divx playerda açtım ben 2 lejyoner bir praetorian'ı pwnage'ını gösteriyor. combat fallout gibi action pointli, turn based. Grafikler ve kamera baldur's gate never winter2 karışımı gibi.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Age of Decadence - İzometrik RPG
http://youtube.com/watch?v=gU8fbVxrof4
VLC falan kesin açar, youtube çözünürlük biraz düşük asıl vidyoyu izleyin.
VLC falan kesin açar, youtube çözünürlük biraz düşük asıl vidyoyu izleyin.
Bende izledim dün.Bu oyun tam aradığım oyun . Çıkar çıkmaz orjinal alıcam.
Video'nun sonunda scarface'ten bir alıntı yapmışlar sanki :)
Video'nun sonunda scarface'ten bir alıntı yapmışlar sanki :)
SAY ELLO TO MY LITT FRIEND
Neden Fallout arayüzü ?
Büyük oranda fallouttan esinlenmiş bir oyun. Sistem speciala benziyor, post-apoc bir dünyada geçiyor, combatlar tb.
videodaki müzik ultima'yı hatırlattı bana, baya tarih öncesi bi müzik koymuşlar. ultima'dan bile eski hatta atari oyunları müzikleri gibi.
neyse onu geçtim de nasıl rpg dir bu. combat turn-based strategy gibi görünüyor. fallout oynamadım ama bu oyunun ne ssleri ne de videoları hosuma gitmedi benim nedense. oynayıp gormek lazım.
neyse onu geçtim de nasıl rpg dir bu. combat turn-based strategy gibi görünüyor. fallout oynamadım ama bu oyunun ne ssleri ne de videoları hosuma gitmedi benim nedense. oynayıp gormek lazım.
fallout oynamamış insan var hala ftw..
yollayın cd sini oynayayım.
- 1 ay sonra ...
Güzel oyun olacak gibi. Bu arada bende fallout oynamadım :(
Oynamadın? Ve hala burdasın? :O
Bu oyunun grafikleri, animasyonlar özellikle dodge efektleri sadece bana mı fazla dandik geliyor?
Umarım güzel birşey olur ama şimdiye kadar bu topikte gördüğümn hiçbirşey umut vermedi açıkçası.. :(
Umarım güzel birşey olur ama şimdiye kadar bu topikte gördüğümn hiçbirşey umut vermedi açıkçası.. :(
valla şimdi fallout oynasa ne kadar etkilenir bilmiyorum..genelde çıktığı zaman oynamak hep daha çok etkiler
ben de oynamadım fallout
daha doğrusu oynadım hiç debeğenmeyip bırakmıştım böle sırayla saldıroısun falna dedim ne oluo lan ne sırası! altta action point. sevmedim bi daha da oynamadım. Ama denediim zamanlar RPG lere falan ilgim yoktu sonradan denesem kesin severdim die düşünüyorum. ve selam.
daha doğrusu oynadım hiç debeğenmeyip bırakmıştım böle sırayla saldıroısun falna dedim ne oluo lan ne sırası! altta action point. sevmedim bi daha da oynamadım. Ama denediim zamanlar RPG lere falan ilgim yoktu sonradan denesem kesin severdim die düşünüyorum. ve selam.
Öne çıkan mesajlar