Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokakta gördüğüm acayip bir ayakkabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı olayı bende ankarada ankamall da yapan bir çocuk gördüm, hatta aynısını yapmayı denedim yere yapışıodum :D nasıl yapılıyor çözemedim :D
Mesaj tarihi:
said:
Bu kadar saçma birşeyin bu kadar tutulması ilginç :)
Bu endüstriyel tasarımcılar ne ballı insanlar ya

e bu skater'lar için dizayn edilmiş.
erutan gibi skater'lar ise böyle bişiyi havada kapar :)
Mesaj tarihi:
Bende taksimde görüp bön bön bakmıştım ama o yürüyordu sonra topuğa basıp kayıyordu. Kendi kendine giden bişey değildi fakat yinede hızlı bile gidiyordu.

Hakikaten ilkokul çağında olsam alır giyerdim. Bizim zamanımızda sadece yürürken topuğunda kırmızı ışık yanan ayakkabılar vardı. Ama ben adidas streetball giyerdim sadece.
Mesaj tarihi:
indiği yüksek bi yokuştan kazandığı kinetik enerjiyle karşısına çıkan daha ufak bi yokuşu tırmanmaya yetcek hıza ulaşmış olabilir. yoksa başka türlü nasıl çıkcak la.
Mesaj tarihi:
boole etrafta dolasiyo veletler amerikada onlarla kol altindan falan geciyolar gecerken kollari carpiyo, bi gun gelmeden gorucem, kolumu kasicam tak diye geciricek velet beyin kanamasi geciricek en guzeli olacak
Mesaj tarihi:
Eğer düşündüğüm şeyse Chemicalın ablasında da var o ayakkabıdan. Sağda solda düşüp pörtleyip duruyomuş o yüzden bizim yanımızda pek giymiyo gerçi :)

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:28 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...