Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bugün, yani Cuma, sular akacak mı yav? Herkes ayrı bi' şey söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 arkadaşın çalmış o lafı ya bugün ya da dün bi köşe yazısında okudum onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ne bilem arkadaşımdan duydum alala.ben uydurdum demedi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bugun saat 18.00 da açtık vanaları 24-36 saat arasında her yere ulaşmış olucak diye açıklama yaptılar, küçükesattayım bakalım hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oeh 24-36 saat arası mı? O kadardan aşşağı gelmez mi ya..ühühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 24 saat sonra da kesmiş olacaklar. hahahaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eh iyi artık bize gelmeden biter =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yok abicim bu ankaralılara da hiç yaranılmıyo. Napsan suçlu buluyolar. Su kesersin su isteriz diye bağrır suçlarlar alın size su diye göl yaparsın ankaranın ortasına su baskını diye suçlarlar. Şaka bir yana bu haline üzülmüyorum artık ben ankaranın. Bu herifin ne halt olduğu 10 senedir belli (hadi öncesinde tanınmıodu yeniydi diyelim) hala inatla her seçimde bunu seçip sonra başlarına bişi geldikçe suçlayıp tekrar seçiyorlar. Hakettiler sonuna kadar yani. Şimdi yine seçecekler tahminen, aptallıklarına doymasınlar (ona oy verenler için kullanılmıştır herkes alınmasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kendi suyunuzu kendiniz yapın: h lazım bide o2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 36 saat mi suyun dikmene gelmesi ve 9 . kata çıkacak kadar basınç oluşması en az 48 saat sürer,neyseki pederle-annem zamanında akıl edip haymanadan ev almışlar,valla takdir ettim şimdi bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 havadaki nemden su üreten bi su şeysi var ondan almak lazım. böle bildiğimiz su makinası gibin görünüo 3 bin tl mi ne öle bişi. nemli bi mekanda günde 2 ytl lik elektirikle 35 lt içilebilir su üretebilio felan dedilerdi. 30 sene içinde çöl olcaz ya, işte bi bu alet, bi güneş enerjisi ile çalışan bi buggy (su şeysinede elektirik üretcek), bide çadır aldık mı tamam. ha bide minigun. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 09:55 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Allah'ın mükemmel olmamasına bence en büyük örneklerden birisi sen kalk koskaca gökyüzünü gezegenleri yarat bi melih gökçek e beyin verme bu nasıl bir mükemmelliktir sorarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 balgat halen su yokkkkk. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Allah'ın mükemmel olmamasına bence en büyük örneklerden birisi sen kalk koskaca gökyüzünü gezegenleri yarat bi melih gökçek e beyin verme bu nasıl bir mükemmelliktir sorarım size Melih gökçek çakalın önde gideni aklı da gayet yerinde ordan burdan heryerden sokuyo millete,akp nin kaybettiği ilçelerde mesela çankayada ne yolları yapıyo n ne inşaat yapma izni veriyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sevgılı ankaralılar duş almayın sadece başınızı yıkayın dedi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 şakamısın melih ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Melih de şaka da esas şaka ona oy verenler sürekli. Hala "Melih bi çare bulcak su getircek bize" diyolar. Adam zeki adam, bize çok tutarsız gözükse de açıklamaları halk dilinde. Mevlam su vermedi diyor, ama ankaranın çoğundaki gariban halk da aynı düşüncede. Onların dilinden konuşuyor. Kendini eleştirenlere komunist diyor, zaten komunist lafını küfür sayan halk aha harbi isyan ediyolar komunist gibi diye onları dışlıyor. Halkı o kadar güzel uyutuyo ki... Bütün olanlardan sonra hala basına tv ye çıkıp pişmiş kelle gibi sırıtarak saçma sapan açıklamalar yapabiliyor. Kimse de ona bişey diyemiyor. Aptal bir adamın yapacağı işler değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bugünde su gelmezse yarın salavat getirip intahar edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bizim sular geldi gece ama içmiyoruz daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Melih dedinmi akan sular durur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 su gelenler nere olduunuda yazabilir mi acaba? küçükesattayım 23 saat oldu hala yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Rewendor üye [şikayet et] § 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:20 [ özel msj ] Melih de şaka da esas şaka ona oy verenler sürekli. Hala "Melih bi çare bulcak su getircek bize" diyolar. Adam zeki adam, bize çok tutarsız gözükse de açıklamaları halk dilinde. Mevlam su vermedi diyor, ama ankaranın çoğundaki gariban halk da aynı düşüncede. Onların dilinden konuşuyor. Kendini eleştirenlere komunist diyor, zaten komunist lafını küfür sayan halk aha harbi isyan ediyolar komunist gibi diye onları dışlıyor. Halkı o kadar güzel uyutuyo ki... Bütün olanlardan sonra hala basına tv ye çıkıp pişmiş kelle gibi sırıtarak saçma sapan açıklamalar yapabiliyor. Kimse de ona bişey diyemiyor. Aptal bir adamın yapacağı işler değil bunlar a knight in heart... Adam çok zeki, toplum da aşırı cahil ve at gözlüklü. Böyle saça böyle tarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 7 gündür saçları yıkayamıyorum bu ne ya ! ulan gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu arada bugun hurriyet ankarayı okuyan oldu mu dün bok attığı 2 kurumdan biri dsi diğeri de yenimahalle belediyesi ikiside yalan söylüyo demiş, hatta dsi nin basındaki erdoğan ist belediye baskanıyken yanında calışmış uzunca bi süredir dsi nin basında olan bi şahısmış. melih gökçek şu anda can havliyle her yere saldırıyo gibi geldi bana, umarım asarlar. edit:benzetme yaptım anlamayan olmamıştır heralde ama belirteyim ben genede. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 16:58 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 naptin sen ya bu sıcakta 7 gün saç yıkamamak öğğğkk,hamama bi uğra sen acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar