Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Yuvaya Döndüm

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Sam ben aslında o kadar sapık biri değilim :) ama bazen bazı insanların toplumda görevleri üstlenmesi gerekiyor bana da bu rol düştü.HOşuma da gitmiyor değil.Hayvanca,aslında birçok insanın içinden demek istediği şeyleri dile getiriyorum ben.Seni de özledim samcim...O fallout muhabbetlerini,arcane le hacivat-karagöz vari atışmalarınızı-resimlerimi garbage bölümündeki Albümler adlı konuya mesaj olarak koydum gidip bakabilirsiniz arkadaşlar-

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:56 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:15 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII
üye § 30 Mayıs 2005, Pazartesi - 18:06

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu dating sitelerinin hepsi paralı olmuş.Parasız olanlarını biliyor musunuz?Şöyle güzel çöpçatan sitesi ve parasız olmalı.Yeni webcam aldık nimetlerinden faydalanalım değil mi :D

sapıksın olm yalan atma :p
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...