RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Arkadaşlar artık bende patiye dönmüş bulunmaktayım..Vay be çook uzun zaman geçti buraya girmeyeli.Hüzünlendim bir an...Artık o deli dolu,hafif sapıkımsı eğilimleri olan ramses yok karşınızda...Yılların yorgunluğunu üzerinde taşıyan bir Ramses var...Öpüyorum herkesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hosgeldin. hafif sapıkımsı seni lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahaha. eskiler bir bir dönüyor valla. süfer. hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eyvah! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hax. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hoşgeldin de konu dışı bölümünde 'hafif sapık' iki yorumunu gördüm şimdiden. ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ahahah album resimlerini isteriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sam ben aslında o kadar sapık biri değilim :) ama bazen bazı insanların toplumda görevleri üstlenmesi gerekiyor bana da bu rol düştü.HOşuma da gitmiyor değil.Hayvanca,aslında birçok insanın içinden demek istediği şeyleri dile getiriyorum ben.Seni de özledim samcim...O fallout muhabbetlerini,arcane le hacivat-karagöz vari atışmalarınızı-resimlerimi garbage bölümündeki Albümler adlı konuya mesaj olarak koydum gidip bakabilirsiniz arkadaşlar- [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:56 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:15 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @Sam; misal, said: RamsesII üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:52 [ özel msj ] ben bu kızı böyle iç çamaşırıyla falan görsem canlı canlı,donuma falan patlarım afedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 gel sende gerçek aşkın savaşçısı ol ne dersin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: RamsesII üye § 30 Mayıs 2005, Pazartesi - 18:06 -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar bu dating sitelerinin hepsi paralı olmuş.Parasız olanlarını biliyor musunuz?Şöyle güzel çöpçatan sitesi ve parasız olmalı.Yeni webcam aldık nimetlerinden faydalanalım değil mi :D sapıksın olm yalan atma :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ya abi lütfen karıştırma artık :P Bok karıştırdıkça kokar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahahah hoşgeldin ramses çılgın yorumlarını okumak ıcın sabırsızlanıyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eheh sağol, bakayım. halen aynıyız arcane ile merak etme. :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Bok karıştırdıkça kokar Hahaha hoşgeldin ramses Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.