Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yüksek yükseek tepeleereee hidrofor yapsınlaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kuyu olayı iyi valla hiç kesilmeyecek oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mikrop yapar =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 SU GELIR GULDUR GUUULDUR GELDE YAR BENİ GULDUR. su geldi direk abananzi ohhh at murattır yeşillik ottur su ferahlıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 e bize gelmedi, ben sıyırma pozisyonundayım şu an. böcekte girdiki klavyeye, kaşıntı tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gözünü sewdiğimin memleketi bi yanda kızılırmak bi yanda yesilırmak karsıda karadeniz her taraf su gecmiş olsun ya susuzluk berbat bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bizim ilk gün kesildi bir süre sadece. şarıl şarıl akıyor yani 3 gündür. ben batıkentteyim ve bu durumu hiç anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 batıkent te kesinti yoktu galiba 2 hattan da su geldiği için. saat 3.30 oldu sular hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 K.Maraş. Yalnızca akmıyor, buzzz gibi akıyor hem de. Hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @Gerge bizim evde mhp binasına çok yakın.Unutmadan,bizim bulunduğumuz taraf cevizlidere diye geçiyo.Cevizlidere 2. bölge,balgat 1. bölgede.Yani bizim suyumuzun olması normal,suan kesik olması lazım cevizliderede,yalnız bizim binada depo varmış çok şükür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Dikmende dün kesilmedi gerekirken sabah 9 da akıyordu sular şu an işyerindeyim kesildimi bilmiyorum ama sular bi gittimi 1 haftada zor gelir herhalde dikmene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Cayır cayır mı desem, gürül gürül mü desem bilemedim. İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 *testiden çoğu yere dökülecek şekilde su içer* *lık* *lık* *lık* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Susuzluğa çözümü buldu! 02 Ağustos 2007 Perşembe 18:35 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, susuzluğa ilginç bir çözüm buldu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da nüfus ne kadar az olursa su sıkıntısının o kadar rahat çözüleceğini ileri sürerek, "Bu 2-3 ay içinde vatandaşlarımız diğer şehirlere giderek anne ve babalarını ziyaret etseler iyi olur. Ankara boşalır. Böylece su tasarrufu yapılır" dedi. puahuahuahuahauhahuahauhauhauahuahauhauh off sabah sabah moralimi düzeltti bu haber. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:07 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla benim taşındığım yer yeni bir inşaat olduğu için çok az insan oturmakta şu an zaten depo da var susuzluk çekmiyoruz yani :P krallar gibi suyumuz geliyor ohh mis XD [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:32 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 balgatta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 halen akmıyor lanet olsun, gece vakti elektrik kesildi birde. olana şükret der gibi. iş değil ya! abi yok tuvalete gıremıyorum, girmem. ulan olmaz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 akmıyor çukurambarda. apartman sakinlerimize de okkalı bir küfür etmek istiyorum, 5 gün yetecek kadar depomuz vardı bitirmişler 1 günde yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Istanbuldan dehşet içinde okuyorum mesajlarınızı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ODTÜ'lü Patiler için duyuru (ODTÜ içi su kesinti düzenlemesi) said: Degerli Mensuplarimiz, Universitemizin Bursal Vadisinde bulunan kuyularindaki su seviyelerinin dusmesi sonucu Nisan ayinin basinden itibaren ASKI’den su alinmaya baslanmistir. Su kullaniminda dikkatli olunmasi hakkindaki duyuruyu takiben Universitemizde onemli olcude tasarruf saglanmasina ragmen, kuyularimizdaki su gunluk ihtiyacimiza yetmemektedir. Bu nedenle, Ankara Buyuksehir Belediyesi’nin suyu iki gun arayla verecek olmasi kampusumuzda su kesintisi yapilmasini gerektirmistir. 1 Agustos 2007 tarihinden itibaren; 1. Ogrenci yurtlari ve lojmanlara 13:30-17:30 saatleri arasinda su verilmeyecektir. 2. Kafeterya, Sosyal Bina, Akademik Klub ve Yuva icin ayri bir program uygulanacaktir. 3. Kampusumuzda yer alan diger tum binalara; hafta ici 11:00-14:00 saatleri disinda ve hafta sonu ve tatil gunlerinde tum gun su verilmeyecektir. Sulamalar icin asagidaki program uygulanacaktir: 1. Bolumlerin cevreleri, 2 gunde bir sulanacaktir. 2. Dogu bolgesindeki lojmanlarin (villalar) bahceleri iki gunde bir saat 21:00’den sonra 15 dakikayi gecmeyecek sekilde sulanacaktir. 3. Ataturk Aniti ve Kultur ve Kongre Merkezi cevresi her gun diger tum alanlar iki gunde bir Agaclandirma ve Cevre Duzenleme Mudurlugu tarafindan aksam saatlerinde sulanacaktir. Geregi icin bilgilerinize onemle sunarim. Saygilarimla. Prof. Dr. Haluk DARENDELILER Genel Sekreter Vekili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Cevizlidere'de yok sanırsam.Apartmanın deposundan devam ediyoruz şimdilik.Gece kesilen elektriğe gıcık,sinir deli oldum,uyuyamadımda oturdum kendimi oyaladım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Sular akıyor mu değil sular kokuyor mu o daha önemli. İçtiğiniz suyu koklayın , dalga geçmiyorum : askerde (Balıkesir) neredeyse sarı akıyordu ve kokuyordu sularımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 duştan şimdi çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 üstünde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar