Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Telefonla olmuyor diye biliyorum. Yükseltmelerde dilekçe vermemiz gerekiyordu en son, ben telefonda yapamamıştım. Kadının teki "yassah hemşerim" demişti. Bi deneyin siz yinede. Zaten 6 ğustostan itibaren başlicakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arkadaslar turksat la gousen oldu mu kablonette bi ucuzlama war mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: Merhaba; Siz değerli abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek için rekabetçi ve yenilikçi bir tarife hazırlamaktayız. Çok yakında duyurulacaktır. Saygılarımızla TÜRKSAT A.Ş. KTV Direktörlüğü Pazarlama Müdürlüğü Telefon: (312) 473 27 00 Faks: (312) 473 27 02 E-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 adsl 1 in maksimum destegi 8mbit zaten yani adsl2 ye gecis filan yok biri sormusta. adsl 2 olsada soyle 24mbit baglantimiz olsa ne guzel olcak aslinda [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:26 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 lopeth nerden aldin bu bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Gangren 444 0 375 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oooohhhh 256 dan 1024 e. Artık beni 1024 kesmez ama. Alıştık iş yerinde 30mbit e. püfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @Messor Aradım orayı, "Olmaz" dediler. Dilekçe lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: moriQ üye [şikayet et] § 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:30 [ özel msj ] oooohhhh 256 dan 1024 e. Artık beni 1024 kesmez ama. Alıştık iş yerinde 30mbit e. püfff. ne o baglantı ? Türkiye mi? [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 30Mbit, mmm, bıırrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 artik bi 5 sene sonrada 1mb bağlantıları 2 mb e çıkarırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 la bizim okulda T1 vardı.. ferrariden inip kaplumbağaya bindik resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 telekomun attığı en ustaca kazık, yüzlerce bilgisayar teknolojileri uzmanı oturduk 8 saattir telekomun bizi ne şekilde kazıkladığını keşfetmeye çalışıyoruz. halen bulamadık, üç kişi "telekom benden zeki olamaz hayırrr" diyerek intihara teşebbüs etti, durum vahim, bu kazığı keşfedebileceğine inanan herkesin yardımına ihtiyacımız var. - baya baya indirim bu yahu? - yok yok bir yerlerden geçiriyordur onlar gene, dur bulacam - ben de bulamadım ki, dünden beri arıyorum - hmm telefon faturaları, bağlantı ücreti falan? kontrol ettik mi her şeyi? - ettik evet, bütün veriler normal, değişiklik yok - ulaştırma bakanlığı %50 oranında internet vergisi falan diye bir şey çıkartmış mı ona bakalım, recep sen bakanlığı sıkıştır bakayım, gizli bir vergi falan mı var - hmm telekom yöneticilerinin 1 nisan şakası yapma olasılığını da araştıralım - yok be o kadar da olamaz? - olur olur, telekom bu, kesin var bir şey - 1 nisan değil ki ama şimdi? - 1 nisan değil ama 3 ağustos, telekom bu, 3 ağustos şakası da yapabilir. - tamam araştıralım, paul beyin espri anlayışını analiz eden bir rapor hazırlayalım (areels, 03.08.2007 16:56 ~ 17:00) ahahhahaha.. yalnız harbi bööle oldu.. yani ben hala bi pislik çıkar diye tetikteyim.. sonuçta tt olm bu! filmlerdeki kötü karakter gibi bişi.. öldü sanırsın son anda canlanıverir saldırır! erol taş işte! ee. tabi erol taş bi filmde iyi adam rolünde oynamıştı.. belki onun gibi bişidir (-_-?) bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bir sorum var benim şimdi 1024 sınırlıyım dedim ki sınırsız yap beni , lök diye arar aramaz yaparlar mı ? yoksa bu ay 120 küsür (kaç idiyse) çekip sonraki aya mı 50 çekerler ? tt var sonuçta işin içinde, kıllanmıyorum değilim. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Smile 39 liraya düşürmüş 1024 ü. Bir haftada sektör delirdi valla. Edit: Telefonla yapamıosun. Dilekçe vereceksin. Bu aydan kullandığın kadarını geçirecekler birde faturana. :D [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 18:02 tarihinde, Flameoffear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 muhteşem oldu doğrusu, parasını verip 512'ye mi geçsem diye düşünüyordum bir süredir ama gerek kalmadı böylece. yalnız altyapı nedir filan artık göreceğiz pazartesi. yine de çok güzel tabii, 25kb/s'den düşük olamaz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Off ya kabloda kaldık valla, sırf şu oyunlar yüzünden kabloda duruyorum, hala ne kampanya var ne bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 herkes laf falan sokuyor da, adamlar 2048 bağlantının fiyatını 70 lira ucuzlattılar. insafa gelin biraz da yapıcı olun az bişey. türkiye sanki bir tek internet konusunda geriden geliyor. türkiye'nin ileri olduğu herhangi bir sektör var da biz mi bilmiyoruz anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gene kazıklıyor canım bu indirim deil aslında, benim gibi 1024 4 gb kullanan çoğu insan 4 Gb'a geçicek muhtemelen... ne olcak peki? 29 verirken 89 vericez... peki 1024 ile 4gb arasında turktelekom için değişen nedir? hiç bişi... yani durduk yere telekom gelirlerini 2-3 kat arttırmış olacak... 2 gün sonra 16 mbit'i 150 ytl'ye vercekler 89'dan 150 ytl ödemeye başlıcaz... falan filan... ama telekom alt yapı masrafından başka bişi yapmıyor... Not: Alt yapı yatırımı yapmak zaten zorundaydı isteyerek yapmıyor, Devlet özelleştirirken şart koşmuştu bilmem kaç milyar $ lık yatırım yapma zorunluluğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: ne o baglantı ? Türkiye mi? üni. bilgi işlem. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 19:51 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 gözlerime inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 direk 4 mbit alcam o zaman lol cok dusmus fıyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ne var yahu ben itünün yurtlarında 49 mb/s görmüş adamım hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 su an 1mbit 6gb kotalı kullanıyorum değiştirmek için illa telekoma gitmemmi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Buyrun burada detaylı anlatılıyor - nerede anlatılıyor - burada 6 Ağustosta gerçekleştirilecekmiş yükseltme hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar