MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oyun çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ilk oyunu baya zevkle oynadığımı düşünüp gördüğüm yerde aldım. Daha ilk bölümü geçtiğim için çok detaylı anlatamayacağım. Bu sefer Meksika sınırında çatışıyoruz. savaşın ortasına dalmadan önce kendi "Drop Zone"umuzu, mühimmatımızı, yanımızdaki askerleri ve mühimmatlarını kendi isteiğimize göre ayarlayabiliyoruz. Artık askerlerimizin iki modu var "Recon" ve "Assault". Recon modunda sessizce düşman avlarken, Assaultta paldırküldür dalıyoruz bölgeye. mesela varlığınızdan habersiz bir grup var önünüzde Recon modda kimseye çaktırmadan alıyorsunuz yavaş yavaş aşağı. Fakat biri farkedip yardım çağırmaya kaçıyor. Bir anda asker yağmaya başlıyor üstünüze üstünüze. Hemen Assault moda geçip gelenleri indiriyor askerleriniz. Artık askerlerinize toplu emir verirken nerede duracaklarını canlı olarak görebiliyorsunuz. Eski oyunda hepsine emir verirken ikisi kendini bi siperin altına atıp diğer şaşkoloz gibi ortada duruyordu. Sonucunda da ölüyordu zaten. Artık hepsinin yerini önceden görebildiğimizden rahat rahat sipere yatırabiliyoruz hepsini. Drone'umuz yine iş başında bize havadan bilgi vermek için. Multisi çok zevkliye benziyor aslında oynayacak kimse olursa. edit:multi yazısı multi olarak LAN'dan oynanabiliyor. tabi internet üzerinden oynayacaksanız ya hamachi kuracaksınız ya da GameSpy'a para ödeyeceksiniz ne yazıkki. DM-CTF modları var. En güzeli ise CO-OP olarak campaigni oynayabiliyorsunuz. oyunda teamspeak özelliği olduğundan iyice simulasyon haline dönüşmüş diyebiliriz. açıkçası son zamanlarda oynanabilecek en güzel oyun olduğu yönünde görüşüm. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:02 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 net hızı değişince ilgilenmeyi düşünüyorum, vegas mı bu mu diye kararsız kalmıştım ama buna bakacağım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok mu alan multi oynamak isteyen be? çok şaane oluyor.. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 xboxda var bilgisayarım kaldırmaz heralde oyunu, kaldırsa bile o güzel grafiklerden vazgeçemem heralde(: oyun baya güzel açıkcası ben baya beğendim ama ne deişiklikler var bilgisayar versiyonuyla bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok beğendim, keyifli ama şimdilik single player ile yetineceğim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çok kısaymış ama, iki gün sürmedi bitmesi. :p güzel yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İlk ghost recon ve graw1'e göre yapay zeka bayağı kötü kalmış falan diyorlar levelda, ama coopta nedense felaket sağlam oynuyorlarmış, ayrıca multiside gerçekten zevklidir ghost recon serilerinin, umarım bu da öyle olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ilk oyunda middle mouse düğmesine basarak komut veremiyoruz. 2. oyunda da mouse command menüsünde problem var mı bilmiyorum da, graw 1 topiği açılmamış, buraya yazmış olayım dedim. belki ikinci oyunda da vardır bu problem. http://forums.filefront.com/general-gaming/294408-how-solve-cross-com-problem.html cross com sorununu çözmek için üstteki yöntemi denedim oldu. misc'i tactics diye değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar