Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi Admin'i benim...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Evet yanlış duymadınız. 2 haftadır 1.6 oynuyoruz arkadaşlarla ve şuana kadar hiçbir serverda bir tane aklı başında, düzgün, kuralları bilen, komplexi olmayan bir admin görebilmiş değilim.

Admin'i vurursun banlar, bombayla havaya uçurursun banlar, "arkadaşım susarmısın" dersin "doğru konuş" der banlar, "flash atmayın" der banlar, düzgün düzgün oynayan arkadaşını banlar, "neden banladın" dersin senide banlar, durup dururken banlar.
Yada 0-5 olur fragı restart atar, ilk round koşarken ilk admini öldürürsün restart atar, sonra tekrar atar vs...

Ayrıca "real gir" geyiği vardır ki ayrı bir evlere şenliktir. Yıllar geçmiş nickimi kullanmayalı, adam real gir der, girersin tanımaz yine atar. Daha izlerken adam hile yapıyormu yapmıyormu ayırt edemez.

Yani inanılmaz olaylar yaşadık, şu 2 hafta içinde, banlanmadığımız sunucu kalmadı.

Ve bu olaylardan sonra açıkça söylüyorum Türkiye'de ki en iyi admin ben ve benim klanımdaki arkadaşlarımdır. Senelerce adminlik yaptım, hiç kimseyi ama hiç kimseyi hile harici banlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

en çok şu duvar arkası geyiğine kıl oluyorum. Adam işte duvarın arkasında belli. Haliyle oraya sıkıyorsun. Vay senmisin sıkan..
Banned. İşte adminlerin kalitesi burda belli oluyor. İyi bi admin bu tarz şeyleri ayırt edebilmeli. Tabi 3 günlük veletler veya seninde dediğin gibi komplexli KOCA veletler olunca işler çığrından çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...