BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hareket etmeden yokus zaten cıkabilirsiniz dedimiki kimse ?? yokus assagı cok guzel inilir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ee, ilk mesajda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dogru ilk mesajda demis hakkaten yokusu nasıl cıktı o sekilde gavur yapıyo valla yakında jetbikelar yapılcak tekerlerk tarih olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 gelecege dönüşteki kaykaydan olsa keşke :((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya simdi sen alıp ucucaksın polisten kacıcaksın suc islicen rontgen yapıcan yapıyolar normalde de piyasaya vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aynı olayı bende ankarada ankamall da yapan bir çocuk gördüm, hatta aynısını yapmayı denedim yere yapışıodum :D nasıl yapılıyor çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kısırlık yapıyomuş erkeklerde bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 guzel bi tekmeyle hakkaten bırakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Bu kadar saçma birşeyin bu kadar tutulması ilginç :) Bu endüstriyel tasarımcılar ne ballı insanlar ya e bu skater'lar için dizayn edilmiş. erutan gibi skater'lar ise böyle bişiyi havada kapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 YOKUŞ YUKARI NASIL ÇIKMIŞ ?!.. Herkes bu kısmı merak ediyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 mgh'ı aşmış çıkmış işte yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 la bebe oyuncağı diyorum hala sk8er diyosunuz. yolda sizi görürsem bunla valla affetmem uçan tekme atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bende taksimde görüp bön bön bakmıştım ama o yürüyordu sonra topuğa basıp kayıyordu. Kendi kendine giden bişey değildi fakat yinede hızlı bile gidiyordu. Hakikaten ilkokul çağında olsam alır giyerdim. Bizim zamanımızda sadece yürürken topuğunda kırmızı ışık yanan ayakkabılar vardı. Ama ben adidas streetball giyerdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben çocukken yapsalar giyerdim, eğlenceli duruyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bundan alcam 0-8 yaş grubuyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 "Tabanvay" diye türkiyeye getirip satmak lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 indiği yüksek bi yokuştan kazandığı kinetik enerjiyle karşısına çıkan daha ufak bi yokuşu tırmanmaya yetcek hıza ulaşmış olabilir. yoksa başka türlü nasıl çıkcak la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o değil de ben bundan aldım http://www.stgroup.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 boole etrafta dolasiyo veletler amerikada onlarla kol altindan falan geciyolar gecerken kollari carpiyo, bi gun gelmeden gorucem, kolumu kasicam tak diye geciricek velet beyin kanamasi geciricek en guzeli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi gün bi çocukta görmüştüm demiştim vay anasını velet ne iyi kayıyo, meğer fakemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Eğer düşündüğüm şeyse Chemicalın ablasında da var o ayakkabıdan. Sağda solda düşüp pörtleyip duruyomuş o yüzden bizim yanımızda pek giymiyo gerçi :) [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:28 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 aa harbi lan ısmarlamıştı haha beceremiyor mu hmm motorsikleti vermiyim ben o zaman, çarpar marpar:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 geldi mi bisiklet : p ben sordums arı kalmamış gelicekmiş 1 aya kadar bekliyoruz bakalım. Bu arada Hunday getz alcam yanına oknu kouycam : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 gezdim bilem:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar