşım 14 renkli taktırmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: bu gg nedir ya her yerde kullanıyorsunuz böyle? good game den farklı bir şey herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 döte girdi demek türkçeside =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 banada takacaklar zorla o tellerden ne kadar istemiyorum desemde :( tip zaten direk inek insan tipi bide diş telleri oldu mu katıksız saf, inek insan siluetine bürüncez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 önemli olan iç güzellik değil [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:19 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dış güzellikte önemli evet,ilk izlenimler için.çapulcu biri iyi olabilirde tanımadan bilemezsin.he ben bilirim ama bazı yeteneklerim varda arkadaşlarım biliyo =P teller takıldı ama =( yediğim yemekten hiç tat almıyorum rezalet geliyo.kola yok ayran aldım onu içiyom =D [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar