Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şampiyonada bu sezon katıldığı 9 yarışın 6'sını kazanan ve en yakın rakibinin 70 puan önünde lider olarak bulunan Sofuoğlu, İngiltere'nin Brands Hatch Pisti'nde yapılacak yarışı da kazandı. Evet biliyorum,spor bölümünün konusu. Ama böyle güzel bir başarıyı konu dışında paylaşmak istedim. Genelde siyaset,cehalet,ölüm vs... gibi iç karartıcı konular konuştuğumuzdan, bazı iyi şeylerin olduğunun da farkına varmak çok güzel. İngiltere'de yapılan yarış sonunda Türk bayraklarıyla taraflar ve takım üyeleri Kenan'a koştular. Gerçekten güzel bir görüntüydü.İzlemeye değerdi.[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:10 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Sakaryadan tanıdığımız, gururluyuz ^^
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yapılacak yarışı nasıl kazanıyo adam. yapılan yarışı kazanmış olmasın. =p
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 edit: yazıyomuş görmeişim:D sofuoğlu soyadlı bir arkadaşı mvardı acaba alakası var mıdır? sorayım bakim bi [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:57 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Giydiği tulumda veya kaskında bir türk bayrağı yok. Pek sevinmedim açıkcası. O yüzden de biraz kınadım. Tabi yukarıdaki fotoğraflara göre ön yargıda bulunuyorum.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bayrak koycağıma bi tane daha sponsor alırım
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 helal olsun adama ama ilginc yani bi turk bayragi bi yerde olmali
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ha bu arada bu adam türkiyede ne bir destek gördü ne sponsor bulabildi. ben olsam bırakın türk bayrağı taşımayı alman bayrağı taşırdım.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 en baştaki yerin bir kısmını C/P yaptım sayılır, düzeltmeyi unutmuşum. Birinci olarak bunlar eski resimler.Google dan bulduğum,tanıtım amaçlı. İkinci olarak da Cons a hak veriyorum. Kimse sponsor olmadı,e işilerine gelmedi tabi. Zira Türkiye'de spor=futbol olunca böyle bir dalda sponsor bulmak da zor oluyor. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 17:52 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Adam şampiyon olmuş Türkiye adına yarışarak yine yaranamamış ulusalcı kardeşlerimize. İstese Alman sponsor bulup (Sinan Şamil Sam vb.) gibi Almanya adına spor yapabilirdi bence.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ya ben onun yerinde olsam bayrak falan açmam doğrusunu söylersem.Ha benim Türk olduğumu belli edecek birşeyler yapabilirim ama asla Türk bayrağı açmam. Bayrak açmak demek yani ülkeye teşekkür,halk teşekkür etmek gibi birşeydir.Bu ülke sana birşey vermediyse ne diye bayrak açıyorsun ? Ha dangalaklık edip gidip başka ülke bayrağı açmamalı orası öyle. Hiçbir akıllı zenginimiz yok ki böyle gençlere yatırım yapsın,Türkiye'de sporu başka yönlere de çeksin. Bir ara ne güzel diziler vardı,haberler vardı basketbol şahlanmıştı şimdi yine yerlerde basketbol ...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bi Roberto Carlos bütün Türkiye'ye yeter.
Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tamam turkiyede sponsor bulamamıs kimse ilgilenmemiş felanda bunu tüm yurda maal etmeye gerek yokki kıyıda kosede nerden geldiğini belli eden bişi olmalı bencede ...
Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bide bişi sorcam bunlardada Takım olayı varmı F1 gibi mesela Derlerya Mcleran pilito Alonsoo.. felan gibi firma once gelir.. bunlardada aynımı
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Tumu üye [şikayet et] § 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:29 [ özel msj ] Tamam turkiyede sponsor bulamamıs kimse ilgilenmemiş felanda bunu tüm yurda maal etmeye gerek yokki kıyıda kosede nerden geldiğini belli eden bişi olmalı bencede ... Ben de bu fikri anlayamıyorum. Sen adama en ufak bir destek verme, arka çıkma, sonra adamın kendi çabasıyla geldiği noktadan faydalanmaya çalış. Yok öyle iş efendim. O adamın hiç kimseye hiç bir borcu yoktur. Bayrak açmaktı, Türkiye'den bahsetmekti vs. tamamen kendi insiyatifine kalmıştır. İstemezse bahsetmez, kimse de sorgulayamaz. Zannetmiyorum ki kasıtlı bir şey olsun bu "Türkiye'yi tanıtmıyor" meselesi. Ama kasıtlı da yapsa, haklıdır bence.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şahin K türk bayrağı açmışmıydı ya ödül töreninde? Açmadıysa protosto edelim.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Tumu üye [şikayet et] § 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:31 [ özel msj ] bide bişi sorcam bunlardada Takım olayı varmı F1 gibi mesela Derlerya Mcleran pilito Alonsoo.. felan gibi firma once gelir.. bunlardada aynımı Honda'da mesela Kenan. Var işte Yamahadır,Suzikidir. Takımlar bunda da.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 iyidir sofuoglu unideyken bahar senliginde gelip bir şov yaptıydı motor ile ailesi ile aynı apartmanda oturdum ben 2 sene üst katımda idiler tebrik ederiz bekliyodum ben kendisinden, daha nicelerini elde eder umarım.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Selam, Helal olsun. İnşallah daha nice Türk isimlere rastlarız motor sporları konusunda. İnşallah daha fazla destek de gerçekleşir bu tarz kabiliyetli ve azimli genç insanlarımız için. İnşallah gönlümdeki A4'ü alabilirim. İnşallah otomobil vergileri düşer. İnşa.... Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kenan Sofuoglu > Hanspree Ten Kate Honda takımında. Son yarışında da 1. değil 2. olarak son 3 yarış kala Şampiyonlugu garantiedi.
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kenan MotoGP ye geçecekmi , bir bilgisi olan??
Öne çıkan mesajlar