Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Selamlar, 11 Ağustos Cumartesi günü 1v1 PvP Turnuvası olacak yine. Kurallarda geribildirimlere göre yapılmış bir kaç değişiklik var. Onun dışında arena kenarlardan 1-2 kare daha küçük olacak muhtemelen ve ortadaki masa kalkacak. Savaş kuralları: - Rakibi öldüren maçı kazanır - Loot yok - Her türlü item ve skill serbest - Summon yasak - Pet yasak - Binek yasak - Yenilgiyi kabul eden ölmeden önce PES yazarak çekilebilir - Saniye ile kısıtlamak istemiyorum ama çok uzun süre stealth kalmak olmak yok. Yani hide'ı iyileşmek için yada kaçmak için kullanmayalım. 10 saniyeden fazla stealth kalarak seyircileri ve karşı tarafı sıkmayalım. Item limitleri: - En fazla 30'ar reg - Toplam en fazla 20 potion (keg taşımak haliyle yasak) - Toplam en fazla 20 bandaj Onun dışında genel kurallar: - Turnuvaya katılan katılmayan herkes maçları izleyebilecek - Turnuva sırasında istenmeden alınan MC olursa silinecek - İki taraf anlaşırsa kuralları o maç için değiştirebilir: Mesela iki taraf anlaşırsa loot olabilir, potion yasaklanabilir. Ama iki tarafın da -sadece o maç için- kabul etmesi lazım. Turnuvası sırasında vakit kaybetmemek için eşleşmeleri önceden yapmak yararlı oluyor. Bu yüzden katılmak istiyorsanız karakter isminizle forumda bildirin yada oyunda page atın. Ayrıca muhtemelen ertesi gün 2v2 PvP Turnuvası da olacak. Onun hakkında bilgiler de yakında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 başvurular burdan yapılıosa katılıyorum Anezka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 İkisine de katılmak istiyorum. Karakter: Ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 beni de yazın :p karakter thingol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Katılıyorum da bu sınırlandırılan eşyaları siz verceksiniz de mi? edit: örn. bir odaya kegler halinde potion koyun, 20 tane boş şişe verin sıradaki kişilere, isteklerine göre doldursunlar. ayrıca istiyorlarsa reg poşetlerinden fln verin. edit2: bu arada 30 reg sayısı çok az. mage vs. mage için neyse dengelenir de warriorlara karşı yetmeyebilir. 30 reg dediğiniz 1dk'da biter, hadi en fazla 2dk olsun. ama maçlar 2dk'dan çok daha uzun sürüyor. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 19:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben de katılırım, earth elementalsiz nasıl olcak bilmiyorum ama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ben de varım karakter:Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tüh yahu.bushido yu falan 0 ladım başka bişiler kasıodum yetişirse skiller katılırım.yetişmesede katılırım maksat eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bende katıliim bari gaelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 onceki turnuva baya sacmaymis earth ele falan ile de, bu da pek iyi degil =/ kurallari optimize etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Robert Poche katılacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Dela kötü bulduğun yerleri söylemezsen kuralları değiştirebileceğimizi sanmıyorum. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 10:56 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 30 reg cok az bi kere, ustune wrest thief fencerla mageleri tuketirsin mesela. her skillin serbest olmasi kotu. vur parablow, cal reglerini sonra kes adami ustune hide + stealth olmaz pvp turnuvasinda. soyle soyleyim, 20lik regle cikiyorum ben normalde bucsdan pk mage charimla, sonra bi adam kesip ondan reg bulup devam ediyorum. eger adam yatmazsa ya da loot yoksa kuyrugu al bacak arasina kac, pek olmadi gerci de. 30 reg cok az. her skill de serbest olmaz. delikanli dovus olsun herkes kazansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bir aksilik olmassa bende katılmak istiyorum Haldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 mantık sudur bence, mage vs mage de 30 reg kısıtlaması olabilir sonucta taktik savası gibi. ama mage vs warrior da 30 regi bitirene kadar dayanabilir warrior akıllı oynarsa. warrior vs warrior da 20 bandaj yeterli olabilir ancak warrior vs mage de de bu sefer 20 bandaj yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben de katılacam. yarına kadar kasıp geliyom :P server açılınca açacam charı ismini de o zaman koycam :D savulun tangolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Will Oxdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bu arada o saatlerde besiktas maci var, yoksa dial upla prolugumu kanitlamaya dotadan sonra uoda da devam edecektim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 server yokki hala nasıl turnuva yapıcaz bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben de katılıcam. Karakter De'alba, telaffuza göre dalba veya dalbana. Teker teker gelin hüleyn ve server açılsın lütfeeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Turnuvayı 9'da başlatmak istiyorduk ama sunucunun kapalı olması nedeniyle bugünkü iptal olacak mecburen. Kusura bakmayın valla. Umarım yarınkini adam gibi yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sen direk odulu bana ver kimse vakit kaybetmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Sunucu neden kapalı, ne zaman geri gelebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sunucu acik, ufak bi beta test yapiyoruz icerde antrenman modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 official açıklama neden yok :( kim üzdü serverımızı? ne zaman geri gelir? sorun nedir? 6 aylık bakıma mı girdik yoksa bu akşama gelir mi? vs. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:33 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar