Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 farkında olmadan? (ve en az cevap yazan ben olarak) 1k mesaj atmışım hayret neyse bi tebrik ediyim dedim kendimi sizlerde bişeler derseniz sevinirim hiç biyerdede post fln kasmadım süper cok hoşuma getti :) :tebrikz: :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 lol gratz bakalım[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kralsın[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 büyüksünde garbage ahh garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 gratz m8! (başlık tam DaoC havasındaydı karakedide böle yapınca dayanamadım)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Gratz m888888888888 cya l8er.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Title a Gral Üye yazmak alzım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oldu olacak mesajlara da oy verilsin, en yüksek oyu alanlara istiklal madalyası neyim takılsın.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ffs![hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Sam, 13 October 2003 17:52 tarihinde demiş ki: oldu olacak mesajlara da oy verilsin, en yüksek oyu alanlara istiklal madalyası neyim takılsın.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. :) Vatana millete 1k mesaj madalyonun hayırlı, uğurlu olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 saolun :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Acaba benim kac oldu ? ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Karakedi bu arada everquestte Antonyo Bayle A geçtik neden kb boş dersen hepimiz taşındık oraya bir sürü türk var :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Harbi ya kardesim bir direnmeyinde bir sistem gelistirin. Su kadar mesaj yazmissin diyin dimi ama, Bu kadar forumlar actiniz siteler actiniz(GAzzzz GAzzz) Bunu mu yapamiyacaksiniz. Peh guldurmeyin...pauahahahahahahahhahahahahahahahaha neyse hadin yapacaksiniz, yaparsiniz,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ben nasıl olduda 5000 mesajı aşamadım ona hayret ediyorum ama...[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Asil ben nasil gecemedim 100 i onu dusunuyorum,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Şimcik kaç mesaj atmışsınız bunun önemi ne? Mesela karşınızdaki kişi 1000 ve üzeri mesaj atmışsa daha bir ciddiye alıp ilk mesajı ise daha mı az dikkate alıyorsunuz. Kısaca kaçıncı mesajı olduğundan kime ne. Bence şu 1000 - 5000 resmi filan bile kalkmalı. Mesaj kasmakta ne demek yav, Lol ki ne lol... Eskiden UO'da stat kasardık ama mesaj kasmak :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Az mı macroladık SW paryy healingi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: fedaykin, 14 October 2003 18:11 tarihinde demiş ki: Şimcik kaç mesaj atmışsınız bunun önemi ne? Mesela karşınızdaki kişi 1000 ve üzeri mesaj atmışsa daha bir ciddiye alıp ilk mesajı ise daha mı az dikkate alıyorsunuz. Kısaca kaçıncı mesajı olduğundan kime ne. Bence şu 1000 - 5000 resmi filan bile kalkmalı. Mesaj kasmakta ne demek yav, Lol ki ne lol... Eskiden UO'da stat kasardık ama mesaj kasmak :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] tabi ya. Isyan cikarip devirelim o tombul kediyi yuvasindan sonra silelim tum mesajlari. o zaman esitlik olur buralarda.,... Nerdesin Yuri, nerdesin Mikael. Hadi devrim yapalim * kastigini fark eder ve yerine oturur *[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar