Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download yaparken göçen bağlantı istemiyoruz


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Efenim selamlar,

Hız arttırımı sonrası yaşanan başlık patlamasına katkıda bulunmak istiyorum ben de.

Şimdi nedir,

cumartesi gecesi 2mbit e arttırıldı bağlantım, o gün ve pazar günü hiç sıkıntı yaşamadım ama pazartesi ve bugün download yaparken sıkıntı yaşıyorum.

Olay nedir, iki farklı versiyonda açıklayayım

İlki flashget,

rapidshare premium account var, ciddi anlamda flashget ile dl yaparken hiçbir sorunum yoktu şu iki güne kadar, dl limiti falan da uygun. Ama download başladıktan sonra, birkaç dakika içinde download hızı sıfıra iniyor, bu sırada msn kapanıyor, browserda bazen hiçbir iş yapamıyorum, bazen yavaş da olsa site açıyorum. Bu olduktan 15-20 saniye sonra devam ediyor download yapmaya daha yavaş bir hızda; ama msn hala açılmıyor, browser sorunsuz çalışıyor.

Diğeri azureus,

portlarım açık, sorunum falan yok download konusunda, pazar günü 190 - 200kb gördüm yani.

Bugünse azureusu açtıktan bir süre sonra download hızı 5kb ile 0kb arasında gidip geliyor, bu sırada msnde işlem yapamıyorum (online görüyorum kendimi ama değilim falan), browserda hiç işlem yapamıyorum.

Test ettim onayladım, ikisinde de programları kapatınca bütün sorun çözülüyor internet bağlantımdaki.

Nedir bu sorun, nasıl çözülebilir; benden midir telekomdan mıdır falan?

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bndede zoom x4 var bir sorunum var bayaa zamandır açık arada gidip üstüne üflüyorum :D:D manyaklık işte

buna benzer sorunu emule de yaşadım,çözümümü yazayım alakasını sen bulabilirsen bul artk :)

not : Bu arada başta anlatacağım şey alakasız ama yazayım yardım olr belki..

ilk sorun şuydu,256dan kalma config e sahip emule vardı neyse bunu sildim Xtreme mode kurdum 1024 config i ekledim vs. DL 40dan yukarı çıkmıyo bzn 50 ama hep 40,kafayı yicem ddm herhalde hatlar yoğun yeni yeni geçiyorz ama yine devam,forumlara saldırdım google da aradım yok yok yok,snra yine gezinirken birşey gördüm "1mbit bağlantılar için Cfosspeed kullanmayın" vay canına dedim kndi kendime,direk kaldırdım ve 100ü gördüm o anda..

ikinci sorun da buydu,neyse tbi ddik bunu hallettk oh 1mbit de var allah allah saldırdım emule ,ne bulursam ekliyorum listeye 5 dosya -10 dosya -15 dosya derkene ,gece tam dl ye bırakıcam son birşey ekledm,DL 0 a iniyor ve öyle kalıyor snra birz yükseliyor yine düşüyor,MSN out ,Firefox out ,küfürlerle beraber uykuda var,yine aranıyorum,vs vs vs meğerse 15.dosyada problem çıkartıyormş belki prefercensla ilgili bilemiyorm ancak bnm emule 14 dosyaya eyvallah diyor,15. de takılıyor...Bnde ona göre ekliyorum artk..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...