Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 horde u satıyo ama orgrim babanın zamanında "banane lan savaşmıyorum "hesabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bırakta satsınlar adamlar bloodelfleri çoğaltmaktan yorgun düşmüşler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: World of Warcraft RPG the prefix "Zul'" describes a voodoo master and the suffix "jin" refers to a tribal chief or elder. Additionally the book explains that troll given names are usually one syllable, and that they may take on two syllable name/title or add a syllable to their name later on, when they take a position or status. Zul'jin for example is a name/title that roughly translates out to and used for a "great tribal witch doctor". The book does not discuss a specific "Zul'jin" but rather discusses the name as a title that can be used for any "great tribal witch doctor"WoWRPG 50. hmm böle bi lore muhabbetide varmış bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sezar gibi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yanı, ben pek sanmıyorum bizim jul'jini cıkartıp hadı kesin diyiceklerini, ya adam corrupted falandır, ya ne biliym kendinie jul'jin diye dallama bi troll'dür, veya burdkai gibi işte sezardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bencede, zaten scourge'un alanında kalmış zuljin, corrupt falan olmuştur. öyledir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Lancelion sanmıyorum corrupt kısmı scourge ile alakalı olsun neyse gelince görücez artık ne diyelim (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Valla Arthas sunwell e giderken geçtiği bölgelerde bi atraksyona girmiş olabilir ama ihtimal vermiyorum.Zaten orman trolleri orclar tarafındanda sevilmemiştir.Çok vahşilerdir cesetleri yemeler fln.2.savaştan sora çekildiği yerde duruyordur Zul'Jin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben bi yerde okumustum wowwiki de olabilir zul'jin kaybolmuş dur bir daha bakim Edit: Ben karıstırmısım zul'jin ile sen'jini lol zul'jin sanırım zul amanda karsımıza cıkar wowwiki yazıyor zate "July 12,2007 - As of E3 Blizzard has announced that Zul'jin will be the last boss of Zul'Aman, being the leader of the Amani tribe." [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:48 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 jul'jin öle orman trollü değil işte forest troll başka jungle troll başka zaten, cannabilize'ı yasaklıyo adam falan öle bi heyik vardı yanlış hatırlamıyosam wc2 de dönen. zaten jul'jine hala sadık kalmış kabile var bi tane onun andını koruyolar hala, horde'un icindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 şey onlar, hinterlandstaki elemanlar, zul'jin'in kabilesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Dr.Weawil günlüğünü okudum çok ilgnç ya cok zevk verıyor böle seylerı okumak insana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hmm nede o? veya wowhead linki varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 burda herseyın hıkayesi fılan yazıyorwww.wowwiki.com [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:32 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 trailerı upload ettim dl edemeyenler icin http://www.youtube.com/watch?v=EPwSjZoNy4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zul'Jin meselesine değinmek istiyorum ben de. İlk WoW oynadığım zaman "For Zul'Jin" demeleri bana da garip gelmişti. Sonuçta Horde, Forest Troll'lere düşman bir topluluk olmuştu. Hatta W3'ün ilk missionunda Thrall'ın bu Forest Troll'ler hakkında ileri geri konuştuğunu görüyorduk. Warcraft 2'de birlikte kafa göz dağıttığımız, High Elf soykırımı yaşattığımız Zul'jin'e noldu diye merak etmiştim. http://www.wowwiki.com/Zul'jin'de yazılanlara göre halen hayatta olduğu söyleniyordu. Ancak WoW'da herhangi bir yerde yoktu. Bu benim merakımı aldı ama daha ayrıntıya giremedim. Ek pakette Zul'jin'in gelecek olması hoşuma gitti. Büyük ihtimalle güçsüz birşey olur. Sonuçta Blizzard eski efsaneleri güçsüz yapıyor, yeni çıkan night elf ve scourge karakterlerini ise über ötesi hale sokuyor. Burda bir karışıklığı da düzeltmek istiyorum. Zul'jin'in Vol'jin veya Sen'jin ile hiç ilgisi yok. http://www.wowwiki.com/Vol'jin, http://www.wowwiki.com/Sen'jin'in çocuğu. Ha neden "For Zul'Jin" diyor troller, halen onu çözemedim. Acaba Sen'Jin diyeceklerdi de dilleri mi sürçtü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bir troll için fazla abartmıyor musunuz olayı? Zuljin, senjin,otjin,bokjin bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sonuçta kesicez gitcek di mi ya =) bak Illidani o kadar konuşuolardı kestiler kimse illidandan bahsetmio şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 eski warcraftçılar olarak severiz zul'jin'i. ha sizin gözünüzde "basit bir troll"se, diyecek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zul'jin artık ırksal bir kahraman olduğundan ? Bu arada cidden, koskoca Illidian, kestik, yalan oldu. Vay be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 illidanı kestikde illidanı seven bi tarafımız yoktu oyunda, jul'jıni seviyorum horde olarak toptan, ha BE ler sevmiyodur tabikidide.. onları takan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: jul'jıni seviyorum horde olarak toptan, ha BE ler sevmiyodur tabikidide.. onları takan yok HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ahahah BE-Troll reputationları oyun başında direk hated falan olsa süper olurdu aslında =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: illidanı kestikde illidanı seven bi tarafımız yoktu oyunda İllidan'a asıgım , Tyrande'anın yerinde olsam illidana... Nasıl sevilmiyordu abi bence en süper kahramanlardan biridir illidan... Onu kesenin elleri kırılsın Maiev'de cehennemde yansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Zul'jin ek pakette değil ya, Zul'Aman ile geliyor. "Zul" kelimesi zaten trollerde bir anlam taşıyor, "Büyük" "Kahraman" "Kuvvetli" "Endamlı" ne bilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar