Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücretsiz,ftp destekli,150mb'tan fazla alanı olan webhost? [aramaya inandım netekim..]


Korax

Öne çıkan mesajlar

Aramaya inandım netekim bulamadım.Maximum bulduğum 150 mb alan veriyolar.Buda bana yetmiyor maalesef.Altı üstü koyacağım 4-5 tane kayıt var(1 dosya 80 mb kadar) böyle bi ücretsiz yada ücretiyle webhosting varmı?Rapid'e upload etmeyi düşündüm ama,indirecek arkadaş biraz bilgisayarda cahil olduğundan sanmıyorum rapid'le uğraşabileceğini.Ücretli böyle nebiliyim 500mb-1gb alanı olan falan yıllık böyle ucuz bi fiyata verilen hosting falanda olabilir.Ama ücretsiz olursa daha bi makbule geçer gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm anladım.peki ücretli böyle yıllık 15 $ falan gibi saçmasapan siteler oluyo ya,öyle bişey biliyomusunuz acaba?Alan önemli sadece,trafik falan değil.Bitane kullanmadığım alakasız bi domain'imde var onu kullanabilirim sanırsam onun içinde.

Ps: http://www.freewebtown.com/ baya iyi buarada,unutmadan bide filefront'tada dosya olayı daha basit,rapid gibi değil enazından sanırsam orayı kullanıcam.

Çok teşekkür ederim :)

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:54 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny çok teşekkür ederim :) filefront'a upload'a başladım bile.
Buarada https://www.drivehq.com/ da gayet iyi 1gb ve hızlıda.Yalnız tek problem 200mb bw var :( Filefront eniyisi gibi,hem gayet hızlı,hemde pratik.Rapid'de ona tıkla buna tıkla muhabbeti olduğundan göndereceğim arkadaş baya bi afallar bulamaz falan diye şeetmedim.Yinede tekrar teşekkür ederim greeny :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...