Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Günün birinde herkes torrentçi olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Sunu ekleyeyim emule de ki toplam kaynak sayısına her zmn bakın,ne biliyim 1mbit için bnde 1500-2000 aştığım zmn birz sorun oluyor,hatta 15 dosyayı geçtiğim zmn sapıtıyor çok ilgnç ama böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dizi film icin ben mininovayi kullaniyorum dizi bolumunde her dizinin kendine ait bolumu var sezonlari paket halinde bulabilirsiniz tek tek cekmenize gerek yok yani.hatta bazi dizilerin butun sezonlari tek bi torrentte bile bulunabiliyor.gayet rahat yani ben coupling(uk) gibi bi dizi ariyorum, olmadigina eminim ole guzel bir dizinin ama belki vardir bir bilen :) adminlerden bir sinema-dizi bolumu acilmasini rica ediyorum.bole topikler cok olacaktir artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Evet downloadlari konusabilecegimiz, alt bolumlerin oldugu iste Dizi Download, Film Download, Muzik Download, Anime Download vs. diye bir bolum acilabilir boylece herseyi oraya yazar paylasiriz basliklar altinda? Ya birde birsey soracagim, Prison Break sezon2 bolum 1-12nin DVDRip surumu cikmis SAINTS'ten onu cektimde, hicbiryerde ona uyan TR altyazilari bulamadim o nedenle DVDye yazamiyorum bosu bosuna 4kusur GB bilgisayarda bekliyor, cokta yer yok su an HDTVRip surumlerinin altyazilarinida senkronlamayi basaramadim, elinde senkronlamis olan varmi acaba bu DVDRip surumune gore? Divx sitelerinde halen yok. Yada multisession olarak yazsam DVDyi daha sonra dosyalarin icine ekleyebilirmiyim altyazilari? [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 18:41 tarihinde, Afterdeep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 problem sadece senkron ise cok guzel senkron programlari var googledan bir aratip bulabilirsin butun alt yazilarin fpsini ayarlayip istedigin kadar sn bazinda ileri geri atabiliyorsun.bende yok pb alt yazilari ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 direkt httpden çeksek şöyle süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 forum.divxplanet.com da emule için ; dizilerin bütün bölümlerininin linklerini çıkan bütün filmlerin linklerini oyunların linklerini belgesel ve tv programlarının linklerini istediginiz yönetmenin bütün filmleri şeklinde toparlanmış koleksiyon linklerini bulabilirsiniz uk coupling seven arkadaşada , kitchen confidential ve how i met your mother tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kitchen confidential bi ara cnbce de vardi hatirladim simdi bakayim bir ona tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 üşendigim 95 bolumluk kenshin tv serisini cekiyorum ovalar vardı gercide yinede bulunsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 forum.divxplanet.com'da eskiden eMule icin oyunlar ve programlari vs. siralarlardi ayri basliklar altinda, simdi bulamadim kaldirildimi o bolumler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Senkron için sadece TİME ADJUSTER yeterli mutlaka edininiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Saol Sperate simdi indiriyorum. HDTVRIP surumlerini DVDRip'e uyarlamaya calisacagim umarim ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 HDrip ler içn hiç denemedm ama umarım olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Olmuyor malesef, tek tek tum satirlari ayarlamam imkansiz. Artik usta birileri yapana kadar bekleyecegim saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 emule ionix hakkında yardım lazım ayarlarıyla falan ilgili bilen varsa bi el uzatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ionix hiç kullanmadım Sadece ilk cümleyi ve son cümleyi capture yap yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ne capture u anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim mesajima cevap olarak yolladi Black sana degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar