vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lakin o tavuk budlari öylea hic caiz olmamis, sag elle besmele cekip tutacaksin. tavuk budlari minare kivamina geleneah kaddar, kabenin etrafinda tur atiyormus gibi döndüreceksin. ve unutmayin ki allaaaeahü teallea istemezse o tavuklar size haram! ha senin dopigin ha benim dopigim. pattis sensin, püreni de bizzat ben yaparim. duydun mu lan kadin?! asdf (kendin kasiniyon, dopigine ciddi ciddi yorum yapamiyoz essek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 istek olursa ballı cipsli tavuk tarifimi verebilirim. nefis oluyor. yedikçe yiyesi geliyor insanın. o derece. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:05 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 catfight11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tetris gibi başlık olmuş. Neyse öğrenci evinde işimize yarar. Arada yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fırını kullanacaksanız, patateslerle birlikte tavuk, domates,biber vs kafanıza göre sebze ve baharatla birlikte alüminyum folyo ya da pişirme poşetinin içine koyunda sulu sulu doğru düzgün yemek yiyin. kızart, kızart nereye kadar di mi? tavaya zıttım; tencere ya da tepsiyi severim. ayrıca gol yemem sörf yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 huun tutorial isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ya domates, biber, tavuk, bahartlar, biraz un falan bunların hepsini fırın torbasına koyunca bi şekilde oluyo sanırım. Biri tuto yazarsa çok +replerim valla. Evde yalnızken dışardan istemekten bıktım. edit: imla [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gecenin bu saatinde yapılır mı bu evladım !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 gece açken tutorial bölümüne girme yanlışını alışkanlık haline getirdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben size ne tutolar yazacam ama en yakın 2 aya kadar. az sabredin bi'. mutfak keyif işi, bugünlerde keyfim yok hiç. yoksa yemek yapmayı da, yemeyi de özledim. kaming suun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evime gidiyim de en afilli yemeklerin tutoriallarını koymassam adiyim, zamanında buraya sucuk ekmek tutorial koyup cümle alemin ağzında sulanma yataran insan da bendim sonra ne oldu efendim bir bir türedi sucuk ekmek tutorialları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yoğurt çorbasına un, patates püresine süt ilk defa görüyorum. yenmez bence, tadını bozar. edit : yoğurt [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:22 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 patates püresine süt konur hocam dünya gezegeninde sen nerede yaşıyorsun bilemicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Benim ablam bana o yaşlardayken hiç yemek yapmazdı,küçücük bir kalbi sevindirmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim ablam yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ehe eline sağlık güzel tuto olmuş asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 püreyi denedim evde tereyağı ve sütle süperdi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 açım ='( ben kızarmış tavuk istiyorum vooooooo ='( kader bu mecbur incir yicem... YUKARDAKİ SANA SESLENİYORUM! NİYE BU SAATTE KIZARMIŞ TAVUK YAPICAK KADAR HAMARAT VE A-ÜŞENGEÇ YARATMADIN BENİ! ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kilo yapıyor. evet dombiliyim püreye pul biber koysam olur mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 mercimek çorbasına pul biber döküp yanında biberiye yersen olurda dediğin gibi olmaz. sorun değil kilo yapması ben zayıfım. açım. şimdi gidip kaderime teslim olup incirle doyurucam karnımı... incire bayılırım sorun o değil, kızarmış tavuk istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dory ufaklık senin mi? Allah bağışlasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar