kfg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yaklaşık 1 saat kadar önce expansion official page açıldı. Ek paket ile ilgili bazı detayları görebilirsiniz. Oyun içi görüntülerle hazırlanmış bir trailer da mevcut. WotLK [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:21 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Uff oldum olası karlı yerlerde geçen oyunlara hasta olmuşumdur, screenshotlar Blizzard'ın yine süper iş çıkardığını gösteriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben daha 70 olamadım, yuh ya. edit: video'da paladin death knight mı oluyor eheueh. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:22 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 video çok güsel olmuş bence grafiklere bir el atmışlar gibi gözüküyor videodan baktığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 level 8 bir gnome için wowun sonu olabilir mi acaba? bekleyip görücez.. (bu ne ya paso para paso para fdssfd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yanlız oha oldum helal blizzarda one true king ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 adamı örümcek ısırıyo deahtknight oluyo full tier değişmiş o da güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 e yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Dikkat ettiğim bazı şeyler var: Ortalarda biryerde uçan yaratık görünüyor, muhtemelen Outland'de aldıklarımız burada da kullanılacak. Bilgisayar hilesi yoksa grafiklerde bariz bir ilerleme var, Syberia kalitesinde görünüyor etraf. Acaip heyecanlandım, yeni yıl gelmeden priestimi 70 yapmam lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Oha diyecemde bari tbc de yaptıkları hatalar tekrarlanmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gnome deathknight varmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bi 75 te bu olur.temiz para kazanır adamlar.sizde oturup hayatınızı yaşarsınız.biri frostmourne alır ağlarsınız. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:58 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Tam bırakmayı düşünürken bu ne ya ? Oyunda bariz bir animasyon kıtlığı vardı. Oyundaki tek ele gelen spell animasyonu shadowfurydi. Sanırım bu hero classlarla gözümüz coşucak. Bir death knight bir de demon hunter yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 her taraf deathknightr olacak. kara kara gezicek millet .P [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 23:59 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 1 senedir falan birakmistim traileri izledim gaza geldim donecem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: 1 senedir falan birakmistim traileri izledim gaza geldim donecem gibi. Aynen, hazırlıklara çoktan başladım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 allahtan bnm hazirlik derdim yok, oyunu biraktim accountu baskalari kasiyo hala =) 3 tane lvl 70 duruyo su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben daha yeni bırakmıştım şimdi bu bana yapılır mı anasını satıyim ya. Seneye Almanya ya gidicem iş miş te yok sırf okul o da günde iki üç saat. Gitmişken Avrupa yı gezicektim ama onu sonra yaparım artık :) Ek: Bir dakika videoyu yeni izledim Death Knight olunca kötü tarafa mı geçiyoruz??????????????????? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:23 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Walla warlock olup geçmiyorsak Dk oluncada geçilmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Her taraf deathknight dolacak,cidden öyle.Nasil her yer su an blood elf paladinden geçilmiyosa bu da aynisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Herkes Death knight olamaz herhalde yani Mage den Priest dan DK mı olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 himm 70 olan karakteri parka aliyim bir tane daha 70 yapiyim, kasmanin alemi yok, bu her halde bu sene sonuna kadar cikar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 itemler yalan olacakmış item için kasıyorsan kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 grafiklerde degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: itemler yalan olacakmış item için kasıyorsan kasma yok fazlasiyla casual bir adamim, itemla alakam yokta, yeni guildden ayrildim, simdi yeni bir guild bul, instance`lara gir dkp topla zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar