Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 türkiye'de de satılıyor bu dergiler. newsweek: 4 ytl. time: 4,15 ytl türkiye'de yayınlanan dergilerden daha ucuz yani. ingilizcesi yeterli seviyede olanlar için çok iyi. var mı aranızdan okuyan? güzel ve yararlı konuları haber yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Okuldayken Time alırdım hep. Arasırada da (Ayda bir falan) Economist alırdım. Okul açılınca yine alırım her halde. Tatilde kafa dinliyorum - ben müzik, anime, çizgiroman, roman... habersiz. Newsweek okumadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ben Economist'e abone olacağım bu aralar. Tatilden dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yabancı dergi diyince durucaksın.. playboy, penthouse.. yanlız ben okumuyorum, bakıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 time cok kapitalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 öyle - ama ekonomi okurken işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aslında almak lazım cidden. çoğu dergiden daha kaliteli ve ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 newsweek kesinlikle almak gerekir. time tercih edilmese bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abonelikler güvenli bir şekilde nasıl yapılabiliyor abone olan var mı? Hangi sitelerden yapılıyor? Herhangibirine. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:45 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 google'dan "newsweek abone" yazarsan bir adres çıkıyor ama bir bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 DR a gidip açığ ilgimi çeken yerlerini okuyup geri koyuyorum. Türkleri bilmedikleri için poşete koymuyorlar dergiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 TIME fazlasıyla magazinelleşti...Son 10 sayfası özellikle paparazi haberleri doldu. 2 yıl TIME aldım ve 3 ay kadar önce bıraktım. Economist bu dergiler arasında en iyisidir. Onu da vakit buldukça okumaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 para verip dergi almıyorum pek ama, abim bi çoğuna abone. time bence rezil bi dergi. newsweek fena diil. alıntı sayfasını seviyom. economist ise bana hiç hitap etmiyo. yine ne varsa national geographicte var. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 valla time'ydi newsweek'ti felan ilgilenmediğim için, sadece bilgisayar, fotoğraf ve bilim dergileri alıyorum. national geographic cidden güzel bir dergi, fotoğrafçıları da enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 https://www.dunyastore.com/tr/product_detail.asp?PID=B255FC6E Burda gayet hesaplı bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:37 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dünya store zaten bu dergileri Türkiye'ye getiren firma değil mi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lıse 1 de zorla newsweek e abone yapılmıstık :) abone oldugun zaman 3-4 sayı fiyatına 3 aylık abone oluyodun nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar