jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 baslik gayet acik saniyorum.meyve-sebze ayriminin acik bir kriteri var mi merak ediyorum.domates meyveymis mesela :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben de merak ettim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 aslında, meyve çiçekten dönüşen tohum barındıran kısma denir. sebze ise, herhangi bir yeri yenilen bitkiye denir. mesela, nohutun yalnızca tohumları, havucun, patatesin kökü, ıspanağın yaprakları yenir. bunun yanında, mahkeme kararıyla falan sebzeleştirilmiş meyveler de vardır. domates, kabak falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mahkeme ile mi? Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 "sebze, herhangi bir yeri yenilen bitki" ise butun meyveler de sebze oluyo :S Buradan bu anlam cikiyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet bütün meyveler sebzedir. gerge, baya işte, diyolar ki falanca meyve sebzedir. hani paket üstünde falan yazınca, yalan bilgi olmasın diye. türkiyede var mıdır bilmiyorum da amarika ve ingilterede olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bunu discrete mathematics kullanarak ispatlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 enteresan bi hadise.butun meyveler sebzeymis demek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Zeytin ağaçta yetişiyor sebze sayılıyor,Karpuz yerde yetişiyor meyve sayılıyor.Bence onu tatlı mı tuzlu mu ona göre ayırmışlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: Bunu discrete mathematics kullanarak ispatlayabiliriz.numb3rs isimli izbe digiturk dizisini hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 biyolojik nitelendirme dışında bir de yemek sanatı tarafından yapılan bir nitelendirme var ve günlük yaşamdaki yeri nedeniyle onu kullanıyoruz biz. o nedenle domates filan sebze sayılıyor. sanırım kıstası da tadla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 pişirilmeden hapır hupur tüketilenler meyve oluyor. diğer ezikler sebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 salatalık pişiriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 salatalıgı biz pişirmeyiz ama yüzyıllar önce yaşlı bi teyze salatalıgı pişirmiş. o yüzden sebze olmuş. pişirmeseydi meyveydi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Allah seni sebze etsin jeefo! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Benim bildiğim meyveler çiçek açmayan bitkiler grubunda, ayrım böyle yapılıyor (acaip salladım gibi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yok böle sallayış yalnız :) sebzelerde meyvelerde çiçek açar. yerin altında yetişen patates bile çiçek açar. sebzeler yıllık bitkilerde mi oluyor acaba ondan mı sebze diye düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kola meyve mi sebze mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kestane nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kestane meyve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kestane kestane bitkisinin tohumumu oluyor (öyle bir bitki mi var?! ftw)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dışındaki yeşil kısım meyvenin eti. senin yediğin kısım ise tohumu. bazı meyveler yalnızca zamanı gelene kadar tohumu korumak sonra da çürüyerek tohumu açığa çıkartacak şekildedir. datlı lezzetli mis gibi olanlar ise, hayvancuklar yesin de tohumlar dağılsın dört bir yana şeklinde şeyediyor. evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 muzun neresi tohum? ici ise ole tohum mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 muz koçanının ucunda oluyo tohumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ananas meyve mi sebze mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar