blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 arkadaşlar böle bi bölüm olsa nası olur eer çok kişi ii olur faln derse adminnere de dielim belki bizi dinlerler die düşündük ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paticik.com adlı bölüme yazsan hoş olurdu.Zaten bir garbage'imiz var birde çöp le çatan la uğraşırsak ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 haydar dümen'i mi moderatör yapacağız?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Sam, 12 October 2003 20:03 tarihinde demiş ki: haydar dümen'i mi moderatör yapacağız?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yanlış olur :o[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Eger böyle bir bölüm olacaksa angel moderatör olsun :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 estel ve sturm +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: blademaster, 12 October 2003 20:31 tarihinde demiş ki: estel ve sturm +1 +1 :D[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 garbage gibi bir bölüm olur. "ah sevgilimden ayrıldım" "önüçüncü sevgilimden ayrıldım depresyondayım." "yeni bir kızla tanışçam ne giyiniyim?" bir aralar drumnbassgirl vakası vardı. Tabii BonePART felan geyik yapmıştı. Onlarla alay etmiştik felan. Ama şimdi ciddi ciddi böyle şeyler için bölüm açalım diyorsunuz inanamıyorum. Burası sanal sex ortamı değildir. Burası seviyesi ve yaş ortalaması çok düşük insanların gevezelik olsun diye topic açtığı bir yer değildir. Konu dışında garbage'lik ve çöpçatan'lık topicler açıldı doğrudur. Ama burası garbage ve çöpçatan forumu olmadığından, belli bir sululuğu veya saçmalığı geçmedik. Sanal sex forumu da olmadık. Garbage açıldı saçmalıklar arttı. Şimdi çöpçatan bölümü istiyorsunuz. Garip, sanal sex başlar bi de (zaten insanlarda bastırılmış sanal sex hissediyordum, üstüne süper olur böyle bir bölüm açmak). Hadi açtık diyelim. Emaleth uzun zamandır bu konuda bize yardım etti. O moderatör olabilir belki. Ama Angel nerden çıktı onu anlamadım. Emaleth olmasa bile, daha köklü ve bu topiclerde insanlara yardım eden birisini moderatör yapmak çok daha efektif olacaktır... Neyse ben çok konuştum. Daha konuşursam iyice saçmalıyacağımdan burda kesmek en doğrusu olur..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ya zaten kactane mesaj atcaanızki o copcatan bolmune. aha arada tektuk bisiler soruyo elalem. bırakn yahu[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 öle bi bölüm türkiye de hiçbi yerde yok benm bildiim kadarıyla sanal bilmemne faln demiorum ama çöpçatan faln açılırsa görceksiniz ki sırf o bölüme girmek için bi ton isnan gelceks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 efsane [hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix [Bu mesaj tunca tarafından 12 October 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 süper fikir olur 20k userın zaten 10 bini asosyal[pardon ama öyle] bu 10bin kişiden 8 bininin hiç kız arkadaşı olmamış 8 bin kişinin 3 bini hayatında bir kızla zaman geçirdiği ortalama zaman 1 saati geçmemiş bu 3 bin kişinin bini hayatında kızlarla iletişim kurmayı denememiş bu bin kişinin 700'üne 'bir erkekle, kadının arasındaki fark nedir?' diye sorsan sana bir kelime bi söliemez vede bu ortamda bir 'çöpçatan' bölümü istiyorsun ha ? rofl, körlerle sağırlar birbirini ağırlar, kıyamet burdan kopar reha muhtar'a haber olup, erman toroğlunun karşısına çıkartırlar be sizi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ehue silth zaten tek işlerine yaricak iş bu olabilir ancak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yaw saçmalamayın. şurda 2 tane aşk mesajı var diye yeni bölüm istiyorsunuz.yapmayın saçmalamayın...[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 olabilir bencede..hangi açıdan olur?zırtpırt kız meselesi başlıkları altında topic açılmas..derdi olmayanda katılmas yanii..sonuçta herkesin ortak noktalarından biri herkesinn çok rahat fikirlerini betan edebileceği hoş bişi olabilir..tabii bizden önce bunun uygunluğunu bilen insanlar var :) ha bu arada beni bazı ünvanlara layık gören paticiklere de teşekkür ederimm...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 silthin dediği lafı eskiden kimse diyemezdi.. ne güzel paticik değişmeye başlamış.. :([hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 October 2003 22:57 tarihinde demiş ki: silthin dediği lafı eskiden kimse diyemezdi.. ne güzel paticik değişmeye başlamış.. :([hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? katılıorumm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: blademaster, 12 October 2003 20:01 tarihinde demiş ki: arkadaşlar böle bi bölüm olsa nası olur eer çok kişi ii olur faln derse adminnere de dielim belki bizi dinlerler die düşündük ne dersiniz Biraz düzgün türkçe ;)[hline]Hayat mı ? Yaşamaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: blademaster, 12 October 2003 22:29 tarihinde demiş ki: öle bi bölüm türkiye de hiçbi yerde yok benm bildiim kadarıyla sanal bilmemne faln demiorum ama çöpçatan faln açılırsa görceksiniz ki sırf o bölüme girmek için bi ton isnan gelceks eksik olsun... aslında bütün olarak, konu hakkındaki genel görüşüm de bu dur...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hem cınsıme asık olamyım bırde orda :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tartismasi bile bu kadar zivanadan cikan bi topicin bi de bolumu olsa ne olur bi dusunur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dusunmemek en ıyısı sonra kavgalar cıkmasın o kız benım su kız benım :D dıye[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 mircde çok gördük erkek olan ama erkekleri kızım diye kandıranları.. britney spearse benzemiş erkekleri de gördük. hatta başka bir yerden resim alıp koyabilirsiniz bile.. Ayrıca bayan üye sayımız erkekleri doyuracak kadar çok değil. Bir edimiz, bir angelımız felan var. Ha illa sefgili arıyorsanız, yanıp tutuşuyorsanız, burda yazarsınız, biz de elimizden geldiğince yardım ederim.. ayrıca hoş muyum boş muyum tarzı siteler var kızlarla tanışabildiğiniz çöpçatan siteleri.. Daha ötesine gidip paticik altında çöpçatan sitesi açmaya karşıyım ben..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yada üniversite olarak sosyoloji, iktisat, işletme, biyoloji seçecen :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar