Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Nightwish seviyorsanız bu grubuda seviceksiniz,hatta bence Nightwish'ten daha güzel.Gerçi sadece son albümü The Divine Conspiracy'yi biliyorum ki oda süper :P Buda albümden bir şarkı (Fools Of Damnation) Şarkıya ezan sesiyle başlıyor :P Gayet kuul olmuş ama.Burayı tıklayarak indirip dinleyebilir veya dinlemeyebilirsiniz Albümzi: [spo]http://www.mediafire.com/?11ly1tnvgzm sifre : Galadriel[/spo] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:12 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 İyidir Epica ama Consign To Oblivion albümlerini daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hatun güzel, müzik fena değil, opera vokal sevmediğimden çok dinleyemiyorum. Bir de brutali vasatın altında hayli. Canlı performansı da ahım şahım değil. İşte ortalama, opera vokalli taş hatunlu, brutalli metal grubu. İdare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 İlk albümleri Phantom Agony de çok güzeldir. Bide epicayı nightwishten ayıran çok önemli bi özelliği var. Solisti feci güzel bi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ilki sonu anlamam.tüm albümleri süper. epica çok güzel bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çok kral bir grup değil bence. ha simone a mail attım kaç kere orası ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 axedice seni kınıyorum.Nightwishin yeni hatunu,vokali,Anette Olzon da çok güzel bir ablamızdır. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sensorium adlı şarkısını çok severim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mithr ben de sana resimler hazırladım [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cevap ver maillerime ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mithr'in koyduğu hatun daha güzel.. diğerinin suratı kemik torbası! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Dasaa sana da resimler hazırladım hemen [spo] [/spo] edit : bi anda testosteron seviyesi yükseldi sanki topiğin. Kendimi sorumlu hissediyorum :p [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:44 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yas/performans bakimindan Simone alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bu üç hatun arasında tarja bacı pek bi çirkin diyor ve diğer ikisi arasındaki çekişmeli mücadeleyi jüri üyemiz hıncal uluç'a bırakıyorum.. hıncal, söz sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kızıl fantazisi olanlar belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abbath kazanır diyorum . o kemer tokası nedir ya. ahuahauha. immortal Tr'ye gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Simone Simons rlz:) Severek ne kelime, taparak dinliyorum, bayağı güzel bi hatun ay grup... Bazı şarkıları bayık ama arada süper şarkılar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hakkaten simone un gozlerı yeşil olsaymış olay biticekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hatunlardan hiçbirini beğenmedim (epica'nın solisti hariç) Eşcinsel miyim neyim lan? Eüzübillahi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 epica süperdir simone ayrı bi süperdir cry for the moon apayrı süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 epika seviyoruz cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yalnız bu kapak olayının suyu çıktı. Erotik olanı filan anladık ama bu gidişle pronografik çalışmalar karşımıza çıkacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 güzel grup,parçalar başarılı falan da brutal vokali pek başarılı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ha ayrıca anette > tarja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 simone > anette = Cry for the Moon güzeldir,Seif-ad-din de güzeldir, Façade of Reality ayrı bir güzeldir. Kısacası Epica candır, saygımız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar