Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİĞON BEŞIKTAŞ

Sailor

Öne çıkan mesajlar

formayı bende beğenmiyorum şahsen, fenerbahçe dediğin lig maçına giyer çubuklusunu çıkar. bu büyük takımların klasik formalarının ligteki diğer takımlara karşı psikolojik olarakta bir üstünlük kurduğunu düşünüyorum. avrupa maçlarında kullanılabilir turkuaz forma.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol formalari tanitilali 20 gun oldu. Satis rakkamları ahanda burda su an 36 k Turkuaz satilmis , yeni cubuklu ve sari-beyaz formalarla 60k oldugu söleniyo. Daha bu formalar cikmadan oncede 90k Carlos formasi satilmisti eski dizayn. 150 k dan fazla forma satildi bu sezon basindan beri. 11.500 forma satmisti GS Adnan Polat cikip rekorlar kiricaz diyodu bi hafta önce.
Ahanda link
http://www.fenerbahce.com/haberler/24407.php

Hadi GS 'li , BJK li patiler ; az laf cok iş. Pamuk eller cebe. Öle cay bahcesinde 5 ytl verip mac izleyip gelip burda atip tutmasi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

çok abartı bir başlık olmuş ancak şu an güzel futbol oynuyoruz ancak bunun sezon sonuna kadar devam edicek mi bilinemez boşuna tartışmanın pek bir manası yok. 3 büyüklerin çok güzel kadroları var kim futbolu oturtursa yada iyi rüşvet verirse o şampiyon olur inşallah güzel bir sezon olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra derby topiclerinde esamelerei okunmuyo :) 3 haftada 3 buyuk takim tokatlariz gene bu sene ( fikstur öle nabalım) , gene yakarlar stadı felan yada teknik direktörü gönderip parasini vermezler :D , o zman da bunlar toz olur ortalıktan. Sorunca da muhabbet seviyesizlesti ben kactim bb muhabbeti cekerler :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...