Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazık size

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Paticik'teki Angaralı arkadaşları görünce, içim cız ediyor. Yazık yani, bence Türkiye'nin diğer illerinden herkes toplanmalı ve bu konuya el atmalı. Düşünsenize, Ankara sıcağında terlemiş adam, onun verdiği rahatsızlık, o koku, duş alsan alamıyorsun SU YOK, taharet musluğu da yok (kullanan varsa tabi)...

Tatile gidin tbh.

peace
Sosyal ağlarda paylaş

Biz şahsen kuyu suyu fln kullanıyoruz. Güzel ya, içme suyumuz da kaynağından geliyor. Sağolsun komşular çeşme kurmuşlar, herkesin hayrına. Bakıyorum yeşillik, tatlı bi esinti mevcut. Öf napsam, dışarı çıkıp araba mı yıkasam yoksa oturup nargile mi içsem hmmm

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 14:37 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul belediyesi "az su kullanın! yazık olur size" temalı reklamlarla afişlerle etrafı süslerkene buradan (buradan beni kim duyacaksa.. yerel televizyonda "sana sesleniyorum bush!" ddiyen adam gibi hissettim kendimi bak) buradan şöyle bişi demiştim..

az su (yani tasarruflu) kullanalım okey.. ancak erlatı su kaynaklarını kirleten, zehirleyen şirketler hakkında da bişiler yapılsın. keza ben haftalık 1br suyu heba ediyorsam adam bir anda 10br suyu kullanılmaz hale getiriyor. haftalık da değil.. bir anda!

tekrar ediyorum dediğimi.. (dediğim dedik çaldığım düdük!)

keşke çevreyi kirleten, suları kirleten şirketlerle de ilgilenseler. bu olay sadece halkın yaptığı gerçekleştirdiği bir olay değil.. bizi çook aşan bi olay

e..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...