Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paticik'teki Angaralı arkadaşları görünce, içim cız ediyor. Yazık yani, bence Türkiye'nin diğer illerinden herkes toplanmalı ve bu konuya el atmalı. Düşünsenize, Ankara sıcağında terlemiş adam, onun verdiği rahatsızlık, o koku, duş alsan alamıyorsun SU YOK, taharet musluğu da yok (kullanan varsa tabi)... Tatile gidin tbh. peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Melih Gökçek'te patiye takılıyormuş demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ankaranın içler acısı durumuna şahit oluyoruz ama bizi de istanbulda aynı feci son bekliyo. hepimizin sonu böyle olacak 4 güne çıkıcak süreler vsvs.. Kimsenin aklındada güzel bi çözüm planı yok. Duymadım adam gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 en super cozum daha az su kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yeahh kamon derim bu çözüme ben en iyisi nası olsa son litreler. Tadını çıkartın kıtlık öncesi souna kadar harcayın [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:35 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oooooooh duşumu da aldım , serin serin oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Biz şahsen kuyu suyu fln kullanıyoruz. Güzel ya, içme suyumuz da kaynağından geliyor. Sağolsun komşular çeşme kurmuşlar, herkesin hayrına. Bakıyorum yeşillik, tatlı bi esinti mevcut. Öf napsam, dışarı çıkıp araba mı yıkasam yoksa oturup nargile mi içsem hmmm [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:37 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 istanbul belediyesi "az su kullanın! yazık olur size" temalı reklamlarla afişlerle etrafı süslerkene buradan (buradan beni kim duyacaksa.. yerel televizyonda "sana sesleniyorum bush!" ddiyen adam gibi hissettim kendimi bak) buradan şöyle bişi demiştim.. az su (yani tasarruflu) kullanalım okey.. ancak erlatı su kaynaklarını kirleten, zehirleyen şirketler hakkında da bişiler yapılsın. keza ben haftalık 1br suyu heba ediyorsam adam bir anda 10br suyu kullanılmaz hale getiriyor. haftalık da değil.. bir anda! tekrar ediyorum dediğimi.. (dediğim dedik çaldığım düdük!) keşke çevreyi kirleten, suları kirleten şirketlerle de ilgilenseler. bu olay sadece halkın yaptığı gerçekleştirdiği bir olay değil.. bizi çook aşan bi olay e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 biz istanbullular olarak muftulukle beraber yagmur duasına cıkıyomuşuz bugun , hadı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 3 gündür suyumuz kesilmedi valla bizim nedense. Meclis üyesi felan mı var acaba yakınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 cidden biz seneye nolucaz sorarım size ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 seneye bişi olmaz seçimler yaklaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 istanbulu kurtarıyorlar deniyor da sadece anadolu yakasına yarıyor o yeni su kaynağı da..avruypalılar naapacak bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Nil nehrinden yararlanalım diyorum. Procesi hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 pis ki nil nehri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Hem unutmayınız ki, bir nehirde iki defa yıkanılmaz. Bence İstanul Belediyesi acil olarak yerebatan sarnıcını faaliyete geçirmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ooh iyi oluyor iyi.. İşallah insanlarımız daha çok susuzluk çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 tükenmeyen su istiyoruz! ANGARALI BİR DOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ya hepiniz bi bidon su getirseniz bize rahat ederiz, konuşmakla olmaz öyle. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 1 ay sonra "Toplu Bıcı Bıcı Organizasyonları" çıkacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 su yoksa köpük partisi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 devletten yağmur duası seansları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ankaranın durumu vahim değil ki. nem yok istanbulda sokağa çıkınca terliyorsun, onu bırak çok sıcaksa duştan çıktıktan 5dk sonra terliyorsun. peki istanbulda sular kesilirse ne olur? ;) istanbulda duşsuz 1 gün bile geçiremezdim şahsen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gösteri yapın panzer gelip su sıksın! olmadı polisler coplarlan halı döven teyze gibin sizi tozdan kirden arındırırlar.. hep sallanan joplar rüzgar yapar.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar