LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Evet yanlış duymadınız. 2 haftadır 1.6 oynuyoruz arkadaşlarla ve şuana kadar hiçbir serverda bir tane aklı başında, düzgün, kuralları bilen, komplexi olmayan bir admin görebilmiş değilim. Admin'i vurursun banlar, bombayla havaya uçurursun banlar, "arkadaşım susarmısın" dersin "doğru konuş" der banlar, "flash atmayın" der banlar, düzgün düzgün oynayan arkadaşını banlar, "neden banladın" dersin senide banlar, durup dururken banlar. Yada 0-5 olur fragı restart atar, ilk round koşarken ilk admini öldürürsün restart atar, sonra tekrar atar vs... Ayrıca "real gir" geyiği vardır ki ayrı bir evlere şenliktir. Yıllar geçmiş nickimi kullanmayalı, adam real gir der, girersin tanımaz yine atar. Daha izlerken adam hile yapıyormu yapmıyormu ayırt edemez. Yani inanılmaz olaylar yaşadık, şu 2 hafta içinde, banlanmadığımız sunucu kalmadı. Ve bu olaylardan sonra açıkça söylüyorum Türkiye'de ki en iyi admin ben ve benim klanımdaki arkadaşlarımdır. Senelerce adminlik yaptım, hiç kimseyi ama hiç kimseyi hile harici banlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 artık oyun oynuyorum 5 dakika osnra kendim çıkıyorum çünki direk banlanıyorum nedeni yok efendim rush yasakmış. sis atmışım. bombayı çözmüşüm. silah almışım asdfasf sudan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 en çok şu duvar arkası geyiğine kıl oluyorum. Adam işte duvarın arkasında belli. Haliyle oraya sıkıyorsun. Vay senmisin sıkan.. Banned. İşte adminlerin kalitesi burda belli oluyor. İyi bi admin bu tarz şeyleri ayırt edebilmeli. Tabi 3 günlük veletler veya seninde dediğin gibi komplexli KOCA veletler olunca işler çığrından çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hemen geliyorum sizin server a hngisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 parayla adminlik dağıtan kankalar sağolsun böyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ULLAN YÜRÜ BEA. slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bizim server yok, bıraktık biz o işleri. YÜRÜDÜM BEA. slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 fockus cs sharda bekleriz!!1 admin 30 ytl msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tam server isimlerini alabilirsek rahat ederz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahah, kızlar nezaman verir gibi olmus cok dogru saptamalar real gir buyuk bi efsane real nickim B@BtheK3NQ tir yıllardır, adam gelip bana real gir diyo, real bu diyorum kickliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: parayla adminlik dağıtan kankalar sağolsun böyle olmuş. e yani. zaten parayla adminlik dağıtan serverdan korkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 açın bi server oynayalım bizde. adam gibi bi yer bulmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1.6 serverlarinda max 5 dakka durabiliyorum ben de sonra ban yiorum. yabanci serverlarda oynuorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sxe çıkmış şimdi hileye önlem falan diolar ne kadar doğrudur bilmiyorum.. ama adminler tarafından atılmak cidden yeteri kadar canımı sıkıo. admin olmasa hileyi köklüolar.. 2 ucu boklu değnek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok abi alan sxe dir şudur budur.. kardeşimi gördüm en son ortalığı dağıtıyordu :) üstüne bi de kendinden başka hile programı kullanan varsa bol bol küfrediyordu :)) sonra sıkıldı bıraktı haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Beyler, bu CS'ci kankaların takıldı bir site var mı? Eskiden oynasana'ydı ama artık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 real gir lath sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Düzgün 1.6 NS serverı aranıyor pm me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bilkentli krolar vardı. güzel gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 shaklaban türk ns yok sanırım ama doluluk oranı güzel 2 server var sürekli takıldığım. 87.117.230.21:27015 212.27.128.146:27016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizimki: 77.92.129.5:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sizin server'larada girip bakıcam, bakarım admin kalitesi nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bir ara biyer kiralayıp oynayalım patice yada hamachiden (hamachiden kasıyor diyorlar gerçi) bende cs1.6 ns server acmayı biliyorum ama en fazla 4 kişilik acabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Selam, Nerede o eski dantel oyalı serverlar, nerede o muhabbetli neşeli ortamlar falan filan. Çok sular aktı o köprünün altından ve nice şeyler getirdi beraberinde. LathspeLL bence sen de eskidin artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ben acaip eskidim ya, benim dönemimden oynayan adam yok çevrede. Zaten başladığımda maksimum 40-50 kişi falandık maksimum, herkes tanırdı birbirini. Ne günlerdi be, çoluk çocuk yok, hile yok, küfür yok, moron yok... Eğlence var, sohbet var, arkadaşlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar