DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya ne doğal döngüden bahsediyorsun siz. Doğan döngüde şu an insanların aparatmanlaştırdığı alanda belki de bunun 10 katı daha fazla canlı olacaktı. İnsan eli değen yerde lütfen doğal döngü, doğanın kanunu gibi felsefik yorumlar yapmayın. Sanki amazon ormanları burası,peh. Overseer sen mümkün olduğunca nemli yiycek vermeye çalış ona. Tam bilemiyorum ama sıcağı seveceği büyük ihtimal, malum yuvası da dar ve vücutlarından çıkan enerjinin bi kısmı içerde kalıyor. Şırınga yöntemini bulmuşsun. Arkadaşların pek çoğunun dediği gibi yarın ilk iş yuvasını bulmaya çalış. Uçmayı öğrenemez sonra başına bela olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu arada doğanın anasını şey ettik. Belledik... Döngü? WTF hakkaten? Yak yık parçala yoket,sonra su yolunu bulur. Hmm peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kafasını kopar, kanını iç, kanatlarıyla fareleri, kalbiyle de bir kediyi besle. manyaksınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şehirlerin hiç birinde yaşamayı beceremeyen bir tür bulunmaz hepsi yok olur. arkadaşın bulduğu tür şehir içinde yaşayabilen bir tür yani şehir onun doğal alanı. zaten açık ,eğer kanguru (feci salladım) yavrusu bulsaydı farklı yorumlar gelirdi. tabi dostumuzun şehir içinde yaşadığını varsayarak ve serçenin şehirde yaşayan bir kuş türü olduğunu bilerek yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 resim sana degildi overseer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bahçeye mumlarla pentagram çiz kuşun parçalarıyla 9 kutsal kediyi besle oke??? sora necro kas kuşu dirilt spagetti canavarına tap dünyayı ele geçir. desem daha mutlu olurdunuz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Mum_Chamber üye [şikayet et] § 07 Ağustos 2007, Salı - 01:09 [ özel msj ] kafasını kopar, kanını iç, kanatlarıyla fareleri, kalbiyle de bir kediyi besle. manyaksınız lan. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Demek doğal çevresi betonarme mıntıka ha? Yaşamaya çalıştığı çevre olmasın o? Ne diyim hocam ben sana daha bu lafın üzerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Dinazorlar mesela, New York halkıyla toplu sözleşme yapmışlardı.Herkes kendi halinde yaşayacaktı. Dinazorlar yanlışlıkla tek katlı evlere basınca halkın huzuru bozuldu. Sonra meteor geldi,hepsini süpürdü. Böeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nedesen boş ben botum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Oha sadist olmuşum direkt:P Kuşu satanist ayinde kurban et, kanını iç, leşini de mancınıkla fırlat diyim bari tam olsun(gerçi daha önceden benzer yorumlar gelmiş, neyse...) Doğal alandan doğal alana fark var. Benim kastettiğim şu; bu şehirde o kuşun ölüsüyle beslenebilecek canlılar var olduğuna göre birisinin ölümü diğerlerinin yaşamı demektir, bu durumda yaptığının iyilik olup olmadığı sorgulanabilir. Tabii besleme, iyileştirme, at aşağıya öldür diyen yok, istersen bütün kuşları toplayıp bak, senin seçimin. Olaya genel olarak bakarsak ta değişen pek birşey yok zaten, o kuş yaşar, onunla beslenicek olan yaşamaz ya da ne biliyim geçinip giderler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kuşun anasını bulamazsan kuşum aydına götür ahah lol um ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @Malkor: Ya Aydın senin kuşun değil de başkasının kuşuysa? Peki o zaman ne olacak? Nasıl rahatlıkla "kuşum Aydın" diyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 edit: konu sapmasın [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:33 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya manyak mısınız, öldür falan diyorsunuz? İnsaniyet görevin yaşatmak onu. Seni kapının önünde yaralı bulurlarsa köpekler yesin diye bırakmamız lazım bu zihniyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Susuyum? Hadi ya? Susucam eet ama gerekli bilgiyi aldığımdan topiğin uzamasına gerek olmadığından. Idiot lafıyla susmuyom normalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Lan her topiği okuyun diye dövüyorlarmı sizi ya? İlgilenmiyorsan okuma. Sus mus ne demek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 cidden sırf muhalefet olmak için gelip kusmayın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya bende şimdi uyuyordum bir anda balkondan hayvani bir ses geldi.Kalktım baktım hiçbir şey yok dedim her halde uyku sersemi rüyada falan duydum sesi oturayım pc'ye dedim.Neyse oturdum FM açık kalmış kapatayım derken aynı ses yine geldi kafayı çevirdim,balkon kapısındaki sinekliğin üzerine böcek gibi yapışmış bir güvercin bana bakıyor ve garip ses çıkarıyor.Tepkim hali ile; [spo]AN... Sİ.... ! [/spo] Yerimden nasıl fırladığımı hatırlamıyorum o derece korktum.Hayvan beni görünce o da korktu kendini geri attı ve o zaman fark ettim.Hayvan sakat,bizim balkona düşmüş :( Biraz uzaklaşsın diye sinekliği itip geri vurdum.Onun korkusuyla uçmaya çalıştı duvarlara vura vura gitti dışarı.Düştü mü vs. bilmem ama üzüldüm ya sonradan :( Gerçi hala korkuyorum... Bu arada sakın evinize almayın acıyıp.3 sene önce biz annem,ben ve kardeşim yazlıktayken güvercinler yuva yapmış bizim balkona.Babamda evde tek olduğu için balkona hiç çıkmamış,gördüğünde ise acımış doğduklarında gider demiş.Annemde acıyınca hayvanlara kaldılar.Şimdi babamla anneme bir hareket yaptım da burdan ayıp olur söylemek. Şerefsizler doğdular gitmiyorlar.Akrabalarını da mi ne çağırdılar daha da çoğaldılar.Gece 5'de 6'da yatmışım sabahın 7'sinde geliyorlar balkonda "GULUAHAUHA" gibi garip sesler çıkartıyorlar uyandırıyorlar kalkıyorum küfrede küfrede camlara vuruyorum.Bu arada evdeki tek açık balkon benim oda olduğu için ızdırap çekiyorum.Üstüne birde geliyorlar ailece sıçıyorlar balkona çıkıpta oturamıyorsun. Annem çıldırdı en sonunda ben zaten cinnet geçirdim.Evde tüfek olsa çıkıp vuracam o dereceye geldim.Sopa buldum sokaktan çıkıp vuracam diye her seferinde kaçtılar.Büyüdüler kuşlar yine geri dönüyorlar.Şerefsizler göç etmediler balkonda kaldılar... Annem işte çamaşır suları döktü,poşetler astı vs. vs. denemediği yol kalmadı.Hatta boydan boya örtü astı,örtüyü delip geçtiler yine. En sonunda rüzgar gülü önerdiler,taktık 4-5 tane gelmeyi kestiler :D 2 senedir yine gelip yuva yapıyorlar ama bu sefer direk alıp atıyoruz yumurtaları.Acımayın atın yoksa cinnet geçirirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kuşlar ara ara yuvalarından düşerler ve anneleri tarafından tekrar yuvaya taşınırlar, kuşlar uçmayı bu şekilde öğrenir. o yüzden yuvaya konmalı o kuş yavrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abi bu uçacak vaziyette değil daha kabuğundan yeni çıkmış tüyleri yok cılız toplasan 4cm küp tutmaz hacmi ötemiyo ağzını açıyo arada iiyyk diye ses geliyo falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 acıyıp yollamazsan ileride benim gibi cinnet geçirirsin.O yüzden vedalaşman gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 at gitsin çöpe. ölür her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Olecek hayvana eziyet cektiricen gibi bence. Evcil hayvan degil geberir gider kafeste. Besleyecek olup da salarsan avlanmayi bilmez kedi mamasi flan olur zaten. Sicmis bahtsiz hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sahibinden satılık acil kuş yavrusu. boyu max 4 cm. ( boyu değil işlevi önemli ) cik cik diye ses çıkarıyor. son derece sexydir kendisi, ıslak dolaşır. tek seferde çekim olursa 2 günde kargoya verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar