Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

oyun çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ilk oyunu baya zevkle oynadığımı düşünüp gördüğüm yerde aldım.

Daha ilk bölümü geçtiğim için çok detaylı anlatamayacağım. Bu sefer Meksika sınırında çatışıyoruz. savaşın ortasına dalmadan önce kendi "Drop Zone"umuzu, mühimmatımızı, yanımızdaki askerleri ve mühimmatlarını kendi isteiğimize göre ayarlayabiliyoruz. Artık askerlerimizin iki modu var "Recon" ve "Assault". Recon modunda sessizce düşman avlarken, Assaultta paldırküldür dalıyoruz bölgeye. mesela varlığınızdan habersiz bir grup var önünüzde Recon modda kimseye çaktırmadan alıyorsunuz yavaş yavaş aşağı. Fakat biri farkedip yardım çağırmaya kaçıyor. Bir anda asker yağmaya başlıyor üstünüze üstünüze. Hemen Assault moda geçip gelenleri indiriyor askerleriniz. Artık askerlerinize toplu emir verirken nerede duracaklarını canlı olarak görebiliyorsunuz. Eski oyunda hepsine emir verirken ikisi kendini bi siperin altına atıp diğer şaşkoloz gibi ortada duruyordu. Sonucunda da ölüyordu zaten.
Artık hepsinin yerini önceden görebildiğimizden rahat rahat sipere yatırabiliyoruz hepsini.
Drone'umuz yine iş başında bize havadan bilgi vermek için.
Multisi çok zevkliye benziyor aslında oynayacak kimse olursa.

edit:multi yazısı

multi olarak LAN'dan oynanabiliyor. tabi internet üzerinden oynayacaksanız ya hamachi kuracaksınız ya da GameSpy'a para ödeyeceksiniz ne yazıkki.

DM-CTF modları var. En güzeli ise CO-OP olarak campaigni oynayabiliyorsunuz. oyunda teamspeak özelliği olduğundan iyice simulasyon haline dönüşmüş diyebiliriz.

açıkçası son zamanlarda oynanabilecek en güzel oyun olduğu yönünde görüşüm.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:02 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
ilk oyunda middle mouse düğmesine basarak komut veremiyoruz.
2. oyunda da mouse command menüsünde problem var mı bilmiyorum da, graw 1 topiği açılmamış, buraya yazmış olayım dedim. belki ikinci oyunda da vardır bu problem.

http://forums.filefront.com/general-gaming/294408-how-solve-cross-com-problem.html

cross com sorununu çözmek için üstteki yöntemi denedim oldu.
misc'i tactics diye değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...