Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 50lere kadar çıkıp daa snra sıfırlanıyor bir daha da yükselmiyor sebebi nedir sizce?Az önce olan birşey..Telekom kaynaklı mı ,emule serverlarndan mı kaynaklı , ratio kaynaklı mı anlam veremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Emule un bağlantı ayarları sapıtmış olabilir ama çok düşük olasılık gibi. Bence sen 50kb a çıkıyorsun o sıra sourceların offline oluyor, tekrardan sıra bekliyorsun. Başka bir şeyde sorun yoksa telekom kaynaklı değildir. Benim emule 1 saattir 95de (öyle sınırladım) devam ediyor. Donkey 2deyim. Yeniysen emulede normal sanırım bi süre dalgalanmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çok yeni sayılmam,ztn dalgalanmalara alışkınım o da çok sorun dgl 90-100 arası dalgalanıyordu ancak işte 15 dk önce bi anda kesildi sıfırlandı,emule kapatp açıyorm düzeliyor gibi oluyor snra tekrar sıfırlanıyor,birşey engelliyor ama onu çözemedm işte :/ edit:Bu olay olmadan öncede makina çok fena kasmıştı işlem yapıyor ama ne işlemi yapıyor çözememiştim daha sonra bu duruma geldi işte..1500 kaynak var 15 tane dosya hni bununla mı ilgili acaba daa fzla dosya mı çekemiyor kapadm birkaçını yine aynı :S :S :S [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 05:21 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Max connections un kaç? Onu yarıya indir mesela denemek için. Bi de optionsta port test tarzı şeyler vardır bi onları yap belki bi hata bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ha senin sorunun şu sanırım, optionstan display and security de "show chunkdots" tikli ise kaldır, restart et emule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Portlarda sorun yk..azami bağlantı :300 edit : Xtreme mod kullanıyorum bu arada , o dediğin şeyi bulamadım [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 05:26 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Sorunumun nedenini bulmuş bulunmaktaym ancak çözümü hakknda 1 fikrm yk.. Netlimiterdan limit koyduğum an emule sıfırlanıyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 koyma limit paylaş upload ayıp :) leeche karsı önlem vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Extreme kullanıyorsan ratio olayı engelliyor seni. Upload yapmıyorsan ratioya takılırsın. Neden upload yapmazsınız anlamam. Hızınızda arttı limitlemeyin artık uploadları. Cfosspeed kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 zaten 10kb upload istiyor max 100kb download için, hiçbirşey değil 1mbit bağlantı ile adsl kullanıyorsan. sonuçta sırada öncelik kredini de upload belirliyor. ben 20kb yaptım hatta, gece yatarken 25'e bile bırakıyorum. oyun filan oynayacaksam 10'a çekiyorum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim eMule 60k civarinda stabil kalirsa dua edecem. Deli etti beni 2 gundur, ne zaman 90-100 lere gelse hemen iniyo hiz. Halbuki 256kyken stabil tek cizgi halinde 26-27k ile cekiyordu. Ayarlarida yaptim ama nafile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar