karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim anlamadığım Melih Gökçek ile alakası ne olayın? O mu gitmiş baltayla patlatmış boruyu? Ota boka günah keçisi bulup yüklenmeyin allahasen... Hani tamam, iyi bir belediye başkanı değil vesaire, kabul, bir çok yanlış kararı da olabilir, ama adamın ilgisi olmayan şeyleri de adama yüklemenin bi alemi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tabi direk onun suçu değil ama dolaylı olarak hatası cok daha 2 gün önce ivedikte baska bi boru patladı, aç kapa basınç değişikliğinden kaynaklanabilmiş olabileceği akla geldi mi? geldiyse araştırıldı mı? ayrıca bu son patlayan öyle sıradan bi su borusu da değil yani ana şebeke borusuymuş sanırım. yani değilse bile baya kaşaklı olması lazım cunku tv deki görüntüye inanamadım, ankara gibi engebeli bi yerde bi metre derinliğinde su akıyodu, bayaa ciddi miktarda ziyan oldu sular ama bu boruların bakımını yapması gereken aski gidip kendi bütçesinden asfalt döşemek için ihale açıp melih gökçeğe yaranma peşinde. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 04:56 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eskişehire kacıyorum bu sabah yeter be yine giti su yiteeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yahu bu şehrin tüm kararlarını melih gökçek vermiyo ya... Boruyu yapan ustanın bile suçu olabilir yani... Bilmiyorum sırf adam sevilmediği için tüm suçlar ona yükleniyomuş izlenimi çiziyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 televizyonda gördüm geçmiş olsun vallahi ankaralılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abi yeminle sosyolojik bi testfalan yapiyolar, bi sehir ne kadarina dayanabilir falan diye. Baskenttesin, suyun yok, ustune aciklamalar yapiliyor "goller ve nehirleri ozellestiriyoruz"dan tut "ankaralilar icin akrabalarini ziyaret etmenin tam zamani!" gibi, simdi de gelmis milletin kicini silmeye kiyamadigi suyu tasiyan boru patliyo. Berserk'e bes kalmistir tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yok yok. Bu adamın ciddi ciddi zeka sorunu var. Eskişehir belediye başkanı kendi barajını 2005te yaptırdığı için kahin filan mı oluyor? Yoksa i. melih habire yediği ve ertesi günü hiç düşünmediği için kafasız mı? Ya bi de tutmuşlar allah demişler. 2 sene öncesinden beridir bas bas bağırmıyo mu uzmanlar? Tabi bu i. melih şahsiyeti kadir mevlam büyüktür diye yemeye devam ettiği için,........ ..... ..... i. melih, bi geber git ya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 %47 lik kesimin olduğu yere güneş bile vurmaz bırak suyun akmasını allahın sopası yok işte adamı susuzluktan kurutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ben böyle belediyenin içine tükürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 heyt beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 orada bir gönderme vardı esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hah geçmiş olsun abicim son patlayan su borusu yüzünden bütün ankaraya 5 gün su verilmicekmiş ya şimdi şu askiyi dava etsek yeri değil midir ya? ayrıca son zamanlar da cıkan bi kanunla verilen hizmetlerde bilmem kaç günü geçen kesintilerden sonra firmanın tazminat ödemesi gerekmiyor muydu? [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:15 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya adam nereye kadar yardım edebilir. ankara zaten su kaynakları yok gibi olan bi şehir yani,her tarafından su akmıyor. yağmur yağmazsa da yapılıcak pek bi şey yok. yağdır mevlam su diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abi bu olay gayette 2 sene önce çözümlenmeye baslanıp bu zamana da bitmiş olurdu. baska topikde de yazdım 2004 demi 2005 demi ne önüne proje geliyo melih gökçeğin su sorunuyla alakalı, ankaranın önceliği metro diye reddedince bu hallere geliyoruz. yani tamam cok öyle sulak bi yer değil ankara ama biraz ileri görüşlü biri olsaydı kendisi bu hallere düşmezdik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu 1 hafta içinde ankara da su yok bilmemnerede su borusu patlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hayır merak ettim elinle seçsen özenle arasan bu kadar angutunu bulamazsın, nerden çıkmış da gelmiş anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ankara'da yaşasaydım zıvanadan çıkardım heralde, kolay gelsin size ne diyeyim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 istanbulda suuu vaaaar istanbulda suu vaaarrr ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Valla ben de ist.teyim şu anda okul başlayana kadar da, başlayınca nolacak bilmiyorum. Gerçi okul kendi önlemini almış da, yine de belirsiz durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bugun gazinin rektörü gazete aracılığıyla diğer rektörlere seslenmiş geç açalım diye bakalım nolcak. bahsettiğim olay bu: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7008700.asp?gid=48&srid=3109&oid=7&l=1 çiğdem toker in bugun yazdığının linki bozuk malesef onda da nasıl kıvırdığını anlatıyor. birazdan fotosunu cekip koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 07.08.2007 Hürriyet Ankaradan [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 spoiler 2 nin altındaki reklam yeterli :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben haberde ufak bi şey duydum aceba dogru mu duydum emin diilim simdi bu sular ankara doyana kadar tekrar verilecekmiş daha sonra da su kesintisinin uygulanip uygulanmayacagina karar verilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hadi diyelim ankara doyana kadar kesintisiz su verdiler tabi doyuracak kadar su kaldiysa,ee ondan sonra bilmem kaç ay 0 suylamı geçireceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar