ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yenimahalle'de su borusu patladı. Patlamanın büyük olduğu belirtildi. 06.08.2007 22:32 Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi'nde bir içme suyu borusu patladı. Su borusunun patlamasından sonra Çiftlik kavşağı başta olmak üzere çok sayıda kavşak ve caddeyi su bastı. Su baskını nedeniyle araç ve vatandaşlar mahsur kaldı. Polis ve itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışması yapıyor. İHA http://www.haberturk.com/haber.asp?id=31384&cat=110&dt=2007/08/06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Wallaha Ankara'lıların akıl sağlığıyla oynuyor adam. Evde su akmazken sokakları sel basmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bidonlarla sokaklara taşan suyu toplamaya uğraşan ankara sakinleri ilginç görüntüler oluşturdu. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:41 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mal belediye. Suyu aç kapa 2 günde bir, basınç ayarı yapma patlar borular tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 polemik 06.08.2007 22:45 ALLAHIN İŞİ NE YAPSIN GÖKÇEK takdiri ilahi ankaralılar çok depoluyomuş suyu allahın suyu depolanırmı bira kafirler. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:43 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Boruları da allah patlatıyor. Tanrı manyak ya işi yok ankaralılarla dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dalgamı geçiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 adam gibi muhendis calistirmassan boyle olur. hos bu adam cakalin onde gideni, oy cikarttigi semtlere veriyordur suyu, oy almadigi semtlere vermiyordur. edik: hurriyet`ten bir yorum said: birkan eroglu ('olaylar' tüm yorumları) 06/08/2007 - 23:50 Turkıye uzerınde son zamanlarda ugursuzluk bulutları dolasıyor.her ne kadar her sey yolunda denıyorsada her tarafımız kurudu,kesemızın betı bereketı kalmadı yanı ısler hıcte oyle degıl gorunuyor her zaman kendı bındıgımız dalı kesen aklımızı kullanamayan bızlere Yuce Allahın bır gazabı mı acaba? mustehak lan bize bu adam ve bunun gibiler. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:47 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abi yazacak bişey bulamıyorum . öyle garip durumdayımki, küfür yazsam bile yetersiz kalıcak. ben şimdi su gelicek diye boşamı bekliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hocam 1 hafta daha yok en az bu patlamadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ankarayı melih gökçek başkent yaptı demiş biri yorumlarda yalan sa yalan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ne yapmış başkente i.melih, üst geçit yaptırıp ibrahim erkal konseri vermekte başarılı kendisi. Bu herife oy verenin ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 daha ne yapsın adam size ? su istediniz alın su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 İ.MELİH icraata devam ediyor. Susuzluk çeken Ankaralılara hırsız şoku Ankaralılar susuzlukla boğuşurken; su sayaçlarının çalınması ile bir şok daha yaşadı. Ankara Batıkenet'te, 2 günlük su kesintisinden yararlanan hırsızlar onlarca siteden 100'e yakın su sayacını aynı gün söküp çalarak kayıplara karıştı. 06.08.2007 17:01 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=31365&cat=200&dt=2007/08/06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1 hafta daha su yoksa, onun evinde kalayım ben. lan lan lan. birisi su döksün kafamdan aşşa, 2 de bira içip yatayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 suuuuuuuu suuuuuuuuu suuuuuuuuuuu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya bırakın ankaralıların yıllık geliri yüksek melih başkan sağolsun su bulamıyorsanız sütle yıkanın ,susayınca viski için. zengin adam tuvalete gitmez. tamam işte bukadar suya gerek yok. hadi boru batlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 BU ADAMI ÖLDÜRÜRÜM BEN!!!!!!!!!!!!!! bu yavşak yüzünden zaten taşıma suyuyla idare ediyoruz bide alt yapısı eksik olan şehirde su patlatıyo şampanya gibi.şimdi dümdüz bi kayıcam kullanıcı adından olucam töbe töbe.... delirdim gece GECE kan beynime sıçradı öldürüp bu adamı yemin ediyorum çiğ çiğ yerim! kodumunun maymunu işte nolcak evrimden nasibini alamamış hayvanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 PİSİKOLOJİK DENEY BU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bir dönem daha seçilir bu adam değil mi? =) Seçilir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 lupin, bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çıplak, yıkanmamış pis vücutlarımızla belediye önünde eylem yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben gelemem cok pisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 temiz imanlı adam susuzda temizlenir bak biz kumla abdest alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yarın ilk iş lupin'le yeni belediye binasının çatısına çıkıp(helikopter iniş şeysi bile var galiba,sanki helikopterle geziyo heryeri beyimiz) orda tepemizden aşşağı benzin döküp binayla birlikte kendimizi yakmaya gidicez :) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 04:39 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar