Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sanmıyorum yani en kötü ihtimal sulama amaçlı barajlardan filan çekerler heralde. o kadar cahil olamaz, 0 suyla salgın hastalıklar tavan yapar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 emin diilim yaw uyukluyodum yarım yamalak duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şaka gibi ya ufak çaplı bi waterworld cekiyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 melihe uyuz oluyorum.şu sıcakta terledik duş alacak su yok bundan dört gün sonrasını dusunmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 melihi seçende kabahat. e kim seçti? ders olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şimdi bu mal deyneklerine ben oy vermedim.İstatistiki veriler gösteriyorki bu mal deyneklerine yolda yürüyen 2 kişiden 1'i oy vermiş.O oy veren davar eşşeklerine müstehak bu yapılanlar iyi oldu çürüsünler.Ancak ben bunu çekmek bu şekilde yaşamak zorunda değilim.Bu angut heriflere 13 yıldır iyi iş yapıyor diye oy veriliyor bu adamın bu şehre yaptığını pişmiş ördeğe yapamadı insan oğlu.Sonrada suç melih denen aguttamı diye sorular sorulmuş . E be insan evlatları bu adam demedimi 2 günde bir vereceğiz sularınızı diye.Bunu rte söylemedi rte'nin evinde gölet var çünkü umrundamı olur.bu adam bilmiyor bu şehrin alt yapısı bu tür ani kesilmelere dayanacak kadar kuvvetli alt yapıya sahip değil bu şehir.E bir belediyeki çevre düzenleme şehir planlama uzmanlarının hepsi belediye başkanı kadar salak olur bunu yapalım başkanım derse nolur.7 günlük su 2 saate gider bizde burada çurak çölde kutup ayısı misali dolaşırız.bırakın yıkanmayı bulaşık yıkayacak suyumuz yok BENİM SİNİRİMİ BOZMAYIN!.İnsan olan halden anlar bu adamlar hayvan bir sürü hayvan belediye işletmeye alt yapı geliştirmeye çalışıyor. el insaf ya insanız biz hayvan değil!3 değil 4 gün daha gelmeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Zaten 2gündür susuzduk. 3 gün daha eklendi oh oh. Çıldırma seviyesine gelmek üzereyim. Tuvalete dökecek su kalmadı artık. Sokakta bağıracak insanlar nerdeyse: "Yok mu bizi ...?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Oy vermemek yetmez; tepki göstereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Her şeyin en iyisini İ.Melihinde dediği gibi "cenabı allah" bilir arkadaslar. Kimse suclamasın i. melihi. Eger yagmur yagmıyorsa allahtandır. Demmeki ankarada akp ye daha fazla oy verilmelidir. dinsiz laikler bu kadar coksa ankarada yagmur tabi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yolda görsem dövecem bu adamı ben. Sırf bunun için kickbox öğreniyorum. (not: geyik yaptım diyim de, ciddiye felan olur hani belki...) Ulan bende akıl sağlığı felan bırakmadı. Tırlattım bunun sayesinde. Hayır her sene ağzımıza sıçıyor, ama halka top dağıtıp gene başa geliyor. Bu kadar sene o koltukta kala kala, kendini "Ankara Padişah'ı" sanmaya bile başladı. E abi, akıl var mantık var, sen o borularda aç kapa aç kapa aç kapa aç bir daha kapa yaparsan, o borular bu kadar basınca dayanamaz, yalama olur ve patlar. Melih abimiz bunu akıl edemiyor. Hayır daha da salak bir durum mevcut. Sular kesilcek diye insanlar su akan saatlerde daha çok sü tüketiyor. Ağustos sıcak aydır. İnsanlar elini yıkıyacak, banyo yapacak, bulaşık, çamaşır yıkıyacak. Bunlar için de su lazım. E herkes su depolamaya başlıyor bu sefer. Normalde ellemesen gidecek düzende, "aa 5 aylık suyumuz kalmış" bahanesiyle baltalıyor herif. LAN 5 AYLIK SUYUMUZ VAR! BEŞ LAN BEŞ! BEŞ AY SONRA HANGİ AYDAYIZ? ARALIK! Aralık nedir? Kış. Yani biz Sonbahar ve Kış'ı geçmiş olacağız. Sonbahar ve Kış hiç kar yağmaz mı? Yağmur yağmaz mı? O depodaki sular dolmaz mı? Dolar, dolar elbette ama İ. Melih gene bize laga luga yapacak, al sana bahane. "5 aylık suyumuz kaldı, idareli kullanın". İdareli kullanın diyor ama boruları patlatmayı da biliyor. "Aaa borular patladı, 2 günlük su kesintisini 5 güne çıkartıcam" HAY ŞEREFSİZ NAMUSSUZ DEYYUS! [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 20:37 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu adamın resmini görünce üstüme afakanlar basıyor. İmdat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 afakan konusunda bu adamı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sen ankara'da fazla yaşamamışsın demek ki. kimse melih gökçek'in eline su dökemez. o gülüşü var ya o gülüşü... işte o yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hay o gülüşü suratının ta ortasına sçıyım afedersiniz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ahah bayılıyorum o gülüşe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Afakan konusunde here comes a new challenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 iyi de başkan mı patlattı suyu? Ya da gördü de haber mi vermedi. Arasınşar su arızayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 seagle sen konuyu basından okumadın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ankaralıların suçu seagle, tatile çıkmadıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 [spo][/spo] my favorite afakan is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: iyi de başkan mı patlattı suyu? Ya da gördü de haber mi vermedi. Arasınşar su arızayı... Allah yaptı zaten başka kimsede suç aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 komplo teorisi üretmeye kalksak evet melih gökçek patlattırdı boruları derim. geçen hürriyet ankara da vardı gene bununla ilgili bi yazı. özetliyorum: 2006 da bu kuraklık susuzluk gündemde bile değilken bu kağıt üstünde melih gökçeğin "olmayan" şirketlerden bi tanesi gidip su tankeri filosu kuruyor. şimdi ise ankarada az cok sokağa cıkan herkesin günde en az 1 tane gördüğü bu tankerler sulama işlerinde kullanılıyor. bu adam belediyeyi askiyi ve bir cok devlet kuruluşunu para aklamak için paravan şirket gibi kullanıyor ama hakkını vermek lazım iz de bırakmıyor. tartışma programlarından birine cıkıp emin çölaşana laf yetiştiriyor ben kendi servetimi acıkladım 2 daire ve bankada 70k $ diyor yorumculardan bi tanesi "tamam o emin çölaşanla aranızda olan şey ama oğlunuz angora evlerinden milyon dolara villayı nasıl aldı" diyince kem küm. daha eski bi mevzu sonuçlarına şimdi katlanıyoruz; tam detayını bilemiyorum ama sanırım belediyeler ihalelerde zorunlu olarak en düşük teklife vermek durumundaymış ihaleyi, melih gökçeğin çözümü: asfalt döşeten, ağaç ithal eden aski. bu mevzuda komplo teorileriyle gerçek arasındaki tek fark o şirketleri gökçeğe bağlayan evraklar. o yüzden umarım o çaldığın paralar bi tarafına kaçar melih gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Borular bir mühendisin anlattığına göre (ben tam anlamamış olabilirim) şu sebepten patlıyormuş: -Suyu kes, borular boşalsın. -Boruların içi hava dolsun. -Su süratle geri verilince Hava yeterince hızlı tahliye olamasın -Basınç normalin 2 katına çıksın -Borular 25 40 senelik olsun -Basınca dayanamayıp patlasın Kısaca iki sebep: 1-Sistem eski yenilenmesi lazım 2-Su kesintileri daha kontollü yapılmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 noma foto çok iyi yalnız, akp sempatizanı değilim de tam wallpaperlik, terazine tıkladım dostum. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:35 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Adamım Attila koc :D su karizma hangisinde var :D[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:50 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar