Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 & Aputosta herkez otomatik olucak dediler, hadi bunu mesai saatinin bitimi kabul edelim o vakte kadar gelmezse internetim telekoma edicegim küfrün haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tel edip küfür makinasına daya kesin cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 O degilde benim çok yakın bir arkadaşın babası yerel telekom müdürü yarın onunla konusup (Eger baglantımı yükseltmeleri gecikirse) hem baglantımın yükselmesini garanti,ye alıcam hemde neye göre baglantı yükseltiolar gidip sorucam cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben aradım konuştum 3.5 milyon kullanıcının bir anda yükseltilmesi hali hazırda mümkün değil salı akşamına kadar bitmiş olucak dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 E o zaman 7 ağustos akşamına kadar tüm kullanıcılar geçmiş olur gibi bir açıklama yapmalarız gerekmez miydi? Telekom işte...neyse dur nazar değdircem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 zaten khalad Telekom varoldugu tüm süre boyunca bir kere bir kampanyasını aniden uygulasın atıcam kendimi köprüden... Ulan anasını satayım arkadasım yazmıs, 70 kilometre ötede bir köyde oturuor, en yakın ilçe merkezine 40, il merkezine 90 dakika mesafede adamın baglantısı yükselmiş, ben ilçe merkezindeyim ama baglantıda tık yok. tamam hani bi anda yükseltemeyeebilirlerde bunun mantıgını neyle açıklayabilir telekomdakiler çok merak ediorum [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sitede 6 ağustos itibari ile olucak demişler ya demekki yetişmez diye önceden başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @bleda genel olarak bi bölgedeki kullanıcıların tarifelerini rasgele olarak değiştirmişlerdir. Yani atıyorum bi ilde 5000 kullanıcı gibi. Herkesi aynı anda yapamıycakları için hiç deilse şu ilden şu kadar kişiyi değiştirelim demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Sınırsız 512 im 2 mbit oldu kotalandı mı bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dayt 256ım 1 oldu azönce. santral santral gidiolar rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben 256 yım, neyse ben uyuyorum kalktıgımda 1mbit, dilekçe veridkten sonra yaronda 2 mbit olmak dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 göztepe ve fenerbahçe'de hızın artmış olup ikisinin komşu olan feneryolunun artmaması çok enteresan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi evet bütün gün arkadaşdaydım göstepe bpnin orda..adam mis gibi 4mibt oldu..biz kozyatağında sürünüoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 of kendimi boşlukta hissediorm. 256 1 olunca hayat amacımı kaybettim asdfasdf. böle ne çeksem, yoksa pcyi kapatıp yatsammı =) yıllarca anabacı küfrettiğim ttden bi güzellik gördük oturup ağlasakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Gilean bende Kozyatagindayim, Atasehir girisinin orada. Benim hizimi arttirdilar. Sanada yarin sira gelir 100% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hay nası bi şans bu delircem şimdi..yatmadan gelsin de downloada bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: abi evet bütün gün arkadaşdaydım göstepe bpnin orda..adam mis gibi 4mibt oldu..biz kozyatağında sürünüoruz bende oranın çok yakınında oturuyorum ama hala değişmedi anlayamadım valla ne şekilde olduğunu bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bursa, geçtim bende. süfer, mmmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 an itibarıyla modem kendini resetledi ve 1 mb oldum :) güzelyalı/izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tanrım bizi de gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 telekom bizi de gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ah pınar birde beni görsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 susuzum i.melih gökçek bizide gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 enteresan bi durum, bi hızlanma var sitelerde, ama speedtestte 270 gösteriyor, dl lerde de 30 a ulasmıyor hala ve oynasana speedtest te 129 gösteiryor dellenicem [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:10 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar