nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Cinlerin en çok sevdiği mekanlar 1-Banyo 2-Eşik altı 3-Mutfak (genellikle geceleri,hele yerde ekmek kırıntıları varsa gelme oranı çok yükseliyor) 4-Karanlık köprü altları 5-Yatak altları En çok musalla tolduğu insanlar 1-Cenabet dolaşanlar 2-Para ve altın ile çok fazla ilgilenenler 3-Bana cin gelmez diyenler 4-Cin çağırma seansına katılıp daha sonra gelmeyince tek başına kalanlar 5-Cinleri aklına çok getirenler itiraf comda yayınlanmış bir itiraf gold23; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 24; İl: İstanbul Kayseri'de öğrenciyken sürpriz yapıp, Konya'daki anneannemlere, köye gittim. Yemeğimizi yedikten sonra gece yatmak için tavan arasındaki odama çıktım. Yatalı 5 dakika olmuştu ki, ensemde bir nefes hissettim. Hiç olmayacak kadar sıcak bir nefes. Korkumdan arkamı dönemedim ama gözüm açıktı. Olayın şokuyla bacağımın arasındaki battaniyeyi can havliyle sıkıştırıyordum. Heyecandan sesim çıkmıyordu. Birden, arkamdaki şey battaniyeyi çekmeye başladı. Korkumdan arkama bakamıyordum. Merakımı yenmeliydim. O şey her ne ise onu görmeliydim. Sırtüstü dönmemle gözüm birden kapandı. Gözümü açamıyordum. Üzerime bir ağırlık çöktü. Ne elimi oynatabiliyor, ne gözümü açabiliyor, ne de sesimi çıkarabiliyordum. Sadece bilincim açıktı ve düşünebiliyorum. Aklıma gelen tek şey Felak ve Nas suresini okumaktı. Okur okumaz üzerimdeki ağırlık birden kayboldu. Sabaha kadar bildiğim bütün duaları okudum. Hiç uyumadım. Sabah da kahvaltımı etmeden, hatta kimseye bir şey açıklamadan hemen ilk otobüsle evime döndüm. Bunu ilk defa burada anlatıyorum. Eğer böyle bir şeyle karşılaşmış arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşsın. Bu yüzden sürekli "X Files" dizisini bile izlemeye başladım. - Cinlerin varlıgı vardır ama Allah istemedikce onlar bize yaklasamazlar.. - Cunku onların apayrı bir dünyaları vardır. Nasıl bizim dunyamız varsa onlarında var. - Cinlerin Müslümanı,Hristiyanı,Yahudise,Kafiri,Satanisti her türlüsü vardır. - Ama hic bir zaman bir insana zarar vericek cesaretleri yoktur. Allah katında cok buyuk bir günahtır. - Bunu onlar da biliyorlar. - Cinlerle ilgilenen bilim adamları vardır. Onlara zarar gelmiyorda size mi gelicek.. - Karabasan diye birsey yoktur. Kesinlikle hayal ürünü bir seydir. Aşırı sitres ve yorgunluktan bizi sanki birisi boguyormus veyat olduruyormus gibi gelir. - Fakat öyle degildir. Bu da bir kabus dur. Bunları unutmayınız. Allah herzaman yanınızdadır. Unutmayın... [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:12 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ahahahahha. IN GOD WE TRUST. dostum, cin sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 "Yemeğimizi yedikten sonra gece yatmak için tavan arasındaki odama çıktım." ahuahha kuş mu lan bu adam? ayrıca satanist cinleri bana gönderin, iki muhabbet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 DOSTUM AMA GENEDE EMEĞİNE SAYGI DUYDUM +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 "Allah herzaman yanınızdadır. Unutmayın... " eyvallah. pis rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 tanri ogul ve kutsal ruh adina wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 May the force be with you gibi olmuş o laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 inanmazdım asla.makara yapardım konusu geçtiğinde ama artık inanıyorum ve saygı duyuyorum.bu topici okumamla alakası yok tabi :) başıma bu 3 harflilere ilgili birşeyler gelmiş olmasa.hayatta anlatılanlara inanmazdım ama şahsen kendim yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: 1-Cenabet dolaşanlar 2-Para ve altın ile çok fazla ilgilenenler 3-Bana cin gelmez diyenler dostum, benim başıma neler gelecek hemen anlat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 3 harfliler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 4 harfliler ne? cino? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 amacima ulasmisim o zaman.bunun mutlulugu ile evdeki her esik altina dogru bagirarak bu lafi söylicem sonra cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1-Cenabet dolaşanlar HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR. NAPICAM LAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Gelsin de bi rakı açalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu cinler ateistlere gitmez. Eğer gitselerdi dünyada ateist kalmazdı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yüreğime su serptin gerge sağol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 cinler cüce olurmus bide cok güclülermiş Dw0rF POWA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @Dev Sende o imzalar varken sana bişey olmaz korkma :D [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:26 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Cenabetlere geliyorlarsa, melih gökçek bu adamlarla bir anlaşma içinde o zaman. Ankara'da herkes cenabet şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Cinlerin en çok sevdiği mekanlar 1-Banyo 2-Eşik altı 3-Mutfak (genellikle geceleri,hele yerde ekmek kırıntıları varsa gelme oranı çok yükseliyor) 4-Karanlık köprü altları 5-Yatak altları bak canım, müslümanlığa göre sen bu varlıkları göremezsin zaten, onlar istemedikçe, o zaman eşik altıymış, yatak altıymış, karanlıkmış, köprü altıymış bunlara ihtiyaçları yok cinlerin. zaten göremezsin. ha hristiyansan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 cinler elf değilmiydi ya? hatta elf cin demek oluyodu... hatta drowdurlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Köprü altı cinlerini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar