Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 marduk'tan bleached bones favorimdir. abigor'dan dornen de öyledir. dinlenilesi şarkılar yahu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lol... dinlemesine dinlemeye çalışıyorum ama çok kaba geliyor klasik eğitimli kulağıma, kızmayın ama... Ne dediklerini de anlayamıyorum, lirik sitelerini kurcalamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ekşiye baksan yeter. zaten yeni yeni dinliyorsun. anlaman mümkün değil scream i, brutal ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 samael in ilk albumleri black tadinda. ben bi kac sarki onereyim sevdigim gruplardana,hatta yarin okula gittigimde upload da ederim bunlari(umarim). behemoth(ilk albumleri klasik black bunlarin) - decade ov therion(typo yapmadim), as above so below carpathian forest(of bu adamlarin vokalist igrenc bi yaratik, ama iyiler baya) - doomed to walk the earth, morbid fascination of death darkthrone(norveç black metali bu amcalar) - god of doubt, kathaarian life code, soulside journey(tişörtü bile var bu albümün bende fds) dark funeral - secrets of the black arts deströyer 666(her albumlerinde birazcik tarz deistiriyo bu adamlar) - australian and anti-christ, phoenix rising dissection(oy!) - where dead angels lie(canli performansi inanilmaz bu sarkinin), night's blood(bunun da) emperor(norvecli senfonik black metal duayenleri.grubun sahink si ihsahn ın solo calismalari da mevcut , onlarida deneyebilirsin.cok kral bi kanka o da, bir kış gunesi, saçlarini hafifce yalayarak esen bir yumusak bir meltem adeta.) - depraved, the prophet, an elegy of icaros, i am the black wizards(konserde calicaz hatta biz bunu, gelinde para kazanalim azicik =*( ) enslaved - lunar force, hollow inside (bu sarkiyi severim ama tarzlari bu deil, yanlis degerlendirilmesin) enthroned(belcikali efsane elemanlar, cok iyiler cidden) - night stalker, daemon's claw falkenbach(bi garip bu herifler, black esintileri var albumde ama kesinlikle beklediginden daha az brutal vokal var) - galdralag, ultima thule, wallhall, where blood will soon be shed gorgoroth(norveçli kankalar gene, şahane) - teethgrinding, blod og mine, crushing the scepter graveworm - awake, when the sky turns black , nocturnal hymns immortal(norveçli bir black metal efsanesi,90 dan beri cicek açan nadide bir orkide,bir fenomen,sie) - at the hearth of winter albumu benim en sevdigim albumdur ve ayrim yapamadan tavsiye ederim siddetle hepsini, battles in the north , mountains of might impaled nazarene(bir avuc finli genci atip studyoya calkaliyosun iyice, sora bole salak sarki isimleri cikio ortaya.baya egleniyorum ama dinlerken) - the horny and the horned , motörpenis , the lost art of goat sacrificing mayhem(norvecli black metalikacilar, bi ton sehir efsanesi var bu herifler hakkinda.konserlerde baya saçmaliyorlar bide; bi keresinde elemanlardan biri sahnede olu koyun kafasi keserken kafa firlayip bi seyiriciyi yaralamisti yanlis hatirlamiyosam) - pagan fears, you must fall, rape humanity with pride negura bunget : romanyali bir grup. 2002 cikisli n crugu bradului albumu var bende sadece, coşup sakinlesen inisli cikisli bi atmosferi var albumun. isimleri I II III IV olan 4 sarki var albumde.şöyle buyurmuş wikipedia : "I (Primavara)"; 12:11 "II (Vara)"; 13:21 "III (Toamna)" ; 15:12 "IIII (Iarna)" ; 12:56 Each song represents a season. The album title translates to "Through the Depths of the Fir Tree Heights" rotting christ - sleep of angels, in domine sathana, nigtmare trollheim's grott : trollerle kafayi bozmus finlandiyali bi grup tavsiye edecegim sarkilar : bizarre troll technology, trollsyndicate, mushroom cloud science marduk: grubun kurucusu (hakanson du galiba adi) dunyanin en hasta ruhlu grubunu kurayim diyip mardugu kurmus.reelde rastlamak istemesemde kendilerine guzel müzik yapiyolar hakkaten. tavsiyelerim: christraping black metal, world funeral, fistfucking god's planet horna : cekirdek citler gibi album, lp, demo vs cikaran bi grup kendileri. sunlari tavsiye edeyim: hautajaisyö, haudanusva naglfar: death metal, black metal karmasi bi grup, pek severim ben fakat sadece bi albumleri var bende. tavsiyem: 12th rising celtic frost: ilk albumlerinde black metal icra etmislerdir.kasetlerim seneler önce kayboldugundan tum sarkilari hatirlamasamda the usurper, circle of the tyrants , nocturnal fear umarim faydali olur bi anda sıkılıp format degistiren mesajim.yarin upload ettigimde daha da isine yarayacak diye tahmin ediyorum. edit:bok yesin wiki = / [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dark funeral dediğin zaman: open the gates vobiscum satanas my dark desires an apprentice of satan hail murder diabolis interium heart of ice thus i have spoken(özellikle başı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ulver'in Nattens Madrigal'ı iyidir, geri kalanı black değil ama geri kalanı da iyidir =P Çeşit isterim dersen Borknagar'a bakabilirsin, daha da iyisi Arcturus'a bakabilirsin. Aslında ikisi de birbirini döver ama Arcturus dağıldı maalesef. Saydığım 3 grupta da Garm denen sapık insan var, Garm cici adamdır ama metal yapmıyor artık, baymış sanırım (öyle yazıyordu lol) Emperor'un live kayıtlarını tavsiye ederim, (Emperial Live Ceremony olması lazım) albüm kayıtlarında çok klavye var, sevmiyorum ben. Burzum'un Aske albümü blacktir, kalanı ambient. Bütün bu saydıklarımı istersen upload da ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: black metal sevmem ama dissection ı çok sevdim, "where dead angels lie"şarkısını ve o albümü tavsiye ederim... aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Costi Ionita & Alberto diamant - Ca la Amsterdam ATENTIUNE FETELE NEBUNE SHI FETELE BUNE...SUS SUS! ATENTIUNE FETELE NEBUNE SHI FETELE BUNE...SUS SUS! ATENTIUNE FETELE NEBUNE SHI FETELE BUNE...SUS SUS! ATENTIUNE FETELE NEBUNE SHI FETELE BUNE...SUS SUS! TOATA LUMEA CU MINEEEEEEEEEEEEEE!!!! nu plecam acasa hai cu toti pe masa sa facem bairam ca la amsterdam..X4 zboooorrr...in tara lalelelor..X4 TOATA LUMEA CU MINEEEEEEEEEEEEEE!!!! eilalalalalalalalal...sus!sus!(bis) nu plecam acasa hai cu toti pe masa sa facem baïram ca la amsterdam..X8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Temiz kayıt bulamayacak mıyım ben? Yani, neden böyle kaydederler ki? Felsefesi böyle falan demeyin, direk şaçmalık olmuş bence. edit: bu arada: Darkthrone ve özellikle Satyricon'u sevdim. Bu Satyricon'un tarzında ama Darkthrone'a da biraz yakın birşeyler önersenize... [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 12:09 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Emperor'un live kayıtlarını önerme sebebim(iz, başkaları da demiş) oydu zaten, kristal gibi. Temiz kayıtlı stüdyo kaydı olarak Emperor'un Prometheus - The Discipline of Fire&Demise albümü var onun dışında, aklıma geldi şimdi. Eskilerini bilemem ama Impaled Nazarene de cızırtı falan kastırmaz, çok ta eğlenceli gruptur, kesinlikle bak. Satyricon'un son albümünü biliyorum adam gibi, ona benzettiğim Rotting Christ'ın Khronos albümü var, bir de Carpathian Forest var. O cızırtı meselesinin mantığını anlatırdım da benden iyi bilenler vardır, onlara bırakıyorum =) ben de başta yadırgadım da sonradan hoşuma gitmeye başladı o cızırtı eheh [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:37 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Satyricon-Nemesis Divina albümü mother northu yazmışlar zaten. Sonra en son çıakrdıklar Now,Diabolical a balck metal denir mi bilmem ama K.I.N.G ile Pentagram Burns çok sağlam şarkılar. Mayhem için 1 albüm ile bir şarkı sevdim kalanı çöp bence De Mysteriis Dom Sathaanstaki bütün şarkılar sağlam ama Euronymosun vokal diil orda Attila die bi eleman.Bi de Chimeira var o da güzeldir. Burzum da sağlam hele Lost Wisdom ile Spell of Destruction çok iyidir. Celtic Frost var bi de benim bildiğim ama dinlemedim yazmış olayım maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://www.myspace.com/yarduk Karadeniz Halk Black Metali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben hayatta tek sevdiğim black metal albümünü yazayım hemen: cradle of filth - the principle of evil made flesh (diğerleri değil, bu albüm, sadece bu! sonradan çok acayip freak showa dönüştü olay :/) eğer tek bi parça dersen of mist and midnight skies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 emaleth cradle 94 yaz, iceman in gönderdiği cradle videolarına bakmanı tavsiye ederim youtube da. dusk and her embrace albümünden önceki bir konseri, albüm kayıtlarından bile iyi olmuş konser. birde şu videoda şarkının sonlarındaki gitar solosunda elemanın tshirte bakın , darkthrone logosumu var? banamı öyle geldi. http://www.youtube.com/watch?v=IMrRMq20r_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Cradle a black diyemem ben ama bayağı tavsiye ederim. Tabi müziklerini sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Unutmuşum söylemeyi: Çok teşekkürler uploadun için Spastik_Serce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 önemli değil GERGE. bu arada bahsettiğim tshirt bu. darkthrone değilmi o tshirtteki :S? not : "iceknight" olucakmış "iceman" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Immortal Dimmu Borgir Emperor Bu ucunden hangisi secilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tabiki immortal . abbath abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 immortal, emperor varken dimmu borgir in işi ne orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu ucu dikkatimi cekti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Aman allahim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 o ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar