Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 o kadar da değil. burhandan başka gülünen karakter kalmadı, ki o da zorla güldürüyo. dandirik bi sit com oldu 2. doneminde. ata demirerli havası bambaskaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Doğuştan ölü bir diziydi benim için Avrupa Yakası. Bu saatten sonra LOST , 4400 , Heroes ve daha bir sürü dizi izlemiş ve izlemekte adam için kadrosunun alayı dağılsa kılımızın kıpırdamaması lazım.Kendimi zorlayıp da bir bölümünü bile sevdiğimi hatırlamıyorum zaten. Lütfen bu ülkenin dışındakilerin , yabancıların da lütfedip öveceği şeyleri yapalım , önerelim. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ata demireri sevmem, yeteneği olsa da güldürse de antipati çerçevesinde izlemişimdir. Engin günaydın fanatiği olarak onun diziye gelmesi mükemmel olmuştu. Sonrasında gaffur karakteri boşluk doldurma yaptı biraz, direkt bi senaryo olmadı onun üzerine. Gitmesi yerinde olmuş, ama dizi gerçekten bitmeli. Güldük eğlendik hakkaten ama artık uzatıcam diye saçmaladı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 peker de fazla esrara takılmasaydı belki kovmazlardı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @Messor Ata Demirer zamanında Burhan Altıntop vardı. Hatta Seline Hep atışırlardı.Şesu ile class farkı koyardı ortaya.Sadece eskiden pasifti şimdi gaffur geldi aktif oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 How i met your mother ı biraz izleyip ders alsalar keşke. Sadece avrupa yakası için demiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu yabancı damattaki komik kadınla gürgen öz katıldı yeni sezon içiin gürgen öz hakkaten gelsin demiştim iyi oldu bakalım artık hangi rollerde gelcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kimse sacitten bahsetmemiş ama o adamda çok sempatik aslında.vizonteleden hatırlıyorum onu orda da sevmiştim yani benim için ata demirere alternatif olabilecek nadir kişilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o da iyi.ama henuz ata demirerin yerini dolduramadı bence eski bolumleri gece 2 gibi veriolardı da.çok iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben başlıcam şindi avrupa yakasında. hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Horace? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 efenim? olmaz mı yakıştıramadın mı? apartmana taşınacak hacı ailenin genci olarak oyncam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 haci horasna olarak baslicak etilerin simarik kizlarina din iman dersleri vericek tatli esprilerle akillarda yer edicek fatosu turbana sokucak nihkahina alicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lol ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ahah tamam ne zaman başlıyo dizi yazın izleyelim. Sana ne yakışmaz ki be horace. Fatoşlar kurban olsun sana ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Adam rol faln yapmıyodu gitsin. Hatta Avrupa yakası gitsin yerine "Just Shoot Me" gelsin ;) Anladınız siz onu. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 02:02 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar