patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim bildiğim bu pentagram bilmemne paganizm den gelen birşey tek tanrılı dinler gelince eski dinleri özellikle paganizmi yoketmeye çalışmış paganizm ise satanizm ile özdeşleşerek tek tanrılı dinlere düşmanlığını bir şekilde hayatta kalarak sürdürmüş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 paganizm ile satanizm benzer aslında. çok tanrı vardır bunlarda. tanrılar farklıdır ama olsun. anti-christ lık denilen ayrı bişeydir. lavey in hırtlığıdır. ona hiç dokunmuyorum. ayrıca satanizm sümerler' den gelen bi hadisedir, ilgili arkadaşlar için. hatta sümerler'in tanrısı marduktur. 2012 hadisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Keltlerin Pagan ritüelleri doğaya tapınmaya dayanır. Pentagram da Kelt sembolü. 5 elementi temsil ediyor. Romalılar Kelt kültürünü Galya dan silmek için bütün Druid leri öldürüp sembollerini şeytani ilan ettiler. Ayrıca Pentagram Hz. Süleyman'ın sembolüymüş. Birde Tanrıça Venüs'ü yani güzelliği sembolize edermiş. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:01 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şimdi neyin sapkınlık olup olmadığını belirleme lüksünüz yok bu bir. Bu bütün bir devlet içinde geçerli, bireyselde geçerli. Kime göre sapkınlık? Belki onlara görede müslümanlık sapkınlıktır? Artı kimse birbirini kesmediği sürece sana ne? Bize ne? İkinci olarak bu rockçılar satanisttir geyiği sıkmaya başladı. İran'da olanlar bizde eskiden olmamış mıydı? Satanizm ayağına seks partileri verildiği zamanda biz siyah giysilerden korkma dönemi yaşamadık mı bu ülkede? Böyle çocukça şeyleri aştık diyordum. Boş işler bunlar kim nasıl ne iddiayla yaşarsa yaşasın. Başka bir noktada, İran'la ilişkilerin ılımlı olduğu bu dönemlerde medyanın bazı insanlara olta atma girişimi olduğunuda görmüyor değiliz? Geçen haftalarda ana haberlerde ilk defa duymuş gibi "İran'da şehir meydanında idam edildiler!" (şok haber mantığı) başlıklı haberleride görmedik mi? Bu ve bunun gibi haberler Türk medyasına olmayan güvenimide yıkıyor şahsen. İran'a kasıt olmasa Amerika'da her gün yapılan bir şeyi İran'a özel insanlık şuçuymuş gibi "flaş"lamazlardı. Bu işler büyük devletlere kafa tutabilen İran'ın desteklerini yıkma çabasında öte işler değil. Haa İran iyi bir ülke mi? Alakası yok. Yönetimini beğenmiyorum. Ülkem oraya benzer diye korkuyorum... ama herifler Amerikan dayatmacılığına kafa tutuyor işte? Biz yapamıyoruz. Onlar yapıyor. Şeriyat geyikleri dışında sosyal yaşam orada daha kaliteli. Dini devlete yansıtacam fantezisi olmasa heriflerin sevecem neredeyse. Budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Eğer şeytan kötüyse(ki benim inancıma göre öyledir),şeytana tapmak kötülüğe tapmaktır. Bu benim ve milyonlarca insanın görüşüdür. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:02 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aynen (Redeagle a demiştim:) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:04 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 anlatılamadı galiba, şeytan sana gore kotulugun simgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Din savaşlarıda bu yüzden çıkıyor işte. Herkes evinde otursa dünya ne güzel olacak ama batıyor insanoğluna. Karşıt birşey bulacam nefret edecem dogması, "bana göre yanlış ulan bu!" diye bağırıp birini bıçaklama fantezisi var galiba her insanda. edit: Haçlılar, din cinayetleri, teröristlerin hadi cihata diye milletin beynini yıkaması aynı zıkkımın ürünü.. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:09 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sensible sana dinin inananla kul arasıan girme demiyormu? neden başkalarını kendi "bildiklerine" göre celandırama hakkını görüyosunki kendinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ya arkadaşlar ben mi yanlıs okudum yoksa millet ehere iran ne güzel keike bizde öyle olsak fln gibi laflar mı etmişler??? Ya şeriatın olduğu bi yeri nasl özgrlük olarak görüyorsunuz anlayamıorum. Ne diim beyni yıkanmıs olmak böyle bişe demekkii hmmm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kafa tutuyo ya o hesap.... Kubada kafa tutuyo, hemde adamlar ufacık yerde olmıyan kaynaklarla güney amerikanın ilaç ihtiyacını karşılıyolar dünyanın en yüksek doktor/nufus oranlarından birine sahipler eğitimleri oldukca iyi. kada tutmakla olmuyoki bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Cuce ama hala 1970lerde yaşıyorlar,daha fazla zenginleşemiyorlar belirli bir standartı yakalamalarına rağmen,bilgisayar var ama internet bağlantısı berbat durumda. Yani dezavantajları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ne kadar iyiymiş adamların konserine girişte mini etek zorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 birilerinin ferrariye binmesindense geri kalanının karnının doymasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 mini etek nedir abi? neden kadın mini etek giymek ister nedir mantığı? neden teşhir? yada mantığı nedir normal bir etekle hareket mi edemiyosun yada diz üstü olunca yetmiyomu? ya ben bunu konu olarak bir açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 seviyo sevemezmi? hayır nasıl sacını yapıyosun köle sürüyosun mini etekte öle bişi? yenı temiz gömlek almaktan fakrı ne? ikiside görünüşünle ilgili bi secim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çünkü insanlar orada bir şeye karşı duymak istiyorlar, ayrıca insanların cinsel tercihi, belki teşhir edilmek istedi kızlar, bunu bilemessin ve karışamassında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok hocam ben sevsin sevmesine yada giymesine yada düşüncesine yaptırım uygulamak için demedim. yada yargılamak için. sadece öğrenmek istedim neden diye? Hani durum bacağım var gösteririm. frikiğim var yürek hoplatırım ise bunu anlamak kolay da daha farklıysa bilmek isterim dedim. aman hemen taşlamayın. sakin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 e zaten durumda o, elvisde sacını kaldırıyodu kızların yüreğini hoplatmış için mesela, top sakal bırakıyoruz falan, ne biliyim güzel gisiler alıyoruz falan ya erkek milleti olarak böle sacma sacma şeyler, kızlarda yapıyo aynısını yaptıklarından biride bu, öle güzel göründüğünü düşünüyo kendine güveni artıyo falan işte öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya bir şeytan yoksa? Ya Tanrı bize anlatılan bir masaldan ibaretse? Şöyle bir mevzu var, bir hristiyana göre geri kalan herkes cehennemlik, museviye göre de öyle, müslümana görede öyle. O zaman hepimiz cehennemliğiz. Napıcaz peki? Şİmdi müslüman birisi gelir, müslümanlık tek yol der. Sen hristiyan doğsaydın o zamanda hristiyanlık tek yol olacaktı. Ya da musevilik. Aman karışık mevzular. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @flame Aslında olay şurdan kaynaklanıyor. Büyüklerimiz boşuna dememişler; -Ağaç yaşken eğilir.. Sen doğrunun yada yanlışın ne olduğunu aklın ermeye başladığı andan itibaren sürekli olark görüyorsan. Kafana kakılıyorsa. Benliğine kazınıyor bunlar. E ben kendi adıma konuşayım, hiç bi dini şey öğrenmedim. öğretilen tek şey alalhın olduğu dinlerini yolladığı. son dinin müslümanlık olduğu. Ama kimse sen müslümansın demedi. Çünkü gereklerini ne yerine getirdim ne de ömrümde camiye gittim. Orucu sağlık için tuttum işin espiris tabi bu son yazdığım kimse kızmasın sonra. Neyse demeye çalıştığım. Din anlatılır. İstenirse öğretilir ama işin kabaca boku çıkarılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Cuce üye [şikayet et] § 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:29 [ özel msj ] birilerinin ferrariye binmesindense geri kalanının karnının doymasını tercih ederim. 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FRE Eh, senin tercihin o. Ama bir bakmışsın,birileri doyacak diye yaptığın fedakarlıklarla yöneticiler krallar gibi yaşıyor. Zenginlik içinde yaşayıp sana yoldaş şu şöyle,bu böyle deyip saatlerce ekmek kuyruğunda seni süründürüyorlar. Bkz: Rusya. Gerçi Küba fena değil ama gene de kapitalizmi tercih ederim. Senin tercihindir ayrıca başkaları için kendinden fedakarlık etmek,saygı duyarım o düşüncene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu topic bayık ya, silencer ın pantolon solcusu daha geyikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kanalı değiştir o zaman, ya da ne bileyim karmamızı dusur. ayrıca prawler ne kapitalist duzeni ne de sosyalist duzeni tam olarak kavradıgını dusunuyorum. sosyalist devletlerdeki devlet adamlarına laf ederken cok uluslu sirketlerin kolesi olmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 zengin insanların çogu ztn bir şekilde yardım yapıyorlar fakirlere. ama nereye kadar?.herkes kendi için yaşar.kahraman olma yolunda kendini kim bitirmek isterki. mesela bizde hersene 20 veya 30 cocugun ilkokul okumasını saglıyoruz masraflarını karşılıyoruzonun harici kuruluşlarada bagış yapıyoruz.ama hangi birine yetebilirsin ferrariye binmedin.300 bin euro yu yardım kuruluşlarına bagışladın.herşey bitmicekki. bu saatten sora çok uzun bi süre zor bu işler gariban adamın maaşını 2 milyar yapsan yine geçinemezler.insanlar cahil.kendilerini doyuramazken gidip 5+ cocuk yapıyorlar.1 veya 2 tanesi adam olabilio.gerisi tinerci sokak cocugu sınıfına girio bi şekilde konuyla tam alakası yok pek.ama herkes farklı farklı şeyler yazmıs zaten :) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:24 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar