Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Arkadaşlar kısa bir soru soracağım. The Neverhood isimli eski bir oyundaki esas oğlanın resimlerini arıyorum. Oyunu hatırlarsınız belki tüm grafikleri oyun hamurlarından yapılmış bir oyundu.. Çok şirin bişiydi. Bir adet örnek resim koyucam. Büyük model ve tam karşıdan karakterin bir resmi varsa ve bulabilirseniz çok hoş olur. Böyle bol bol resim bulursaız süper olur.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 konu hakkinda yardim edemiicem ama... NE MUKEMMEL OYUNDU YAHU! Kisaydi ama superdi... teeey tey nostalji oldu simdi[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Muhteşem bir oyundu ya.. :) Resim arşivi ypamak istiyorumda çok güzeldi yaaa..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu kadar buldum.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bu oyunu nerden bulabilirim?[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu oyun süperdir.. hiç oynayamadığım ama hayran olduğum oyunlardan biridir.. bir de skull monkeys vardı sanırım devam oyunu..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ılk defa duyuyorum bu oyunu[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 skull monkeys platform oyunuydu, zaten pc'de cikmamisti yanlis hatirlamiosam baska konsol oyunuydu... Teey tey neverhood subat 97 GameShow'unda kapak oyunuydu hatta... Bu oyunu kaciranlar cok sey kacirmis demistir[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 evet, muzikleride cok guzeldi[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Çok eski bi oyun bu ama resmen mükemmel... Bu oyunu oynayayıp da mükemmel demeyen kimseye rastlamadım. Zaten ben demediysem (zira adventure oyunlarını hiç sevmem normalde, adam gibi severek ve sıkıntı vermeden Neverhood oynadığım tek adventure'dır) kolay kolay diyen de çıkmaz heralde... Arşivde biyerlerde olacaktı galiba bu oyun du bi arayayım... Tekrar oynayayım...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yalvarıyorum birisi link vesayre bişey versin indirelim, yada satan biyer söylesin, orjinal sahte farketmez satsın yeter(antalyada) yok hiçbiryerde ya =( vardı bende silindi kayboldu gitti =( acil bulmam lazım... sömürdüğüm forumlarında hiçbirinde yok zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Gameshow da görüp almıştım bende o sayısı hala durur hatta :) http://btjunkie.org/torrent/NEVERHOOD-1-ISO/39288e6aff3627f6dbb61b6befbf2852c42dc38375cb/download.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çok teşekkürler valla bu link için =) keşke 3-5 kbyle hatta rada 400bitle falan indirmeseydim hızlı indirseydim daha bi müthiş olurdu böyle 610 mb için 1-2 gün pcyi açık bırakcam ama olsun değer =D sömürdüğüm forumlardan birinde bozuk link vardı " yenileyin PLX JNMS" dedim adamlar konuyu kitledi yenilemek yerine.. tam türk mantığı, youtube'un kapatılması olayı geldi birden aklıma.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Rica ederim :) Evet çok düşük dl hızı ama bunu bulabildim bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 olsun arada 40 kbye falan çıkıyo hız =) valla 5 gün bile sürse indiricem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oley indi sonunda! mutluyum, huzurluyum, açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar