horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 woot, anarşiye geri döndüm nihayet. yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 The Holy Empire of UttumanYeni Sadrazamımız Hayırlı oLSun. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ordumuz sonunda suikastçi ninjalar yetiştirmeye başladı..Artık korkmalısınız.. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 10:14 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bizde güçlü kuvvetli çocukları ailelerindan alıp savaşçı olarak yetiştiriyoruz. Ayrıca daha büyük bombaların üretimine başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 http://www.nationstates.net/azraels yeni cumhuriyetimiz :) selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Savaş gücümüzün belkemiğini seri üretime geçirilmiş MS'ler oluşturmaktadır. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arkadaşlar, izniniz olmadan direkt katıldım bölgeye :D. kabuledersiniz herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Supreme Court seçimini halka bıraktık .. halbuki 5 yıldızlı bir general atıcaktım neyse demokrasi diye yiyelim milleti..The Holy Empire of Uttuman [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 17:33 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Oyundaki diğer Türki bölgelerden bölgemize birlik çağrılaru ulaştı. Bölgemiz adına (isterseniz değil) Anatolia bölgesinde bir büyükelçilik açtım. The Sultanate of Gretzia Emissary [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:56 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yorum yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: The Holy Empire of Minigun is a very large, socially progressive nation, renowned for its barren, inhospitable landscape. Its compassionate, intelligent population of 50 million are fiercely patriotic and enjoy great social equality; they tend to view other, more capitalist countries as somewhat immoral and corrupt. The medium-sized government juggles the competing demands of Law & Order, Commerce, and Healthcare. The average income tax rate is 12%, but much higher for the wealthy. A robust private sector is led by the Door-to-door Insurance Sales, Retail, and Automobile Manufacturing industries. Citizens are bombarded with advertising from their compulsory minature radios, the government extracts trade concessions from poor nations in exchange for humanitarian aid, the government snoops on private internet connections, and long arduous trials are held for the most trivial of offences. Crime is moderate. Minigun's national animal is the blue dragon, which teeters on the brink of extinction due to widespread deforestation, and its currency is the bullet. Minigun is ranked 3rd in the region and 7,316th in the world for Stupidest Citizens. burada ciddi bir saçmalık var ama anlamış değilim nerededir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu gündeme gelen bazı maddeler, ilk paragrafı, bazısı ikinci; üçüncü paragrafları belirliyor. tutarsızlık bundan kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya orana bakıo sanırım said: intelligent population of 147 million dio bende de, bölgede 67.yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 benim ulus kafayı yedi :D ölüleri yemek istiolarmış :D manyakmısınız siz diip kovdum adamları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cidden saçma bazı issuelar var, gönüllü yamyamlığa izin vermeyince civil rights düşüyor filan. yemişim ben öyle hakkı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://www.nationstates.net/crimsonshell yeni gördüm başlığı atladım kurdum bi devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.nationstates.net/the_concrete_sea bayragiyla fark yaratanlarin memleketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 +rep doggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 issuelar efsane... Adamin teki "Benim vucudum... istedigim gibi sallandiririm" diyerek toplum icinde cibildak gezebilme istegini belirtti... Sirf ne olacak merak ettigim icin kabul ettim. Ayni issue'da bir de "Cibildaklik zorunlu olsun" secenegi vardi. Sahsen onu secsem noolurdu asil onu merak ediyorum ama artik yuh... [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 09:32 tarihinde, HellHound tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sınır ülkelerdeki olaylardan kaçan göçmenlerden korunmak için, sınırlarımız ölümcül tuzaklar ve kamera sistemi ile korunmaya başlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Birleşmiş milletler'de süre gelen UNID vatandaş kimlik kartı fikri, kendim ülkem adıma olumlu bulmuş bulunmaktayım. Sizlerinde inceleyip, oylamada yerinizi almanızı öneririrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Biz aksi yönde oy kullandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paticik Bölgesi bayrakları. İsim yazmadan koydum tipine göre beğenin bakalım. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bizde artık araba yok sadece bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sırf meraktan az önce üniversitelerde sanat eğitimini kaldırdım bakim nasıl bir sonuç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar