knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hero class olayi kesin mi bundan bahsediyorum [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:30 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 80 de uzun ve zor bir chain yapıcak HER class (isterlerse) bu chaini yapabilirseniz DK unlock olacakmıs ve 60 bir DK acabilecekmişiniz. böyle yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben mage'im, Death Knight olamayız, daha orjinal birşey isterük. Necromancer değil, Blood mage falan olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: hero class olayi kesin mi bundan bahsediyorum uff beastmaster var ikinci bi petten bahsediyo varya süper olur.cc nin kralına gel ;:) [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:54 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 abicim afedersiniz ama blizzard 10 senede wc1 wc2 wc3 de olusturdugu efdaneyi 2 senede wowa yedi bitirdi illidan oldu guldanin kafasi dustu uthein mezarinin dibinde scoure spawn point cikti death knightlar geri geldi simdi sirada arthas mi war ee eonuda kescez sonra ne war eluneyi mi kescez yada bence direk lordearon kitasini tanklasin bitilerini ben nukelucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 illidian öldü ama reslediler. Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 buyrun trailer http://rapidshare.com/files/46859590/Wrath_Of_The_Lich_King_EN.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 birakmistim wowu fakat simdi dusunuorum da northrend in havasini solumadan birakilmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 wowu sevmeyen ve bırakmış usanmış biri olarak benim de çok canım çekti. northend , lichkingin karizması bambaşka yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yaşasın rogueumu mr mor gezdirip oğlan gibi dolaştırmaktan bıkmıştım. Kar iyidir, siyah da iyidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 level 80 olunca bi questle dk unlock olacak sonra yüsek bi level dan onu kasıcaz.eski karakter muhafaza olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 [spo]hmmm bende menude 2 sağ 3 yukarı 2 sola 4 aşağıya left kick+right punch yapıcağız diye düşünmüştüm blizz şaşırttı beni yine.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çok sevindim lan. öyle böyle değil. video trailer'ı bile hazırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Wrath of the Lich King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çok kötü olmuş be. şu şeyi blizzard yapmasaydı keşke. koysana her oyunda yaptığın gibi bi trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi opyuna ayrıca trailer yapıcak tabiki, bu sadece reklem amaclı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 *There will be a Cinematic Intro. Cuce'nin dediği gibi sadece bir trailer bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya ben bi halt anlamadım bu death knightlardan neyin nesidir bu herifler ne işe yarar? yenir mi? (insanın kendine yakısanı giymesidir demeyin sakın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 DK heal çekebilen aynı zamanda dps yapabilen buna baglı olaraktan frostbolt/fireball/ her turlü dot türünü atabilen 2 el silahla tanklayabilen görünmez olabilen swordları ile ambush vurabilen kısaca demigod üstü birşey lol P.S: Çok pis yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oha süper ötesi bi olay. heyecanlandım ben de baya şimdi. aklıma takılan şeyler de var. bu death knight lar her iki taraf için de geçerli olacak sanırım, bu kötü haber. bir de tarihi hakkında fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kahramanımızın ailesi orklar tarafından öldürülür ve intikam ateşiyle dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çoğu guild SSC TK ile ugrasirken yeni patch in cikicaginin aciklanmasi bence iyi olmadi. item toplama amaciyla oynayan birisi olmasamda şahsen benim pve hevesim kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 blizz saçmalamaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 expansion 1-2 ay sonra çıkmıo ki nie bu kadar celallendiniz TBC expansionı da 2005 de Blizzconda açıklanmış zamanında 2 yıl sonra çıktı. Bu da öle bişey. en az bi 1.5 yılı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1.5 yıl değil. büyük ihtimalle warhammerla aynı gün ya da birkaç gün önce çıkar. yani ocak/şubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar