bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İMPARATOR GERİ DÖNDÜ! Beşiktaş'ta futbolun başına Sinan Engin geliyor! Başkan Demirören'in genel menajerlik teklifi yaptığı Engin, bu teklifi kabul ettiğini AjansSpor'a açıkladı. Engin futbolun tek yetkilisi olacak. Bu gelişmeler, Celal Kolot'un istifa edeceği yönündeki söylentilerin doğru olduğunu kanıtlar nitelikte. SİNAN ENGİN TEK YETKİLİ! Beşiktaş yönetiminde uzun bir süredir devam eden huzursuzluklar ve Celel Kolot'un istifasının neredeyse kesinlik kazanması, Başkan Demirören'i taraftarın sevgilisi olan Sinan Engin'e çevirdi. Başkan ile Sinan Engin arasında iki-üç gündür devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Engin'in kısa süre içerisinde Başkan'dan sonra Beşiktaş'ta futbolun tek yetkilisi olarak göreve başlayacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak AjansSpor.com'a konuşan Sinan Engin, başkan Yıldırım Demirören ile 2-3 gündür görüştüklerini ve bugün "evet" cevabını verdiğini söyledi. Yarın başkanla son kez bir araya geleceklerini söyleyen Engin, vakit kaybetmeden göreve başlayacağını ifade etti. Engin, Yıldırım Demirören'in bu akşam konuyla ilgili açıklama yapabileceğini de söyledi. TARAFTARIN SEVGİLİSİ Beşiktaş'ın 100. Yılında kazanılan şampiyonlukta büyük katkısı olan ve taraftarın "İmparator" olarak çağırdığı Sinan Engin uzun bir aradan sonra uzun yıllar hizmet verdiği Beşiktaş'ta yeniden işbaşı yapacak. Beşikaş'ta uzun yıllar foma giyen Sinan Engin uzun bir süre de takımda Genel Menajerlik görevini üstlenmişti. http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070801/imparator_geri_dondu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Cartman is back!!! şu sırıtışa bak http://www.youtube.com/watch?v=4ESd4H169GA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hepimiz ölücez!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ertuğrul Sağlam iyiydi aslında yazık etmişler bıktırır gönderir adamı bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi celal kolot gitsin de isterlerse mahmut usluyu getirsinler o bile daha iyidir sinan enginin gelmesini etik açıdan doğru bulmuyorum. ama gel gör ki adam işini iyi yapio ve başarılı oluyor. bunun yanında sırf celal kolotun gidecek olması bile yeterli bir sebep gerçi doğru mu değil mi yakında öğreniriz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bence gayet yararlı olucak. Ertuğrul a da yazık olmaz. Bence beşiktaşın bi sezonu daha gidicekti, Avrupada adını duyurmamış, yada ekstra bi kendine güveni olmayan eski futbolcuların hem teknik hem menajerlik görevlerini beraber yürütebilceğine de inanmıyorum. Sinan Engin bütün takımı bir arada tutabilecek, gerektiğinde motive edicek gerektiğinde ceza kesebilecek otoriteye ve güce sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 celal kolottan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kim kaybetmiş imparatorluğu da sinan engin bulmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 helal rewendor temiz ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya bu çakma mafyayi sokmayin artik türk futbolunun içine gerçi beşiktaşın da bi yarari yok türk futboluna ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu adam ne zaman, nerenin imparatoyru oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Valla ya imparatore terim değilmiydi o? Alaattin abim istesin canımı veririm diyen adamın Türk futbolunda ne işi var? Ekleme: Hani Türk futbolu da sütten çıkma ak kaşık değil de, bazı şeylerin değişmesi gerekiyor dedikçe dönüp dolaşıp eskiye dönüyoruz. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 takımı karıştırmak,çirkeflik yapmak imparatorluk oluyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sinan Engin gerçekten futboldan çok iyi anlayan biri , tüm yorumlarını dikkatle izlerdim yorumculuk yaparken , hayırlı olsun , en iyi transferi bence bjk ın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mafya bağlantılarını kullanır yeniden. Yine ligin son 10 haftasında Beşiktaş rakibin en önemli oyuncularına trilyonlarca para döküp "seni alıyoruz" derler. Sonra almazlar. Yine Alaattin abiye futbolcu bakması için BJK kulübünden yazı gönderilir. Ama tüm bunlara rağmen adam bi şekilde türk futbolunu biliyo, tek dert Ertuğrul Sağlam ile mutlaka sıkıntı çekecekler beraber. Sonuçta Sinan takımın düzenine de karışacaktır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Beşiktaşlı duruşunda bu yok Hıncal Abi! Hıncal Uluç, Fotomaç'ta soruyor: "Kazım Kanat, her gün Beşiktaşlı duruşu diye yazıyor. Şu Sinan Engin'in menajer olmasını Beşiktaşlı duruşu ile izah etsin bakayım." Bu sorunun cevabını veremem. Çünkü Sinan Engin'in Beşiktaş'a menajer olmasını Beşiktaşlı duruşu ile izah edemem. Hele Ali Gültiken gibi bir efsane oyuncunun ve centilmen menajerin Ümraniye'nin kapısının önünde basın toplantısı yapmaya mecbur bırakılmasını hiç mi hiç izah edemem. Yani şunu diyorum. Sinan Engin'in geliş biçimi ile Ali Gültiken'in gidiş biçimi Beşiktaşlı duruşuna ihanettir. Bakınız Sayın Başkan, Ali Gültiken'i yönetim kurulu yetkisi ile göreve getirdi. Doğru da yaptı. Ama ne oldu? Daha dün, "Mahkemesi var. Aklanmadan onu menajer yapmam" dediği Sinan Engin'i tam yetkiyle futbolun patronu yaptı. Şimdi üç konu var: 1-100. yılın şampiyon Beşiktaşı'nda tribünlerin 'Başbakan' dediği menajer Sinan Engin'i alkışlayalım. 2-101. yılında 11 puan öndeyken şampiyonluğun kaybedilmesinde önemli rol oynayan (Lucescu ile kavgaları gibi) ve şikenin çirkinliklerine bulaşan bir menajer Sinan Engin'i ne yapalım? 3-TV'de yorumculuk yaparken Beşiktaş Başkanı Sayın Demirören yönetimi için söylediklerini ne yapalım? Unutmadım, notlarım masanın üzerinde. Lube Ayar'ın yazdığı 'Firar' isimli kitapta (Sayfa 112-113) ismi sıkça Alaatin Çakıcı ile geçen ve telefon görüşmelerinin kayıtları yayınlanan menajer Sinan Engin için ne yazalım, ne söyleyelim? Bu konuda susuyorum. Çünkü mahkeme sürüyor. Peki mahkeme sonucu Sinan Engin suçlu bulunursa Sayın Başkan Demirören görevinden istifa eder mi? Avrupa'da böyle yaparlar da! - Kazım Kanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Beşiktaşlılar böyle şeyleri niye hep abartıyorlar? Sinan Engin mafyanın tekidir. Beşiktaş şampiyon olduğu sene Alaattin Çakıcının telefonlari dinleniyormuş ve Sinana Enginle konuşmalarıda vardı. Bir ara basında da çıktı http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=414724 [spo]İŞTE O KONUŞMALAR Nisan ayının ilk günlerinde Gencay Çakıcı ile Sinan Engin arasında yapılan telefon görüşmesi, Alaattin Çakıcı'nın yurtdışına kaçmasının sinyallerini veriyor: Gencay Çakıcı: ‘Abimin konuştuğunuz gibi futbolcu bakmaya gitmesi gerekiyor. Transfere ihtiyaç var, biliyorsun. Çabuk ol, Sinan.' Sinan Engin: ‘Elimden geleni yapacağım. Abime canım feda. O en iyisini bilir. Ben halledeceğim. Eskisi gibi, aynı şekilde. Hı, hı tamam. Gider beğenir futbolcu.' Nisan ayının ilk haftasında Sinan Engin ile Alaattin Çakıcı görüşüyor: Alaattin Çakıcı: ‘Oğlum ne oluyor. Sen yavaşlamışsın. Hálá halledemedin işleri.' Sinan Engin: ‘Abi, biliyorsun senin için yapmayacağım şey yok. Eskisi kadar kolay olmuyor bu işler. Sen sıkma canını.' Üç gün sonra Sinan Engin: ‘Vallahi abi bir daha yapmayacağım. Bu son olacak. Abimin hatırı var. Yoksa... İnan bunaldım.' Gencay Çakıcı: ‘Biliyoruz, biliyoruz. Sıkma canını. Allah'a emanet ol koçum.' Alaattin Çakıcı, yurtdışındaki Sinan Engin'i arar. Sinan Engin: ‘Abi Macaristan'dayım. Brezilya'nın maçını seyrediyorum. Tamam o işle ilgileniyorum. Formalar ve kramponlar eksik.' Alaattin Çakıcı: ‘Tamam. Sinan iyi bak kendine Beşiktaş'a iyi futbolcular al.' Yeğen Adem Çakıcı, yurt dışından dönen Sinan Engin'i kaçıştan bir hafta önce arayıp eksikleri sorar. Sinan Engin: ‘Formalar ve kramponlar eksik. Dediğim şeyleri yapmamışsınız ki. Az kaldı. Geçen Gencay'a da söylemiştim. Sen şimdi gidip, o eksik kramponları al. Daha önce getirdiğin yere götür. O işler hallolsun ki... İbrahim Arı'nın futbolcu bakmaya gitmesine bir şey kalmadı.' Adem Çakıcı: ‘Tamam tamam. Hallediyorum onları. Seni de görmem lazım. Yüzyüze bir şey konuşmamız lazım.' Alaattin Çakıcı ile Sinan Engin arasındaki son telefon görüşmesi 3 Mayıs günü (Çakıcı'nın kaçtığı gün) yapıldı. AlaatTin Çakıcı: ‘Baba Sinan. Nasılsın?' Sinan Engin: ‘Estağfurullah abi ne haddimize. İyi misiniz abi. Vallahi özledik sizi. Gencay'la Adem'le görüştük bu hafta.' Alaattin Çakıcı: ‘Biliyorum, biliyorum. Seni gözlerinden öpüyorum. Baba Sinan.' Çakıcı kardeşlere Cimbom forması Nisan ayının son haftasında Gencay Çakıcı ile Sinan Engin görüşüyor. Gencay Çakıcı: ‘Ergun abi (Gülerek) bana ve abime isimlerimiz yazılı iki Galatasaray forması göndermiş. Hem de bize (Gülüyor). Onu severiz bilirsin. Şimdi işin yoksa Galatasaray'ı seneye şampiyon yap.' Sinan Engin: ‘İyidir iyidir. (O da gülüyor) Şampiyonlukta hiç mi payımız yok Geçen yıl Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından Alaattin Çakıcı Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarının arkadaşının gece kulübünde yapılmaması üzerine Sinan Engin'i telefonla aradı. Alaattin Çakıcı: ‘Sinan Sinan, ufak bir şey istiyoruz onu da halledemiyorsun. Oğlum, şampiyonlukta hiç mi payımız yok? O kadar olay oldu. Bir Allah'ın kulu açıp ağzını size bir şey söyleyebildi mi? Kızdırıyorsunuz beni.' Sinan Engin: ‘Şey abi, tamam tamam... Abi, öyle değil başka bir şey oldu. Biliyorsun. Telafi ederiz abi. Kızma.' [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sinan enginin ne mal olduğunu biliyorudm o yüzden göreve dönmesine hiç şaşırmadım. layığıyla yapsın işlerini. aynen devam. kalite farklıdır herkez elde edemez. üzülmeyin o yüzden. böyle adamlarla çalıştıkça bir yerlere gelmek belki türkiyede daha uygun ama yurt dışı imkansız. Önce kendi içinizdeki çürükleri halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yıldırım Demirören'de köstebekmidir nedir,Aziz mi sokmuş Özhan mi sokmuş içeri BJK'yi bitirmek için elinden ne geliyorsa yapıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sinan engin ne zaman imparator oldu be löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bende ayı sanıyodum imparatormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Çarşı Engin'e karşı Beşiktaş'ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin'e tepki gösterdi. Çarşı Grubu'nun bulunduğu kapalı tribünde, ''Çarşı Sinan Engin'e karşı'' ve ''Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver'' pankartları açıldı. Sinan Engin'e sözlü herhangi bir tepki gösterilmezken, pankartların açılmasından sonra taraftarlar, Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 İnşallah daha önce yaptığı hatayı telafi eder. 2004'ü tek başına sinan engin'e yıkmakta biraz adaletsizlik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 2004 takımını savunmaktan aciz tüm yönetimin suçudur.Sadece Sinan Engin'in değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar