Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Emule un bağlantı ayarları sapıtmış olabilir ama çok düşük olasılık gibi. Bence sen 50kb a çıkıyorsun o sıra sourceların offline oluyor, tekrardan sıra bekliyorsun. Başka bir şeyde sorun yoksa telekom kaynaklı değildir. Benim emule 1 saattir 95de (öyle sınırladım) devam ediyor. Donkey 2deyim. Yeniysen emulede normal sanırım bi süre dalgalanmalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yeni sayılmam,ztn dalgalanmalara alışkınım o da çok sorun dgl 90-100 arası dalgalanıyordu ancak işte 15 dk önce bi anda kesildi sıfırlandı,emule kapatp açıyorm düzeliyor gibi oluyor snra tekrar sıfırlanıyor,birşey engelliyor ama onu çözemedm işte :/

edit:Bu olay olmadan öncede makina çok fena kasmıştı işlem yapıyor ama ne işlemi yapıyor çözememiştim daha sonra bu duruma geldi işte..1500 kaynak var 15 tane dosya hni bununla mı ilgili acaba daa fzla dosya mı çekemiyor kapadm birkaçını yine aynı :S :S :S

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 05:21 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 10kb upload istiyor max 100kb download için, hiçbirşey değil 1mbit bağlantı ile adsl kullanıyorsan. sonuçta sırada öncelik kredini de upload belirliyor. ben 20kb yaptım hatta, gece yatarken 25'e bile bırakıyorum. oyun filan oynayacaksam 10'a çekiyorum gene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...