-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ilke orda saat kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 22.22 su an ay bilerek mi sordun denk getirdin =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 abi 11 dk sonra cvplamışsın sen denk getirdin=)..gece olmuş bea orda=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MRaU1Dze9V0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ÇOCUKLAR HENÜZ ÇOK GENÇSİNİZ. ERGENLİKTEN YETİŞKİNLİĞE ADIM ATMAYA BAŞLADIĞINIZ BU YAŞLARDA KANINIZ KAYNIYOR BİLİYORUM. BOŞUNA DELİKANLI DEMEMİŞLER SİZLERE. AMA AŞK ACISINI FORUMLARA TAŞIMA HEVESİ NERDEN ÇIKTI LAN NE PİS ADAMLAR OLDUNUZ. DAHA DÜN OTUZBİR ÇEKEN SİZLER. BUGÜN NASIL AĞLAYABİL... NEYSE EKSİDEN BİZ AŞIK OLDUK MU ACIMIZI HASRETİMİZİ İÇİMİZE GÖMER DIŞARDAKİLERE HİSSETTİRMEZDİK. CANSU ADINDA BİR KIZI SEVMİŞTİM. DÜNYALAR GÜZELİYDİ. MAHALLENİN EN GÜZEL KIZIYDI. AMA ONA BİR TÜRLÜ AÇILAMIYORDUM. BİR İÇİM SUYDU. CANSU... ÜNİVERSİTEDE BİR ARADA İŞLETME VE İKTİSAT OKUYAN CANSU MAHALLEDEKİ TÜM ERKEKLERİN YÜREKLERİNİ HOPLATIYORDU. ALIMLI VE BİRİKİMLİ BİR KIZDI. KİMSELERE YÜZ VERMEZ, EVDEN DIŞARI PEK ÇIKMAZDI. O ZAMANKİ MUHTARIN OĞLU METİN KIZIN PEŞİNİ BIRAKMIYORDU. NEREYE GİDERSE PEŞİNDE. KIZ TAKSİYE BİNİYO Bİ BAKIYO ŞOFÖR MAHALLİNDE METİN, KIZA DAMAT FERİT BAKIŞLARI ATIYO. KIZ FAKÜLTEYE GİDERKEN KÖŞEDE BİRİYLE ÇARPIŞIYO DEFTERLER DOSYALAR YERE DÜŞÜRÜYO BAŞINI Bİ KALDIRIYO KARŞISINDA METİN İTİ ÇÖMELMİŞ KIZA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYOR, BUNA GÜLÜMSÜYOR FALAN. MUSLUK BOZULUYOR GELEN MUSLUKÇU KİM? METİN ŞEREFSİZİ. ALTTAN VANALARI KISIYOMUŞ MEĞER KURNAZ. KAHVEDE GÜLE GÜLE HEPSİNİ BİR BİR BİZE ANLATIYODU HAYVAN. METİN HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA İLERİ GİDİYORDU. AĞACA ÇIKIP KUŞ SESLERİ ÇIKARTMAYA BİLE ÇALIŞMIŞ AĞAÇTAN İNEMEYİNCE DE İTFAİYE ÇAĞIRMAK ZORUNDA KALMIŞTIK. BU DURUM CANSU'NUN CANINI ÇOK SIKIYORDU. DERHAL BİR ŞEYLER YAPMALIYDIM. METİN BİR GÜN YİNE ESKİ TAKSİCİ NUMARASINA BAŞVURMAYA KARAR VERMİŞ, DURAKTA FAKÜLTEYE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN CANSU'YU BEKLİYORDU. BİZİM MAHALLEDE HABERLER ÇABUK YAYILIR. HABERİ ALINCA DOSDOĞRU DURAĞA GİTTİM. BEN DE CANSU'YU BEKLEMEYE BAŞLADIM. CANSU GELİNCE METİN'İN ŞEREFSİZ TAKSİCİ ARKADAŞLARI CANSU'YA ÖNCEDEN KARARLAŞTIRDIKLARI GİBİ METİN'İN BULUNDUĞU TAKSİYE BİNMESİNİ SÖYLEDİLER. HER ŞEYDEN HABERSİZ CANSU MALUM TAKSİYE GEÇTİ. METİN İTİ HENÜZ YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞ KASKETİYLE TANINMASIN DİYE SAÇLARINI GİZLEMİŞTİ. HEMEN ARABANIN YANINA GİTTİM VE CAMDAN CANSU'YA SELAM VERDİM. CANSU YILDIZ'DA OKUYORDU. CANSU'YA YILDIZ TARAFLARINDA BİR İŞİM OLDUĞUNU SÖYLEDİM VE BERABER GİTMEYİ TEKLİF ETTİM. BÖYLECE TAKSİ PARASI İKİYE BÖLÜŞÜLMÜŞ OLACAKTI. TABİ ŞÜKRÜ NEDEN OLMASIN DEDİ. BENİ SEVERDİ. YILDIZ'A SÜRÜYOSUN KOÇUM DEDİM. METİN'İN NE KADAR BOZULDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR VE BUNDAN BÜYÜK HAZ ALIYORDUM. YOL BOYUNCA CANSU'YA METİN'İ ÇEKİŞTİRDİM. METİN'İN NE KADAR ŞEREFSİZ BİR İNSAN OLDUĞUNDAN BAHSETTİM. KAHVEDE OKEYDE YENİLİNCE HİLE YAPTINIZ DİYİP HERKESİN ISTAKALARINA VURUP TAŞLARI NASIL DÜŞÜRDÜĞÜNDEN, İÇTİĞİ ÇAYLARIN PARASINI NASIL ÖDEMEYİP KUL HAKKI YEDİĞİNDEN FALAN BAHSETTİM. HEPSİNİ MAKATIMDAN UYDURUYORDUM. AMA CANSU BENİ KAFASIYLA ONAYLIYOR BANA HAK VERİYORDU. O DA METİN'DEN NE KADAR TİKSİNDİĞİNİ ANLATMAYA BAŞLADI. CANSU'YLA METİN'E KÜFRETMEYE BİLE BAŞLAMIŞTIK. "CANSU ŞUNU DİNLE ŞUNU BAK BAK" DEDİKTEN SONRA "METİN SİKİMİ YERSİN" DİYE BOMBAYI PATLATINCA CANSU'NUN ATTIĞI O GÜZEL KAHKAHALAR HALA KULAĞIMDADIR. METİN ARABAYI DURDURDU VE KAPIYI AÇTI. KOŞARAK KAÇMAYA BAŞLADI. CANSU METİN'İ TANIMIŞTI. "AA BU METİN DEĞİL Mİ?" DEDİ. "EVET O. METİN YAVŞAĞINI NERDE GÖRSEM TANIRIM. DEMEK BEN OLMASAM SANA BİR FENALIK YAPACAKTI." DEDİM. BANA MİNNETTARCA GÜLÜMSEDİ. YANINDA GÜÇLÜ BİR ERKEĞİN OLMASI BELLİ Kİ HOŞUNA GİDİYORDU. "DERSİN KAÇTAYDI?" DİYE SORDUM. "ÖĞLEN." DİYE YANITLADI. "KÜTÜPHANEDE DERS ÇALIŞMAYA GİDECEKTİM ASLINDA AMA HİÇ CANIM İSTEMİYOR" DEDİ. "BEBEK'E GİTMEYE NE DERSİN, TAKSİMETRE DE AÇMAM SANA HAA." DEDİM. "NEDEN OLMASIN" DEDİ. KARŞILIKLI GÜLÜŞTÜK. KENDİSİNİ BİR HAFTA SONRA YATAĞA ATACAĞIMDAN HABERSİZDİ. ÇOK MASUMDU. CANSU... [spo]alıntıdır[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Abi bu adam Sanane forumlarindaki SUKRU mu yoksa? Hastasiydim ben bu adamin inanilmaz yazilari vardi ya. Hatta var mi arsiv yapmis birisi, Rew'de vardi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 o gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oha yazı efsaneymiş hahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sadece saçlarnı mı kaşıdı şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 röflé. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tam 1 ay sonra her şey bitecek. Tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 haha yardın şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Benim terazinin kefeler boş kalmış, hadi bizahmet... [spo][/spo] [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 16:22 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ofofof Rew yolladi, harika ya Konu: Nickinizin hikayesi nedir? BENDE BÖYLE BİR AKIMA KAPILMIŞTIM BİRZAMANLAR... ÜST MAHALLEDEN 3 TANE ÇOCUK FRG MİDİR ONDAN OYNUYOLARDI. NASI BİŞEY LAN BU DİYE DANIŞDIM ÇOCUKLARA. OFF ŞÜKRÜ MİSTİK BİR ALEMİN KARANLIK ODALARINDA YİTİP GİTMEK GİBİSİ YOK İNAN BANA DEDİ ÇOCUK. GEL SENDE BİZE TAKIL VE ELAMDORİA DİYARLARINDA BİZİMLE ENGİN MACERALARA ATIL DEDİLER. O NE LAN DİYE CEVAP VERDİM. ELAMDORİA... BİZİM DÜNYAMIZ GÖLGEYLE IŞIĞIN SAVAŞ ALANI, MELEKLERLE ŞEYTANIN SATRANÇ TAHTASI... DUR Bİ AYAKKAPLARIMI KAPININ ÖNÜNDE BIRAKTIM ÇALMASINLAR DEDİM VE AYAKKABILARIMI İÇERİ ALDIM. TEKRARDAN BUNLARIN YANINA GİTTİĞİMDE BUNLAR ZAR KAĞITLAR MAĞITLAR BİŞEYLER YAPIYOLARDI. KENDİNE Bİ İSİM BULMALISIN DEDİ BANA TOYBARS. ŞÜKRÜ DİYE AYNI ATİKLİKLE CEVAPLADIM. PÜHEHEHEH DİYE GÜLEREK ETRAFIMDA DÖNMEYE BAŞLADILAR. ŞÜKRÜ MÜ PÜHEHEH YOK KAZIM PÜHEHE YOK YOK MAHMUT PÜHEHEH. OTURUN LAN OTURDUĞUNUZ YERDE DİYE BAĞIRARAK ÜSTÜNLÜĞÜMÜ ORTAYA KOYDUM. ŞÜKRÜNÜN NESİ VAR ULAN DİYE GÜRLEDİM. ORTALIK SAKİNLEŞTİ VE İLK KONUŞAN TOYBARS OLDU. DOSTUM MİSTİK BİR İSİM BULMALISIN KENDİNE. MESELA BENİMKİ LORD OF THE NIGHTS, AYTUNÇ UNKİ DRAGON MASTER, SUPHİ NİNKİ BLIND GUARDIAN. ANLAMLARI NELAN BUNLARIN DEDİM. OFF ŞÜKRÜ... BENİMKİ GECELERİN EFENDİSİ, AYTUNÇUNKİ EJDERHA EFENDİSİ SUPHİNİN KİDE KÖR BEKÇİ. ZİKERİM LAN GİDİYORUM BEN. KÖR BEKÇİ NEDEMEK ULAN. HEM BEN TIRAVESTİMİYİM GECELERİN BİLMEMNESİ FİLAN DEDİM. SİNİRLİYDİM VE SERÇE PARMAĞIM TİTRİYORDU. AMA ÇOCUKLARIN ISMARLADIKLARI PİZZAYI HATIRLAYINCA BİRAZ DAHA KALMAYA KARAR VERDİM. BİR İNGİLİZCE SÖZLÜK RİCA ETTİM. SÖZLÜKLE İLK KEZ TANIŞAN HER TÜRK GİBİ HEMEN SİK, İBNE, PİÇ, OROSPU GİBİ KELİMELERİN İNGİLİZCE ANLAMLARINA BAKTIM. TAMAM BENİM ADIM FUCKER DEDİM. VUUUVV HARİKA DEDİ TOYGAR VE OMZUMA YUMRUK ATTI. PİZZAYI HATIRLADIM VE TEPKİ GÖSTERMEDİM. NASI OYNANIYO LAN BU DEDİM. İZLE VE GÖR DİYE CEVAPLADI AYTUNÇ. ŞUAN BİR ZİNDANDAYIZ VE ETRAFIMIZDA 3 EJDERHA VAR DEDİ TOYGAR. SONRA SIRA AYTUNÇA GEÇTİ. DRAGONBALL ATAĞIMLA EJDERHAYA MAGİC MANA DİABLO DAMAGE THUNDER MADNIR. YETER LAN DİYE ÇIĞIRDIMI HATIRLIYORUM. ALDIM BUNLARIN ZARLARINI Bİ BARDAK SUYLA BİRLİKTE YUTTUM. SONRA DA KAÇTIM EVDEN. EJDERHANIN DA AMOĞA GOYUYIM MIZRAĞININ DA AMOĞA GOYUYIM.BUNELAN AMACI NE LAN BU OYUNUN [spo]alintidir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bunu kim yazdıysa masaüstü frp oynayan biri olduğundan eminim. Ama güzel yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Evet o adam OSN den ŞÜKRÜ abimiz. Hastasıyım. Her yazısını beğenerek okuyorum. Yardırıyor. Hele Ultima Online ile ilgibi bir yazısı vardı dakkalarca güldüydüm. Aklıma geldikçe pis pis sırıtırım hala. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:32 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ŞÜKRÜnün yazıları upload falan fişman bişi edin alahınızı seviyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sukru 11.Mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Hahaha bende duruyo yazıları yollarım isteyene :) Zaten bu penth hep benden çalıp çırpıyo bunları sora popüler oluyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: Arma üye § 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Evet o adam OSN den ŞÜKRÜ abimiz. Hastasıyım. Her yazısını beğenerek okuyorum. Yardırıyor. Hele Ultima Online ile ilgibi bir yazısı vardı dakkalarca güldüydüm. Aklıma geldikçe pis pis sırıtırım hala. İstek üzerine buyrunuz UO yazısı: Konu: İnternet üzerinden FRP oynamak BİKERE INTERNET KAFEDE SEX.COM A GİRİYODUM. BAKTIM KAFE SAHİBİ SABRİ ABİ YAKLAŞIYO. HEMEN Bİ OYUN AÇTIM. ULTIGA ONLINE MI NE Bİ OYUN. KILIÇLI Bİ ADAMDIM. Bİ ADAM YAKLAŞTI. BEN SÖR ALBIRT'IN OĞLU ANTONYO'YUM DEDİ. BENDE OROSPU ÇOCUĞU KÜNTEKİNİM DEDİM. ADAM ORADAN UZAKLAŞTI. OYUNU KAPADIM HEMEN. BÖYLE OYUN OLMAZ OLSUN. TEKRAR SEXCOM A GİRDİM. O SIRADA SABRİ ABİ GELDİ. NAPIYOSUN LAN SEN DEDİ. HATAMI ANLADIM VE BAŞIMI ÖNE EĞDİM. AMA GÖZ UCUYLA EKRANA BAKMIYOR DEĞİLDİM. PARDON SABRİ ABİ. Bİ HATADIR YAPTIK. BİRDAHA OLMUYUCAK DEDİM. SONRA YİNE O OYUNU AÇTIM. ORMANIN DERİNLİKLERİNDE DOLAŞMAYA BAŞLADIM. Bİ ADAM DURUYODU. NAPIYOSUN LAN SEN DEDİM. LÜTFEN ÖNCE KONUŞMA ÜSLUBUNUZU DEĞİŞTİRİN DEDİ. GÖTÜNE KORUM LAN SENİN DEDİM. KARŞIMDAKİ ADAM Bİ GARİPTİ. BEN SÖR WİLYIM SİTİVIRT'IM. KILICIM IŞIĞIN VE ADALETİN BEKÇİSİDİR. VE SEN İBLİSİN GÖLGESİ. ASLA İNSANLARIMA ZARAR VEREMİYECEKSİN. NE DİYOSUN LAN SEN. ELHAMDÜRÜLLAH MÜSLÜMANIM BEN DEDİM. ADAM DURAKSADI. ABİ NAPTIN SEN. OYUNUN KONUSUNU KONSPTİNİ ZİKTİN DEDİ. ZİKTİRET LAN DEDİM. ŞU PARILDAYAN AT SENİN Mİ DEDİM. EVET DEDİ. BİKERE BİNDİRSENE LAN DEDİM. İYİ BİN DEDİ. ALDIM ATI KAÇTIM. VE ULTIGA ONLINE DİYARLARINDA ATIMLA BERABER ENGİN BİR MACERAYA ATILMAK ÜZEREYKEN 4 SAATTİR OYNADIĞIMI VE YANIMDA 1 MİLYON 345 BİN OLDUĞUNU FARKETTİM. İNTERNET KAFEDEN TABANA KUVVET KAÇARKEN BEYNİMİ TEK BİR SORU KURCALIYODU. ACABA OYUNU SAVE ETMİŞMİYDİM. FRPNİN AMOĞA GOYUYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şükrü kaynamasın burda ehueh açsak abi ayrı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ahaha Rewendor sağolasın. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Hehe şu anda forumda silinmiş olanlardan da dahil bi 10 15 tane falan var bende yazısı, görsem daha da toplicam vardı bu da maalesef, olmasa ne güzel zenginleştirirdikhmm bi arşiv araması yapim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar