BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Euheuhe ozetle topic basligidir. Cok mutlu oldum lan cocuk gibi bole listeye giren entryler yuunden dusen karmama bakicaktim ki bi baktim asagida istatistik kategorileri diye bisi acilmis tikladim ki 2 entrim biri 3 dieri 12inci secilmis. Mutluyum gururluyum 250 entry yazmisim 4 senede ilk defa. Ama girdim tam girdim iki koldan [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:39 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hadi bakalım =) Entrylere link verseydinde biz de baksaydık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tebrikz gz gg ve türevleri ama abşkası böle başlık açsa ayar kaçınılmazdı bence :) haftanın birincisi süper ssgden npc memur teyzeler [spo] a memur teyze shouts: "munir oztasli! munir oztasli!" you approach memur teyze. memur teyze says: "welcome munir. you might wonder how i know your name. well, i know many things about you. your past and even your future. i have your name in my list. list of people who want to cancel their elektrik tesisati." [continue] or [leave]: [continue] memur teyze says: "in order to do that, i'll need three things from you. a signed dilekce from dungeons of noter, signed by the noter himself. a receipt from hell's bank which you need to pay with your soul, and last, one of sacred scrolls of eletrik faturasi. bring them to me and i will cancel the curse of elektrik tesisati" [accept] [decline] [attack]: [attack] memur teyze shouts, "how you dare! guards! guards!" memur teyze casts aura of serpents of ak parti kadrola$masi on herself. you miss memur teyze with your sumsuk. memur teyze is protected by untouchable devlet memuru position. you miss memur teyze with your sumsuk. memur teyze drains 12hp from you with her sonic blast of mahalle karisi scream. you miss memur teyze with your sumsuk. a policeman arrives and shouts "noluyor lan burda?" you head to exit to the south. your exit is blocked by a policeman. a policeman says "nereye karde$im dur hele" memur teyze arrives. memur teyze drains 4hp from you by pulling your hair. a policeman hits you with his haydar for 40hp. memur teyze summons god's wrath and spits on you, draining 4hp. you are dead. [load game] [quit] ?[/spo] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 walla sparkcim isteyen ayar denesin pek umrumda deil yane ben mutlu ve mesudum insannarin deidigim bisiyi beenmesi konusunda buda entrnin linki ama topigi bastan okursaniaz dah aiyi olur yane ilk entrydeki yazi ustune yazilmis entryler enimkiler (2 tane war biri 14 numara dieride 5) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yoksa+siz+fasist+misiniz%2F%2311110030 [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:46 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 haftanin birincisi uzak ara ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya ssg nin bence istatistiklere girmemesi lazim cunku adamin her yazdigi entry saksakcilari tarafindan haftanin en iyilerine sokuluyo insannar resmen aa ssg nin hemen sukelaliyalim diye okumadan basiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bilmediğimden soruyorum Ekşi sözlükte entry ilk 10 girince ne oluyor ? Yani bir hediye veya avantaj mı kazanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yo yane sadece guzel entry yazmisim ilk defa girdim haftanin en iyilerine ondan buraya yazdim mutlu oldum yane dergide yazinin cikmasi gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 iki entry de çok güzelmiş hakkaten, tebrikz. ama ikinci olan entry 1.liği hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Haftanın en kötü entrysi bombaymış ahahah said: sozlukteki melih gokcek dusmanlari son zamanlarda türemiş rahatsız edici topluluktur. bu belediye başkanımızın şehrimize yaptığı hizmetleri yok saymak üzere, kendi suçu olmayan bir doğa olayından yola çıkarak, bir karalama kampanyasına girişmişlerdir. ankaramızda sünnet ve evlendirme şölenleri düzenlemiş, yoksulumuza ucuza kömür sağlamış, ankara'nın yollarını üst ve alt geçitleriyle geri çevrilemeyecek şekilde dönüştürmüş, yaptığı çeşmeleriyle ankara'nın iklimini değiştirmiş/yumuşatmış bu yüce insana yapılanlar olsa olsa kıskançlıktandır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 zuahahahaha koptum memur teyze drains 12hp from you with her sonic blast of mahalle karisi scream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 haftanin iyisini kotusunu bilmemde guzel yazmissin bone harbiden yukarida yazilana verilebilicek en guzel cevap olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 biz senin gibileri burda pek sevmeyiz dostum, anladin mi. entryler sahane gercekten, ozellikle ilkine ayar kategorisinde basarili buldum, ikincide komik ve gondermeli bir entry, tenrikler bonepart. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:30 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ben beğenmedim ama ben zaten çakmam sözlükten. Sana ayar vermek için girmiştim ama fabrika ayarından memnun kaldım, vermicem. Biz seni entrylerin dandik olsa da severdik, bulutlardan düşürmek gibi olmasın. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 haftanın en kötü entrysini ironi sandım başta ama adam ciddi yazmış birkaç mesajına daha baktım ve kendisine ybsgçkgsvyde diyorum eheh.. böyle insanlar gebermeli diyorsam faşikim ben. gerizekalı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 feyerabend i ciddiye almayın eğleniyor o da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 En iyi değil, en beğenilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Random $ukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 walla faşizmi nasil algiladiginiza bagli.. Turkiye'de siyasal islamla birlikte gelişen milliyetçilik , "faşizm" klasmanina giriyor mu onu sorgulamak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 şu 14. baya güzelmiş baya yaratıcı bi şekilde olayı özetlemiş, faşistlik notumuz :)eheh 5.cisi ise klasik ekşinin anlaşılması zor, derin anlamlar yüklenmiş, kısa ama zor entrylerinde biri olmuş. tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar