Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Merak ediyorum bir desktp pc nin 24 saat'te harcadığı elektrik parası ne kadar acaba.(Bir işlem yapamdan sadece download için) . Malum adsl ler hızlandı acaba sirf download yapmiş olmak için (arşivlemek için) yapmak mantıklımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ortalama bi pc günde 10 kW elektrik tüketir. kW/saat'i 10 kuruş civarı. vergisi çalgısı 12 kuruş desen ayda Monitörü açık full time çalışan bi pc 30x10x0.12~= 35YTL elektrik harcar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben bi kere pc yi 3 4 hafta hiç kapatmadan açık bırakmıştım. Babamın bu ne lan höst diyeceği kadar bir fark olmamıştı tabii monitor max 10 15 saat açık kalıyodu [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 18:20 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bizim evde 7/24 şu arçeliğin çay bilmemnesi çalıştığı için pc onun yanında 0 kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sen boş evde sadece PC açsan da vergiler dahil 35 YTL oluyor zati Torrente bırakıyorsan monitörü kapat bari [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 18:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Evet Download için monitörün açık kamlasının bir manası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Monitörsüz sanırım 12ytl gibi bir fiyat tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ucuzmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 iki makina acik günde toplam ikisi min 20 saat acik faturada 20 lira fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Monitörleri de açık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 monitörü kendi kendine 3dk içinde kapanacak şekilde ayarladım ben, hayli tasarruf sağlıyor. ayrıca lcd monitörler de neredeyse üçte bir oranında elektrik harcıyor aynı boydaki crtlere göre. bir de ekran kartı modelleri var tabii, hızlı kartlar oyun açık değilken bile mesela bir onboard karta göre kat kat fazla elektrik çekiyor. bir de ana işlemciler var, bunların istediği değerleri net'ten bulabilirsiniz. değişkenler çok bilgisayarın kofigürasyonuna göre yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet tabiki oyun neyin oynuom acik tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 harbi monitörü niye kapatmazsın downloadda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hoparlörü bile kapıyom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sam : Öyle diyorsun ama küresel ısınma haberlerinde birinde okuduğuma göre LCD monitörler daha fazla elektrik harcıyormuş.Net enerji harcama sarfiyatı grafiği bulamadım nette , onu konfirme edelim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 2,5 ytl yakar. sesi çok açarsan 5ytl bassı da açarsan 10ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi hesaplayın şimdi üşendim TR de 1 kwh kaç para bilgisayarınıza bakın kaç kw ? (voltaj x amper x 1000) kilowatt = (jolue) / (second) * (1 / 1000) kwh = 3,6 x kilowatt kaç kwh harcadıktan sonra tr deki oranıyla çarpın (işşallah işlemler doğrudur lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 http://www.journeysystems.com/?powercalc kaç watt harcadığınıza burdan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 benim bir çok parça yok bu sitede . Bu arada bende Lcd ekranlar daha fazla elektrik yakıyor diye biliyorum . Haberlerde okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar