Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ManU'da 9 yaşında bir yetenek! Rhain DAVIS


ajmet

Öne çıkan mesajlar

Transferde genç yetenekleri kadrosuna katarak güçlenen ve etkili bir kadro kuran İngiliz ekibi Manchester United geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Ada ekibi 9 yaşındaki Youtube yıldızı Rhain Davis'i de kanca attı ve futbol kariyerinin henüz başında olan genç ismi akademisine dahil etti.

Yeni Rooney ve Ronaldo olabilecek yetenekte olduğu belirtilen 9 yaşındaki İngiliz doğumlu Rhain Davis M.United altyapısında yetişecek. Yaşamını Avustralya'da sürdüren Davis'in teknik hareketlerini içeren video, dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube'da 800 binin üzerinde bir gösterim elde etmiş ve Davis şimdiden dünyada tanınmaya başlamıştı. Davis'i Türk futbolseverler ise Beşiktaş'ın yetenekli ismi Muhammed ile kıyaslıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=hG47FDenyXw

Kaynak: http://www.maksimum.com/spor/h/manuda_9_yasinda_bir_yetenek.php




buda bizim muhammed:)


http://www.youtube.com/watch?v=kiUA_JriWMs

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:35 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam bizim ülkemizde yetişip belki bi hasan şaş, selçuk şahin, okan yılmaz seviyesinde olabilecekken manchesterda olduğu için bir rooney, torres olacak..

bizim muhammed ise bir ronaldinho, totti olabilecekken burada kaldığı için çürüyüp belki bir hüseyin çimşir, yusuf şimşek vs olacak..

na buraya yazıyom h
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhammed in ailesine gıcık oldum zaten bukadarda cahil olunmazki zaten tv de felan bir küfür etmedikleri kalmış aileye :D bence beşiktaş muho ya iyi bakmalı yetiştirmeli yoksa çürüyüp gidicek belki ilerde büyük bir yıldız olabilirdi ama kaçırdılar fırsatı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım 5 yaşında artislik hareket yapan ilerde showmenmi olucak demektir futbolda?1 senede süper gelişir soraki 10 sene odun gibi aynı hareketleri yapar durur.fistana katılıyorum bi cacık olmaz bu veletlerden.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

farkettiyseniz her gün bir tane 10 yaşında "veled" çıkmıyor piyasaya. uzun süredir bi bizdeki vardı bir de bu 9luk çıktı ortaya şimdi. çocuk futbol oynamasını biliyor bu yaşta. hem de iyi biliyor yani. kimse bu çocuk ronaldinho olucak diye kehanette bulunamaz. belki iki gün sonra sakatlanacak futbol hayatı bitecek? yalnızca iyi çocuk, iyi çalışır, şımarmazsa iyi topçu olucak hamuru var diyoruz. bunu görüp söylemek için de yüzde 30 gören gözlere sahip olmak bile yetiyor. ama bazılarınızın kanında var laf sokup, eleştirme huyu. değişmiyor ne yazık ki. hep söylüyorum oturduğunuz yerden boş boş atıp tutmak çok kolay arkadaşlar. herşeyde kusur bulabilirsiniz. önce adam gibi yazılar yazmayı öğrenmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...