ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Oyunu daha yeni yeni öğreniyorum noobum bayağı, olayı çözemedim o yüzden soruyim dedim. Bu Mortred le nasıl başa çıkılır? Maşallah bi criti var late game de 700 lere 1000 lere çıkıyo.Satanic i çıkarınca ipini koparıyo zaten,neredeyse yenilmez oluyo.Başına bütün takımla çullansan bile lifesteal yüzünden kesmesi bayağı zor. Bana geldiğinde bile başlangıçta pek kazmalık yapmadan para+level kasabilmişsem ben bile gayet aktif bi şekilde beyond godlike ları sıralayabiliyorum ki aşırı derecede noobum. Öldürme konusunda bildiğim tek yol disable ya da bash konusunda bol keseden sallayabilecek bi takımla çullanıp sırayla yapıp etkisiz hale getirerek bu arada kesmek.Benim kastettiğim bu değil, Mortred i teke tekte alması kolay bi hero varmıdır ya da Mortred e karşı ne item almak gerekir bunlardan bahsediyorum.
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 early gamede teke tek diyorsan ranged alıp kastırmamak en mantıklısı late gamede diyorsan ya void, troll gibi herolar ile perma bash yapmak (evet biliyorum evasion var ama bu evasion ne seni ulti açmış 2 basherlı trolle karşı ne de basher kasmıs backtrack chrono gibi skilleri olan voide karşı kurtarabilir:) veya en az mortred kadar late game herosu olan bi hero karşısına çıkarmak (tabi bu heronun da mortred kadar kasabilmesi lazım). misal naix, obsi etc.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hex lazım mortred'e karşı. bide 1000kritik vurcak seviyeye geldiginde karsıda da kasmış bi troll, void, naix başabaş gider. blade mail kasmak lazım bide.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 shadow shamanla once aga asak sonra wardlasak en son hexlesek o arada bi dmg dealer arkadas kesse olmuyo mu bence olur ya
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 disabler hero olduktan sonra kolay zaten, rhasta olsun void olsun. bunlarin arkasindan bir de damage dealer yolla, gg. ha, 1v1'de ne alir onu dersen, hiç bi fikrim yok, allah teke tek getirmesin mortred ile =p
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1v1de ne alir soyleyim, bu witch doctor var mesela. cik dagon triplex, at maledict at dagon dik ward sonra lothari bas, gidip roshana dalmazsa life steal kasmis mortred, gg.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ha bu arada 3 vurustan biraz fazlalik cani oldugu icin witch doctorun biraz hizli olmak lazim.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Beni en çok axe zorlamıştı 2 tane bm çıkıp , onu da bkb le hallettiydim , en kralım ben .
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 axe al, geç karşısına. battle hunger at bol bol. gir dibine dön. mutlu günler.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 copycat'e katılıyorum mortred kadar kasmış bir obsidian mortredi tek ultiyle alır olmadı 2 kez +150 vurur ölür
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 mortredin aklıma gelen en baba antileri centaur warchief ve nerubian assassin, çık bi vanguard 2 blademail, yiyosa crit atsın
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 obsidianın ilk çıktığı zamanlar 3v3 bi oyun takım arkadaşım mortred karşıdada obsidian war baya bi uzamış oyun mortredi kesmenin tek şekli obsidianın ultisi tek ulti atıp gidiyordu çok kötü bi durumdu oyun uzayınca witch doctora dagon5 ile öldürübilceğini sanmıyorum mortredi
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 "2 blade mail" bu tarz herolara çözümüm bu.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oyunda critin antisi yok. anca hexle falan 3-4 saniye oyalarsın. veya stunlocked kesilebilir. blade mail critte calısmaz. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:20 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 nası çalışmaz? öylede bi çalışırki
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hatta blade mail cıkana karsılık crit cıkılır [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:31 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 evet blademail crit yansıtmaz kasmayın boşuna mortrede karşı felan yazık olur
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Blade mail kasana kritik çıkılır da komik olmuş. Kritiği return etmez ama base damage ı yine return eder. Centaura radience + 2 blade hot mot çıksan canına okur. Ayrıca mortredi 1v1 de panda ve troll de keser. Onun dışında en mantıklı (hatta çok kişili oyunlarda direkt en mantıklı) disable edip başkasına kestirmektir.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Abi crit yapıcaksın tabiki. Aklıma alternatif bir fikir gelmiyor. Blade mail i olan adama mecbur crit cıkcaksın.Yoksa nerubian assain'i hicbir melee char kesemez genellemesi olur.Yoksa base dmg vurarak %60-80 return yapan adamı kesemezsin.Critlede sans tabi,haklısın.Ama baska çare yok.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Anubarak,Tiny,Cent belki rigwarl
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ya adı neydi dispresion skilli olan kara bişi vardı o çok rahat alıyor isterse 15k vursun
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 blade mail in verdiği hasar magical olduğundan hood bir nebze olsun işe yarar. zaten 1vs1 de 2 tarafta melee ise bm ye karşılık bm çıkılır utanmayıp 2. bm bile çıkılır.
Öne çıkan mesajlar