Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory 3in1!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lakin o tavuk budlari öylea hic caiz olmamis, sag elle besmele cekip tutacaksin.

tavuk budlari minare kivamina geleneah kaddar, kabenin etrafinda tur atiyormus gibi döndüreceksin.
ve unutmayin ki allaaaeahü teallea istemezse o tavuklar size haram!

ha senin dopigin ha benim dopigim.
pattis sensin, püreni de bizzat ben yaparim.

duydun mu lan kadin?! asdf
(kendin kasiniyon, dopigine ciddi ciddi yorum yapamiyoz essek)
Mesaj tarihi:
istek olursa ballı cipsli tavuk tarifimi verebilirim. nefis oluyor. yedikçe yiyesi geliyor insanın. o derece.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:05 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fırını kullanacaksanız, patateslerle birlikte tavuk, domates,biber vs kafanıza göre sebze ve baharatla birlikte alüminyum folyo ya da pişirme poşetinin içine koyunda sulu sulu doğru düzgün yemek yiyin. kızart, kızart nereye kadar di mi?

tavaya zıttım; tencere ya da tepsiyi severim. ayrıca gol yemem sörf yerim.
Mesaj tarihi:
Ya domates, biber, tavuk, bahartlar, biraz un falan bunların hepsini fırın torbasına koyunca bi şekilde oluyo sanırım. Biri tuto yazarsa çok +replerim valla. Evde yalnızken dışardan istemekten bıktım.

edit: imla

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben size ne tutolar yazacam ama en yakın 2 aya kadar. az sabredin bi'.

mutfak keyif işi, bugünlerde keyfim yok hiç. yoksa yemek yapmayı da, yemeyi de özledim.

kaming suun.
Mesaj tarihi:
evime gidiyim de en afilli yemeklerin tutoriallarını koymassam adiyim, zamanında buraya sucuk ekmek tutorial koyup cümle alemin ağzında sulanma yataran insan da bendim sonra ne oldu efendim bir bir türedi sucuk ekmek tutorialları :(
Mesaj tarihi:
açım ='( ben kızarmış tavuk istiyorum vooooooo ='( kader bu mecbur incir yicem... YUKARDAKİ SANA SESLENİYORUM! NİYE BU SAATTE KIZARMIŞ TAVUK YAPICAK KADAR HAMARAT VE A-ÜŞENGEÇ YARATMADIN BENİ! ühü
Mesaj tarihi:
mercimek çorbasına pul biber döküp yanında biberiye yersen olurda dediğin gibi olmaz. sorun değil kilo yapması ben zayıfım. açım. şimdi gidip kaderime teslim olup incirle doyurucam karnımı...

incire bayılırım sorun o değil, kızarmış tavuk istemem
  • Yeni Oluştur...