IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaş hala tercih yapmamış.saat 5te bitti mi devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bitmiş olması lazım sakat iş son güne bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaş birazcık sorumsuz korkarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaş gg sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaş pwned sanırım. son güne niye bırakmış merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaş ftw sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadas "lmao" sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 tamam son güne bırakmış da, son saatlere de bırakılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Son saatlere bırakmamış zaten, daha da sonrasına bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaşının yapması gerek şey 88Mph ile araç kullanmak olmalıdır. tabi ondan önce tuvalette kaymalı ve kafasını klozete çarpmalı, çarpınca "akı kapasitörü"nü görmeli. arkadaşın kafasını çarptığında görüntüyü göremezse şunun gibi bişi olduğunu bilsin.. gerekli çizimler bu. büyüklüğü yaklaşık 18x20cm.. tamam? ve ee şey buna elentrink falan vermemiz lazım ki iki şey kullanılabiliyor bunun için.. 1) yıldırım.. yağmur duasına arkadaşın da katılmış mıydı? 2)plütonyum.. ee şey arkadaşın yağmur duasına katılmış mıydı? umarım katılmıştır.. not: tüm bunlar arkadaşının şuna benzediği düşünülerek yazılmıştır. [spo] [/spo] aslında ona benzemesi lazım kendisi 4sene önce gelecekten geldiğinde bana buraya üye olmamı ve bu başlık altına bu satırları yazmamı söylemişti.. büyüksün hocam! ha unutmadan yıldırım salı akşamı saat 23.42'de Kandilli Kız Meslek lisesinin diğer tarafındaki köşkün orada bulunan paratonere düşecek.. 88Mph unutmasın sakın! 88mph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 calm down dude [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:04 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dasaaa rofl:) bence gerek yok öyle zaman makinasına filan... hiro yu çağırın götürsün işte, en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahah süper adam kasmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaşının DNAsını alıp incelemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 omg burda bile sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 böle tiplere hastayım ben. benim de bir arkadaşım vardı,herifin öss başvuru formunu biz vermiştik,dersanede de gayet dereceleri olan bi insandı. allahtan sınavda sıkıldım deyip çıkmadı,boğaziçi endüstride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 boyle ilahlara saygi duymak lazim mesela sevgili pati uyemiz overseer onunde saygi ile egiliyorum, tapiniyorum overseer arkadasimiz uyanamadigi icin ossye girmemisti (oss2006ydi galiba?) :D burda yazdigima kizma lutfen ama saygi duyulcak sey o yuzden yazdim:P kahrolsun oss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 O H A ! Uyanamdağı için össye giremeyen genç ailesi tarafından linç edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Yok öyle bişiy arkadaşım. Orda annemin dürtüklemelerine cevaben "ya uyiycam ben seneye gircem" dedim. o da iyi dedi gitti yani. öyle Ne kızıcam balım o kadar yıllık geçmişimiz var =P [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:08 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ee daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ne? abi katıksız bi sorumsuzum işte. ataraxia var bende =P. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:14 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 senden overseer olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 overseer çok iyi ya sdhahah ben yapsam aynısı evlatlıktan red ederdi heralde peder zaten uyumama kıl oluyor başlı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar