Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 -100 bin var mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Dumandaki keş herif yandı olm, karıyla basıldığını düşünsene eski köprünün altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hayır cüceler bütün hikayelerde cüce ve çok güclüler.hatta bi hikayede adamı tek eliyle indirip karısına sarkmış.bide aşık oluyolar ya o.. sonra psikolojim bozuldu bıraktım okumayı :P [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:29 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: 1-Cenabet dolaşanlar 2-Para ve altın ile çok fazla ilgilenenler 3-Bana cin gelmez diyenler Yandım ben yaw!!!!!!!! Ahaha akla bak ya. Cin min uğraşıyorlar hala. Benim anlamadığım; düşüncesine değer verdiğim hiç kimsenin başına cin ruh muh mevzuları gelmiyor. Hep deli tiplerin başına geliyor, acaba listeyi şöyle yapsak: En çok musallat olunan kişiler: 1- Ruhsal Bozuklukları olanlar 2- Duygusal çöküntü yaşayanlar 3- Kimlik bunalımı içinde olanlar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 -Aga bizim boyuttan yeni mal getirdim, böylesini tatmadın. Hani beğenmezsen sen gel ben seni çarparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Abi yani her cenabet gezene cin gelseydi messorun dediği gibi ohoooo hakikatten. Hele hele ben bin kere cinlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 İnsan cenabet olunca dalga filan mı yayıyor, bunları alarma geçiriyor heralde. Impure dedected!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bak satanist cinler de varmış. sen onlara bi tavır takın. kız. siteye mesaj at deşifre etsinler böyle cinleri. aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Wishmaster_(film) Cin gerçeği üzerine sarsıcı ve sanatsal bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 çakayım cinlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 18 yaş altı bakmasın [spo][/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 13:50 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hehe d@bbe adlı şaheserden öğrendiğimiz kadarıyla cinler internette kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 d@bb3 rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 cin cin cin!! Aman tanrım 3 harfli kelimeyi söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yallah cinler yallah, kış kış cinler kış kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahahahah nick'in çok antibiyotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 biz cin çağırmıştık bana zevzek demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 in cin top oynuyor arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Cin korn fleynk kutusunda yaşar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 3 külfolla 1 elham :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: inanmazdım asla.makara yapardım konusu geçtiğinde ama artık inanıyorum ve saygı duyuyorum.bu topici okumamla alakası yok tabi :) başıma bu 3 harflilere ilgili birşeyler gelmiş olmasa.hayatta anlatılanlara inanmazdım ama şahsen kendim yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ehehe o yazıcıdan bende var tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://www.medyumseher.com/ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:35 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar