axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Demo 22 martta çıkmış biz hala uyuyoruz heh, şurdan linkler var indirebilirsiniz http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,2488.0.html (hayır 1 nisan şakası değil :P) Biraz ham duruyor onu kabul etmek lazım, çoğu meseleye göbekten dalıyor karakterler ve questler çok hızlı sonlanıyor. Tabi oyunun skill/seçim çeşitliliği demoda bile inanılmaz, sadece ilk kasaba olmasına rağmen her quest için 3 farklı yol var ve tamamen skilllerinize bağlı olarak resmen farklı bir senaryo oynuyorsunuz. Ben loremasterla bitirdim demoyu, şimdi de bi fighterla deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Güzele benziyor, indirip deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 pati yorumlarina ve isteklerine bakarsak tarihin en cok satan rpg si olmasi lazim :P nede olsa hic bir rpg bg degil hic bir rpg torment degil.. baskada rpg yok zati :D bu ne olacak bakalim. downloading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 9 dakika icersinde sunlari yaptim :) indirdim kurdum oynadim sildim. bana gore degil , asar beni. meraklisina ozel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 adam gibi rpg oynanamış masum köylünün dramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yok be, adam gibiden kastin buysa oynadim kucukkene. ama simdi bunye kaldirmaz bunu. oku allah oku.. yok onu sec yok bunu sec yok savas icin bekle. meraklisina iste. tam patinin dunyevi isleri gecmis elite!! oyuncularina ozel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi oldu olacak tormenta felan da kötü de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 adam gibiden kastım laf attığın tormentti ama belli ki gelmiyor sana o. neyse sen dragon age 2 takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 demedim demedim.. oyle bir sey demedim... cunku ben oynamadim o oyunu. :D merak da etmiyorum nasil etmiyorum bilmiyorum bu kadar yazi yaziliyor su forumda oyun hakkinda. bir ara cektim yukledim tum grafik modlarinida koydum ustune nefis gorundu ama ... gunumuz casual oyuncusuyum iste kasamam saatlerce anlamak icin, oynarim eglendirirse eyvallah bunuda zaten ilk 3-5 dakikada belli eder oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dedin kafir! şirk koştun tormente sen. yanacaksın, gel buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi ben bir kel d3 oyuncusuyum. budur tum meziyetim ve ehliyetim. baskasini beceremem begenemem istemiyorum da zaten :( affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 tüm dialoglar çok iyi, loremaster feng'in hikayesini dinleyin charisma check ile falan hehe, o değil de çıkarsınlar bea artık şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Sparkcaster said: abi oldu olacak tormenta felan da kötü de bari torment kötü oyun zaten ya, dragon age 2'de ne güzel karakterin sesi var, mass effect 3'te çok güzel bir hikaye anlatımı var. tormentte hiç biri yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bone azaltalım kinayeleri, iki gündür bayağı yaptın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ahaha kinaye limitinin aşana ceza verilsin arkadaş. tanıyan var tanımayan var kavga çıkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 eğer kinaye yapmadıysan adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Ardeth said: ahaha kinaye limitinin aşana ceza verilsin arkadaş. tanıyan var tanımayan var kavga çıkıyo sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 haşaşin oynadım fena değildi. betimlemelere bol miktarda yer vermeleri oyunun consol veledleri için olmadığına ikna etti beni sdf. yalnız stealth/assasination görevlerinin text based ilerlemesi biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 konsol bebesini gec benim gibi pc bebesine fazla :( iq seviyesinin 150 ustu olmasi lazim oynayip keyif almak icin. sizler icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sene içinde oynamak için benim de vaktim yok zaten belki yazın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi adamların forumuna üye olurken bile gelen antibot sorusu "What is made of iron here?" (irontower yapımcının adı sdf) Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 31 Jul 2007, 01:08 axedice said: Yapımına yaklaşık 3 yıl önce başlanan... 22 Jun 2010, 20:06 Ardeth said: demosu çıktı 27 Feb 2012, 19:07 Kaede said: http://www.irontowerstudio.com/forum/index.php/topic,2453.0.html demo geliyor en nihayetinde 01 Apr 2012, 20:12 axedice said: Demo 22 martta çıkmış biz hala uyuyoruz heh beklediğinize değdi mi? ben de oynayayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 DEMO 250 MB bir şey zaten. güzel oyun dark-age temalı fallout settings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 BabacumMostors said: beklediğinize değdi mi? ben de oynayayım diyorum oyna oyna güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben oynadim sevmedim. sevmememin sebebi cok agir ve derin geldi bana. oku allah oku secim yap onu ogren bunu iyi dinle vs. oyun basit olacak eglendirecek kivamina getirmisler beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar